rastafarian 29 Αυγούστου 2011 #26 Share 29 Αυγούστου 2011 Το μείγμα είναι ακριβώς όπως και στο sticky οδηγό στην συγκεκριμένη κατηγορία. Ανατάραξη δεν έχω αυτή τη στιγμή. Από το φίλτρο έβγαλα την μπάρα που την είχα να ταράζει την επιφάνεια και έβαλα μόνο το σωλήνα. Για να κρατήσω το CO2 περισσότερο μέσα στο νερό, βούλιαξα το φίλτρο πιο κάτω. Αν το ανεβάσω επάνω, τζάμπα θα πάει. Για να κάνω την πατέντα σου, πρέπει απλά να πάρω και άλλο φιλτράκι. Ήθελα να δοκιμάσω αν έχω αποτελέσματα και αν αξίζει για τα δικά μου δεδομένα και έπειτα. Κάτι τέτοιο θα φτιάξω στο μεγάλο που σχεδιάζω, αλλά για το τωρινό δεν ξέρω αν έχει και αξία. Αν δεν εχεις αναταραξη δεν εχεις και οξυγονο που ειναι κακο..Δεν νομιζω οτι μπορεις να δεις αν εχεις αποτελεσμα η οχι μεσα σε 2 μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 29 Αυγούστου 2011 Author #27 Share 29 Αυγούστου 2011 Αν δεν εχεις αναταραξη δεν εχεις και οξυγονο που ειναι κακο..Δεν νομιζω οτι μπορεις να δεις αν εχεις αποτελεσμα η οχι μεσα σε 2 μερες Οπότε το αφήνω απλά με την αερόπετρα, μέχρι να βρω άλλο μοτεράκι και ξαναβάζω ψηλά την spray bar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 29 Αυγούστου 2011 Author #28 Share 29 Αυγούστου 2011 (edited) Οπότε το αφήνω απλά με την αερόπετρα, μέχρι να βρω άλλο μοτεράκι και ξαναβάζω ψηλά την spray bar. Μετά από 3 ώρες μόνο με την αερόπετρα και ανατάραξη στην επιφάνεια, παρατηρώ ότι οι ψαρούκλες είναι μόνιμα στην επιφάνεια. Οι μετρήσεις μου είναι σωστές, είχα κάνει πριν βάλω το CO2. Φαίνεται πως ο αριθμός των μπουρμπουλήθρων είναι υπερβολικά μεγάλος για τον όγκο του νερού μου. Μ'αρέσει που έχω διαβάσει πως άλλος έχει 2-3 / sec. Εγώ είναι λες και έχω βάλει αεραντλία. Είναι 200-300 /sec. Αν βάλω και την πατέντα σου rastafarian, που θα τα σκορπάει σε όλο το χώρο, τα μικρά θα πηδήξουν έξω για να αναπνέουν Έγινε επεξεργασία 29 Αυγούστου 2011 - evripidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Αυγούστου 2011 #29 Share 29 Αυγούστου 2011 Φιλε μου,επειδη ειναι πολυ δυσκολο να εχεις πολυ co2 ειδικα με αεροπετρα που δεν κανει τιποτα σε παρακαλω κανε μια μετρηση ph μια kh και γραψτες μου εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 29 Αυγούστου 2011 Author #30 Share 29 Αυγούστου 2011 Φιλε μου,επειδη ειναι πολυ δυσκολο να εχεις πολυ co2 ειδικα με αεροπετρα που δεν κανει τιποτα σε παρακαλω κανε μια μετρηση ph μια kh και γραψτες μου εδω PH 7 με 8. ΚΗ δεν έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Αυγούστου 2011 #31 Share 29 Αυγούστου 2011 PH 7 με 8. ΚΗ δεν έχω Εεεεεεεε τωρα τι να σε κανω?Δεν με βοηθας...Ηθελα το ph σου ακριβος και το kh σου για να σου βγαλω ποσο co2 εχεις στο ενυδρειο σου..Παντως θεωρω απιθανο να εχεις πολυ CO2 με την αεροπετρα.Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 29 Αυγούστου 2011 Author #32 Share 29 Αυγούστου 2011 30 <------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Αυγούστου 2011 #33 Share 29 Αυγούστου 2011 Ειναι μικρο αλλα με σιγουρια μπορω να σου πω αν εχεις πολυ co2 μονο αν μου δωσεις τα παραπανω στοιχεια που σου ζητησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 29 Αυγούστου 2011 Author #34 Share 29 Αυγούστου 2011 Ειναι μικρο αλλα με σιγουρια μπορω να σου πω αν εχεις πολυ co2 μονο αν μου δωσεις τα παραπανω στοιχεια που σου ζητησα Θα το προσπαθήσω να βρω τεστάκια και θα ενημερώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Αυγούστου 2011 #35 Share 29 Αυγούστου 2011 Θα το προσπαθήσω να βρω τεστάκια και θα ενημερώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 30 Αυγούστου 2011 Author #36 Share 30 Αυγούστου 2011 Σήμερα έπεσε πολυ παρακολούθηση. Το βράδυ το είχα βγάλει το CO2. Απο το πρωί που το παρατηρώ είναι όλα φυσιολογικά και όμορφα. Κάνουν τις βόλτες τους, είναι ήρεμα, να χαίρεσαι να τα βλέπεις ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος