irongud 29 Αυγούστου 2011 #1 Share 29 Αυγούστου 2011 περασα σημερα απο μεγαλο πετ σοπ στη λεωφορο βουλιαγμενης να ρωτησω για ζεμπρα. αυτα που ειχε στο ενυδρειακι ολα μα ολα τους ηταν ολο τρυπες στα καβουκια. ψαξαμε για σωο αλλα δεν ειχε ουτε ενα. οποτε ενω τα ειχε 2 ευρω το ενα μου εδωσε 6 για 2 ευρω απλα για να χτυπησει κατι το ταμειο. ξερει κανεις γιατι γιναν ετσι και αν φτιαχνει αυτο? τα σαλιγκαρια μπηκαν στο αφρικανικο μου με μεγαλες σκληροτητες αν αυτο βοηθαει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 29 Αυγούστου 2011 #2 Share 29 Αυγούστου 2011 Επειδή μπαινω απο κινιτο και δεν βλεπω καλα τις φωτογραφίες μπορει απο ελειψη ασβεστίου. Γιατι στα πετ το νερο που εχουν ειναι για τα μπαζα.ετςι ηταν καποτε μερικα απο τα δικα μου και με πεχα 9,2 που εχω στην αφρικη και σκληροτητα στο φουλ.ειναι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 29 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 29 Αυγούστου 2011 επουλωνεται το καβουκι οταν οι συνθηκες φτιαξουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 29 Αυγούστου 2011 #4 Share 29 Αυγούστου 2011 επουλωνεται το καβουκι οταν οι συνθηκες φτιαξουν? ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 30 Αυγούστου 2011 #5 Share 30 Αυγούστου 2011 επουλωνεται το καβουκι οταν οι συνθηκες φτιαξουν? Σίγουρα οι αυξημένες σκληρότητες του ενυδρείου σου βοηθάνε και θα επουλωθούν με τον καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος