kalmichalis 29 Αυγούστου 2011 #1 Share 29 Αυγούστου 2011 Πιοιο θεωρειτε το πιο καλο υγρο λιπασμα που να περιεχει κατα το βελτιστο σχεδον ολα τα σιστατικα που χρειαζονται τα φυτα μεσα σε ενα ενυδρειο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 29 Αυγούστου 2011 #2 Share 29 Αυγούστου 2011 Πιοιο θεωρειτε το πιο καλο υγρο λιπασμα που να περιεχει κατα το βελτιστο σχεδον ολα τα σιστατικα που χρειαζονται τα φυτα μεσα σε ενα ενυδρειο??? Εγω χρησιμοποιω τις seachem το flourish και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 29 Αυγούστου 2011 #3 Share 29 Αυγούστου 2011 Εγω χρησιμοποιω τις seachem το flourish και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Σαν γενικό λίπασμα είναι πολύ καλό και οικονομικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 29 Αυγούστου 2011 #4 Share 29 Αυγούστου 2011 εγω σημερα το πηρα και περιμενω αποτελεσματα...(potassium) τα αποτελεσματα σας ειναι θετικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 30 Αυγούστου 2011 #5 Share 30 Αυγούστου 2011 εγω σημερα το πηρα και περιμενω αποτελεσματα...(potassium) τα αποτελεσματα σας ειναι θετικα? Το potassium δεν είναι γενικό λίπασμα... Σαν γενικό λίπασμα πάντως επειδή το είχα ψιλοψάξει το flourish είναι σίγουρα το πιο οικονομικό... Και βέβαια θεωρείται από τα πιο καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.albino 30 Αυγούστου 2011 #6 Share 30 Αυγούστου 2011 εγω σημερα το πηρα και περιμενω αποτελεσματα...(potassium) τα αποτελεσματα σας ειναι θετικα? Ειναι φυσικο να μπερδευτηκες αφου ολα τα σκευασματα της seachem για λιπανση αναφερονται σαν flourish και μετα εξειδικευονται (iron,potassium κλπ) Εσυ πρεπει να παρεις αυτο που γραφει μονο Flourish στην εττικετα.Αν δεν ξεσφραγισες μπορει και να στο αλλαξουν. Παντως πριν ξεκινησεις να λιπαινεις διαβασε πρωτα στο Καταλογο Διαγνωσης Ασθενειων Φυτων του Aquazone και συγκεντρωσε πληροφοριες αφου δε λαβεις υποψη και τις παραμετρους σου - αριθμος φυτων, απαιτησεις, φωτισμος, εξοπλισμος, co2 κλπ μετα να ξεκινησεις να λιπαινεις. Και παλι θα προτεινα να ξεκινησεις με ποσοστο της δοσης που προτεινει ο κατασκευαστης και διορθωνεις στη πορεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος