gogos2888 28 Αυγούστου 2011 #1 Share 28 Αυγούστου 2011 ]καλησπέρα έφτοιαξα ένα νέο ενυδρείο πρίν 10 μέρες νερό μόνο από α.ο πριν 4 μέρες μου έδωσε ένας φίλος ένα δίσκο red pegeon την επομένη αγόρασα άλλον έναν για να μην είναι μόνος το ενυδρείο μου είναι 240 λίτρα ph 6,8 gh 5 nh3 nh4 0 σήμερα ο ένας έτρεμε περίεργα και φοβήθηκα οτι είναι άρρωστος και ξαφνικά πριν απο λίγο τον βλέπω στην ρίζα που έχω η, να εναποθέτει τα αβγά η, να τα γονιμοποιεί δεν τα πολύ κοιτάω να μην τα στρεσάρω....τι κάνω τώρα????????? στο ενυδρείο υπάρχουν ακόμα 8 καρδινάλιοι 4 κοριντόρασ και μερικές red cherry Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 1 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Κατσε και απολαυσε το γεγονος. Το να επιτυχεις αναπτυξη των νεογνων σε ενυδρειο με αλλα ψαρια ειναι σχετικα απιθανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 2 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Για να μην στρεσάρονται και οι δίσκοι σου με το να προσπαθούν να φιλάνε τα ψάρια αλλά να μην τα βλέπουν άφηνε το βράδυ ένα πολύ μικρό φως στον χώρο αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις... μπορεί και να είσαι τυχερός και να μεγαλώσει κανένα αν και πολύ δύσκολο. Για αρχή μπορείς να επιβεβαιώσεις το ζευγάρι αν βγάλουν ουρές. Εγώ έλειπα 20 μέρες το καλοκαίρι, επέστρεψα για 2 μέρες κάνοντας αλλαγή νερού και μετά ξανά έφυγα για 20 μέρες. Την δεύτερη φορά που γύρισα άνοιξα το φίλτρο (fluval 405) και βρήκα μέσα 3 μικρό cory. Είχε ρουφήξει το φίλτρο τα αυγά και μεγάλωσαν 3 εκεί μέσα για 20 μέρες. Και αυτή τη στιγμή ζουν και είναι υγιέστατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος