Jump to content

Helena και Aple Snail

Recommended Posts

Ενταξει λοιπον θα το δοκιμασω,θα βαλω 2 aple και αργοτερα θα δοκιμασω και γαριδες :thumbup:

Καλύτερα έτσι.

Είχα ανοίξει και γω ένα παρόμοιο θέμα παλιότερα, όπου οι γνώμες είχαν μοιραστεί. Όσο έλεγα πως δεν κινδυνεύουν τα apple από τα helena μιας και είχα 2 στο 300άρι μου με 6-7 helena... εκείνα αποφάσισαν να με διαψεύσουν και καταβρόχθησαν το ένα.

Το άλλο είναι μια χαρά από τότε , αλλά...

Καλύτερα μην το ρισκάρεις.

Κ

Καλύτερα έτσι.

Είχα ανοίξει και γω ένα παρόμοιο θέμα παλιότερα, όπου οι γνώμες είχαν μοιραστεί. Όσο έλεγα πως δεν κινδυνεύουν τα apple από τα helena μιας και είχα 2 στο 300άρι μου με 6-7 helena... εκείνα αποφάσισαν να με διαψεύσουν και καταβρόχθησαν το ένα.

Το άλλο είναι μια χαρά από τότε , αλλά...

Καλύτερα μην το ρισκάρεις.

Κ

Ναι δεν θα βαλω helena,θα βαλω μονο aple :thumbup:

Εχω πολυ καιρο (πανω απο 1 ισως και 2 χρονια) apple, zebra nerite και helena μαζι.

Δεν εχουν πειραξει κανενα (οσο ηταν ζωντανο). Ενα ηλικιωμενο apple που μας αφησε, το τιμησαν.

Επισης βρηκα και 6-7 αδεια καβουκια απο νεαρα (εως τριων μηνων) apple (απο τα 200+) που γεννηθηκαν.

Πιθανον αυτα να τα εφαγαν.

Κώστα πέρα από τα σαλιγκάρια πρόσεχε να έχεις μια διαφορά των 5 εκ από την επιφανεια του νερού έως το τέλος του ενυδρειου μην πηδηξει εξω ο μονομαχος και τον ψάχνουμε. :thumbup:

:thumbup:

Κώστα πέρα από τα σαλιγκάρια πρόσεχε να έχεις μια διαφορά των 5 εκ από την επιφανεια του νερού έως το τέλος του ενυδρειου μην πηδηξει εξω ο μονομαχος και τον ψάχνουμε. :thumbup:

Βασιλη εχω 4 ποντους διαφορα και ο μονομαχος δεν εχει κανει καμια κινηση μεχρι στιγμης :thumbup:

Κάντους 5. Καμιά φορά και ο πόντος μετράει. :thumbup::thumbup::welcome:

Κάντους 5. Καμιά φορά και ο πόντος μετράει. :thumbup::thumbup::welcome:

αχααχαχαχαχαχαχ!Λες να εχουμε προβλημα στον ποντο συνονοματε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...