Jump to content

καλως σας βρηκα.....τι περπει να κανω για γκαζον

mixalhs+stella

Recommended Posts

καλημερα.....νεος στην παρεα σας....εχω ενα 200λιτ με 2 λαμπες απο 24w η μια ροζ με co2 νερο-μαγια -ζαχαρι και θελω να βαλω γκαζον ......τι πρεπει να κανω απο την αρχη για να μου πετυχη....ευχαρηστω...

καλημερα.....νεος στην παρεα σας....εχω ενα 200λιτ με 2 λαμπες απο 24w η μια ροζ με co2 νερο-μαγια -ζαχαρι και θελω να βαλω γκαζον ......τι πρεπει να κανω απο την αρχη για να μου πετυχη....ευχαρηστω...

Καλως ηρθες φιλε.Καταρχην ο φωτισμος σου ειναι πολυ λιγος για γρασιδι οπωτε πρεπει να βαλεις και αλλες λαμπες για να φτασεις τουλαχιστον πανω απο 0.5w/l.Υποστρωμα εχεις βαλει απο κατω?

ναι εχω βαλει δεν θυμαμαι πως το λενε αλλα ειναι μου ειπαν για ολα τα φυτα κ για γκαζον το ειχαν κα αυτοι εκει...

ναι εχω βαλει δεν θυμαμαι πως το λενε αλλα ειναι μου ειπαν για ολα τα φυτα κ για γκαζον το ειχαν κα αυτοι εκει...

Ελπιζω να μην μπερδευεις το χαλικι με το υποστρωμα.Βεβαια υπαρχουν και υποστρωματα που δουλευονται καλητερα σκετα,δηλαδη χωρις χαλικακι απο πανω.Οπωτε εχεις βαλει υποστρωμα ετσι?Τι κοκομετρια χαλικακι εχεις?

χρειαζεσαι σοβαρο φως.τουλαχιστον κοντα στο βατ/λιτρο.αυτο σημαινει αρκετες λαμπες ακομη,καθως και ενα σωστο προγραμμα λιπανσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...