rastafarian 28 Αυγούστου 2011 Author #26 Share 28 Αυγούστου 2011 Ενταξει λοιπον θα το δοκιμασω,θα βαλω 2 aple και αργοτερα θα δοκιμασω και γαριδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 1 Σεπτεμβρίου 2011 #27 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλύτερα έτσι. Είχα ανοίξει και γω ένα παρόμοιο θέμα παλιότερα, όπου οι γνώμες είχαν μοιραστεί. Όσο έλεγα πως δεν κινδυνεύουν τα apple από τα helena μιας και είχα 2 στο 300άρι μου με 6-7 helena... εκείνα αποφάσισαν να με διαψεύσουν και καταβρόχθησαν το ένα. Το άλλο είναι μια χαρά από τότε , αλλά... Καλύτερα μην το ρισκάρεις. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #28 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλύτερα έτσι. Είχα ανοίξει και γω ένα παρόμοιο θέμα παλιότερα, όπου οι γνώμες είχαν μοιραστεί. Όσο έλεγα πως δεν κινδυνεύουν τα apple από τα helena μιας και είχα 2 στο 300άρι μου με 6-7 helena... εκείνα αποφάσισαν να με διαψεύσουν και καταβρόχθησαν το ένα. Το άλλο είναι μια χαρά από τότε , αλλά... Καλύτερα μην το ρισκάρεις. Κ Ναι δεν θα βαλω helena,θα βαλω μονο aple Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 2 Σεπτεμβρίου 2011 #29 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω πολυ καιρο (πανω απο 1 ισως και 2 χρονια) apple, zebra nerite και helena μαζι. Δεν εχουν πειραξει κανενα (οσο ηταν ζωντανο). Ενα ηλικιωμενο apple που μας αφησε, το τιμησαν. Επισης βρηκα και 6-7 αδεια καβουκια απο νεαρα (εως τριων μηνων) apple (απο τα 200+) που γεννηθηκαν. Πιθανον αυτα να τα εφαγαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 #30 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Κώστα πέρα από τα σαλιγκάρια πρόσεχε να έχεις μια διαφορά των 5 εκ από την επιφανεια του νερού έως το τέλος του ενυδρειου μην πηδηξει εξω ο μονομαχος και τον ψάχνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 2 Σεπτεμβρίου 2011 #31 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #32 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Κώστα πέρα από τα σαλιγκάρια πρόσεχε να έχεις μια διαφορά των 5 εκ από την επιφανεια του νερού έως το τέλος του ενυδρειου μην πηδηξει εξω ο μονομαχος και τον ψάχνουμε. Βασιλη εχω 4 ποντους διαφορα και ο μονομαχος δεν εχει κανει καμια κινηση μεχρι στιγμης Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 2 Σεπτεμβρίου 2011 #33 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Κάντους 5. Καμιά φορά και ο πόντος μετράει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Σεπτεμβρίου 2011 Author #34 Share 3 Σεπτεμβρίου 2011 Κάντους 5. Καμιά φορά και ο πόντος μετράει. αχααχαχαχαχαχαχ!Λες να εχουμε προβλημα στον ποντο συνονοματε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος