Jump to content

ερωτηση

Recommended Posts

παιδια εαν βαλω μια ανεμωνη στο ενυδρειο μου σαν και αυτη Anemonia viridis θα εχω προβλημα?

Aν δεν εχεις προβλημα με μεγαλες θερμοκρασιες δε νομιζω να αντιμετωπισεις κατι σοβαροτερο.

Αν εχεις μικρα ψαρια ισως κινδυνευσουν.Επισης το τσιμπημα της ειναι αρκετα επωδυνο.Το εχω υποστει προσωπικα. :thumbup:

http://www.glaucus.org.uk/Snakelok.htm

Aν δεν εχεις προβλημα με μεγαλες θερμοκρασιες δε νομιζω να αντιμετωπισεις κατι σοβαροτερο.

Αν εχεις μικρα ψαρια ισως κινδυνευσουν.Επισης το τσιμπημα της ειναι αρκετα επωδυνο.Το εχω υποστει προσωπικα. :thumbup:

http://www.glaucus.org.uk/Snakelok.htm

φιλε μου εχω δυο μικρα κλοουν.

τι τρωνε αυτες?

Απο το λινκ που σου εδωσα:

"Food:

Tissues contain zooxanthellae symbiotic algae which appears to be necessary for the long term survival of this sea anemone. Ingests larger food items both dead and alive, e.g. small fish, just moulted palaemonid prawns. Gastropod molluscs and all sorts of crustaceans form the bulk of the diet in limited studies. "

"Food:

Tissues contain zooxanthellae symbiotic algae which appears to be necessary for the long term survival of this sea anemone. Ingests larger food items both dead and alive, e.g. small fish, just moulted palaemonid prawns. Gastropod molluscs and all sorts of crustaceans form the bulk of the diet in limited studies. "

στο λινκ που μου εδωσε δειχνει οτι διερητε κιολας!!!!εαν θες να τις βγαλεις τι κανεις τοτε?

"Food:

στο λινκ που μου εδωσε δειχνει οτι διερητε κιολας!!!!εαν θες να τις βγαλεις τι κανεις τοτε?

οι περισσοτερες ανεμωνες οταν μεγαλωνουν διαιρουνται....

ενα κολπο ειναι να τις ακουμπησεις στο ποδι τους με ενα παγακι για λιγη ωρα....αυτο τις κανει να νιωθουν αβολα και να ξεκολλανε....

παιδια στα κοραλια και τις ανεμονες τι προσαρμογη τους κανουμε για να μπουν στο ενυδρειο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...