Jump to content

Helena και Aple Snail

Recommended Posts

Ηθελα να ρωτησω αν τα helena μπορουν να μπουν με aple snail.Ξερω οτι τα helena ειναι δολοφονοι αλλα επειδη τα aple ειναι σχετικα μεγαλα ειπα μηπως την γλιτωνουν.Θελω να βαλω στο μονομαχοενυδρειο μου

φιλαρακι νομιζω πως με τα apple και τα nerite τα helenα μπαινουν. τρωνε ramshorn physsa κλπ...

φιλαρακι νομιζω πως με τα apple και τα nerite τα helenα μπαινουν. τρωνε ramshorn physsa κλπ...

Το φανταστικα Παντελη γιατι αυτα ειναι μεγαλα σαλιγκαρια

Το φανταστικα Παντελη γιατι αυτα ειναι μεγαλα σαλιγκαρια

σε περιπτωση που εχεις μικρα apple απο γεννα θα προλαβουν να μεγαλωσουν ? :thumbup::thumbup:

σε περιπτωση που εχεις μικρα apple απο γεννα θα προλαβουν να μεγαλωσουν ? :thumbup::thumbup:

Μεχρι στιγμης εχω μονο λαθρεπιβατες Γιωργο :welcome:

Απλα ψαχνομαι να δω τι αλλο θα βαλω,τα helena πως τα πανε με τις red cherry?

Μεχρι στιγμης εχω μονο λαθρεπιβατες Γιωργο :thumbup:

Απλα ψαχνομαι να δω τι αλλο θα βαλω,τα helena πως τα πανε με τις red cherry?

Μια χαρα τα πανε , ουτος η αλλως τα αυγα τα κρατανε πανω τους οι γαριδες και δεν κινδυνευουν :thumbup:

Εμενα παντως μου ειχαν φαει και μεγαλα :thumbup:

Κυριε Στρατο με βαζετε σε σκεψεις τωρα...

Κοιτα..........εμενα ηταν παρα πολλα τα helena.Ισως να επαιξε κι αυτο το ρολο του.Κι οταν λεω πολλα,εννοω πολλα :thumbup:

Σχεδον στανταρ θα σου φανε τα μηλοσαλιγκαρα, τα ζεβρα δεν θα τα πειραξουν :thumbup:

Κοιτα..........εμενα ηταν παρα πολλα τα helena.Ισως να επαιξε κι αυτο το ρολο του.Κι οταν λεω πολλα,εννοω πολλα :thumbup:

Καταλαβα,το περικυκλωσαν και του την επεσαν οι δολοφονοι.Εγω ελεγα να βαλω κανα 2 helena και 1 aple snail και αργοτερα να βαλω και red cherrys

Σε τι ενυδρείο?εμενα στα 200 λιτρα τα φαγανε και ειχα βαλει 8.

Εγω παντος λεω οχι.

Έγινε επεξεργασία - GXSARA

Με τον μονομαχο δεν θα εχεις προβλημα.μην βαλεις apple kai helena μαζι.

Με τον μονομαχο δεν θα εχεις προβλημα.μην βαλεις apple kai helena μαζι.

Αααααα ναι,δεν θα βαλω τελικα helena,απλα τωρα με απασχολει το οτι δεν εχω καπακι και θα μου την κοπανισουν οι σαλιγκαροι.Το πολυ πολυ να βαλω το γυαλικο καπακι αλλα αυτο εχει κοψιματα στις γωνιες..

Κι εμένα έχει ανοίγματα το καπάκι αλλά εδώ και ένα μήνα που το έχω μέσα το σαλιγκαράκι δεν δείχνει να έχει τάσεις φυγής :thumbup:

Φτάνει πολλές φορές μέχρι την επιφάνεια και ξανακατεβαίνει.

Κι εμένα έχει ανοίγματα το καπάκι αλλά εδώ και ένα μήνα που το έχω μέσα το σαλιγκαράκι δεν δείχνει να έχει τάσεις φυγής :thumbup:

Φτάνει πολλές φορές μέχρι την επιφάνεια και ξανακατεβαίνει.

Να βαλω λες και να το αφησω ανοιχτο χωρις καπακι?

ανοιχτο μονομαχαδικο με 3 απλ και 2340923859407594257 λαθρεπιβατες δεν εχω βρει ποτε κανενα εξω.

ανοιχτο μονομαχαδικο με 3 απλ και 2340923859407594257 λαθρεπιβατες δεν εχω βρει ποτε κανενα εξω.

Παντελη το δικο σου ειναι ανοιχτο ρε συ?Νομιζα οτι ειχες καπακι.Να το δοκιμασω δηλαδη?

λογω ζεστης απο το μαιο και μετα εχω το καπακι ριγμενο απο πισω απλα για να εχω το φως... η γυαλα ειναι ξεσκεπαστη

Με το καπάκι και τα σαλιγγάρια δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, αν και κάποιοι φίλοι έχουν να θυμούνται τις "βόλτες" σαλιγγαριών.

Όσο γοα τα helena, με καλύψανε οι υπόλοιποι. Από αυτά που έχω δει, δεν πειράζουν τα zebra snail.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...