rastafarian 29 Αυγούστου 2011 #1 Share 29 Αυγούστου 2011 Λοιπον φιλοι την βοηθεια σας.Πηρα εναν δεκτη mpeg4,εκανα τις ενωσεις και εχω το εξης προβλημα.Οταν βαζω την εξωτερικη κεραια πιανω τα ψηφιακα καμπανα αλλα τα αναλογικα ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3 δεν τα πιανω καθολου.Δοκιμασα να βαλω μια εσωτερικη κεραια που εχω αλλα σ αυτη τη περιπτωση πιανω τα ψηφιακα και τα αναλογικα της ΕΤ τα πιανω αλλα κολλανε αισχρα,αν την κουνισω πιανω καλα τα αναλογικα αλλα κολλανε τα ψηφιακα.Εχει κανεις καμια ιδεα?Κανενας ηλεκτρονικος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Αυγούστου 2011 #2 Share 29 Αυγούστου 2011 συγνωμη,αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Αυγούστου 2011 #3 Share 29 Αυγούστου 2011 συγνωμη,αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω.... Και εγω ζητω συγνωμη Κωστα,αλλα με αυτο που ειδα ,ουτε εγω μπορω να κρατηθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Αυγούστου 2011 Author #4 Share 29 Αυγούστου 2011 Γελατε ετσι????Καπως ετσι ειμαι και εγω...προσπαθω εδω και 3 ωρες αλλα τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 29 Αυγούστου 2011 #5 Share 29 Αυγούστου 2011 Τι κεραία έχεις μονή UHF? Δοκίμασες να πιάσεις τα αναλογικά σε άλλη συχνότητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Αυγούστου 2011 Author #6 Share 29 Αυγούστου 2011 Τι κεραία έχεις μονή UHF? Δοκίμασες να πιάσεις τα αναλογικά σε άλλη συχνότητα; Εχω μια εξωτερικη στη ταρατσα του σπιτιου μου σαν την παρακατω.Ο δεκτης εχει να κανεις αυτοματη αναζητηση και χειροκινητη.Οταν βαζω την εξωτερικη κεραια δεν τα πιανει καθολου τα αναλογικα,οταν βαζω μια εσωτερικη που εχω τα πιανει ολα αλλα τα αναλογικα κολλανε,σαν να lagαρουν.Εχω δοκιμασει και χειροκινητα και αυτοματα αλλα δεν γινεται τιποτα.Η κεραια ειναι γυρισμενη Υμητο αλλα μπροστα μου εχω μια πολυκατοικεια.Αν την γυρισω Παρνηθα που ειναι πισω μου και πιο κοντα μου και ειναι ανοιχτα χωρις εμποδια θα τα πιανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 29 Αυγούστου 2011 #7 Share 29 Αυγούστου 2011 συγνωμη,αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω.... σορρυ και απο εμενα αλλα με το video η εξωτερικη κεραια εχει και ενισχητη? μηπως αμα την γυρισης καθολου καταφερεις να κανεις τιποτα. γιατι και εμεις ειχαμε ενα θεμα στην Αγια Μαρινα που δεν επιανε τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Αυγούστου 2011 Author #8 Share 29 Αυγούστου 2011 σορρυ και απο εμενα αλλα με το video η εξωτερικη κεραια εχει και ενισχητη? μηπως αμα την γυρισης καθολου καταφερεις να κανεις τιποτα. γιατι και εμεις ειχαμε ενα θεμα στην Αγια Μαρινα που δεν επιανε τιποτα. Γελατε γελατε Την κεραια την πειραξα λιγο αλλα δεν εκανε τιποτα.Ενισχητη νομιζω εχει.Πιστευω οτι την δουλεια μου την κανει η πολυκατοικια που ειναι μπροστα μου,μου κοβει το σημα,γιατι και πριν βαλω τον δεκτη δεν επιανα καλα τα καναλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 29 Αυγούστου 2011 #9 Share 29 Αυγούστου 2011 (edited) Δοκιμασε να την γυρισεις παρνηθα.και δες αμα εχει και ενισχητη.εχεις βαλει και το καλωδιο της κεραιας που βγαινει απο τον τοιχο με τον δεκτη και με ενα αλλο απο τον δεκτη στην Τηλεοραση+ το hdmi η τα ερσιεη Έγινε επεξεργασία 29 Αυγούστου 2011 - GXSARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Αυγούστου 2011 Author #10 Share 29 Αυγούστου 2011 Δοκιμασε να την γυρισεις παρνηθα.και δες αμα εχει και ενισχητη. Ξερεις τι σκεφτομαι,μετα απο ψαξιμο στο ιντερνετ διαβασα οτι η παρνηθα δεν εκπεμπει ψηφιακα,τουλαχιστον ακομα,μονο Υμητος και Αιγινα εκπεμπουν για Αθηνα.Αλλα νομιζω οτι θα το δοκιμασω.Αν δεν εχει ενισχητη ειναι ευκολο να βαλω εναν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 29 Αυγούστου 2011 #11 Share 29 Αυγούστου 2011 Αν δεν πιάσεις από Πάρνηθα μετακόμισε. Οι ενισχυτές κάνουν καλή δουλειά αλλά έχουν και κόστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Αυγούστου 2011 Author #12 Share 29 Αυγούστου 2011 Αν δεν πιάσεις από Πάρνηθα μετακόμισε. Οι ενισχυτές κάνουν καλή δουλειά αλλά έχουν και κόστος. Οι αλλοι να μετακομισουν,εγω μενω εδω 31 χρονια,αυτοι ηρθαν πριν 1 χρονο Λεω να δοκιμασω αυριο με Παρνηθα και ελπιζω να πιανω τα ψηφιακα.ΕΙδα κατι ενισχυτες που ειχαν 20 ευρο αλλα δεν ξερω αν κανουν δουλεια.Κατσε λιγο να τους ξαναβρω να τους δειτε λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Αυγούστου 2011 Author #13 Share 29 Αυγούστου 2011 http://www.elektronik.gr/eshop/index.php?m...products_id=142 Κατι τετοιο κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 29 Αυγούστου 2011 #14 Share 29 Αυγούστου 2011 Βεβαια οσο πιο ακριβώς = πιο καλος και περισσότερες τηλεοράσεις μπορεις να βαλεις.το ιδιο και για την κεραια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Αυγούστου 2011 Author #15 Share 29 Αυγούστου 2011 Βεβαια οσο πιο ακριβώς = πιο καλος και περισσότερες τηλεοράσεις μπορεις να βαλεις.το ιδιο και για την κεραια. Για δες λιγο το πανω λινκ,κατι τετοιο κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #16 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον γυρισα την κεραια στην Παρνηθα και εχουμε το εξης,πιανω τα ψηφιακα καμπανα και πιανω και το ετ1,νετ και ετ3 αλλα αυτα μου λαγκαρουν.Δηλαδη εχω το ιδιο αποτελεσμα με αυτο της εσωτερικης κεραιας.Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #17 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον γυρισα την κεραια στην Παρνηθα και εχουμε το εξης,πιανω τα ψηφιακα καμπανα και πιανω και το ετ1,νετ και ετ3 αλλα αυτα μου λαγκαρουν.Δηλαδη εχω το ιδιο αποτελεσμα με αυτο της εσωτερικης κεραιας.Καμια ιδεα? Τελικα ακυρο τα αναλογικα της ετ1,νετ και ετ3 δεν τα πιανω καθολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Σεπτεμβρίου 2011 #18 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν το πετάς να τελειώνουμε; Το λαγκάρισμα είναι θέμα του δέκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #19 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν το πετάς να τελειώνουμε; Το λαγκάρισμα είναι θέμα του δέκτη. Πιστευεις οτι ο δεκτης που αγορασα ειναι μουφα?Τωρα με την κεραια τι να κανω Φωτη?Παλι δεν πιανω τα ετ1,νετ και ετ3.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 1 Σεπτεμβρίου 2011 #20 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μην βλέπεις ετ1 ετ3 και νετ Κάνε και καμιά δουλειά όλο τηλεόραση κάνει κακό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #21 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μην βλέπεις ετ1 ετ3 και νετ Κάνε και καμιά δουλειά όλο τηλεόραση κάνει κακό. Το champions leage που θα το βλεπω ρε Χρηστο αν δεν βλεπω Νετ? Τηλεοραση βλεπω το βραδυ μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Σεπτεμβρίου 2011 #22 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πάρε τη Digea,έτσι όπως τα κάνανε να έρθουν να τα φτιάξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #23 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πάρε τη Digea,έτσι όπως τα κάνανε να έρθουν να τα φτιάξουν. Ασε γιατι ετσι μου ερχετε να το κανω κομματια,ειναι το 2ο που παιρνω,το πρωτο δεν επαιζε καν.Νομιζω οτι θα το παω πισω και θα τους το δωσω να το.....φανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 1 Σεπτεμβρίου 2011 #24 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν λες λαγκαρισμα τι εννοεις? κολαει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #25 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν λες λαγκαρισμα τι εννοεις? κολαει? Κολλαει αλλα τωρα δεν πιανω καθολου ετ1,νετ,ετ3.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος