vaggellis 26 Αυγούστου 2011 #1 Share 26 Αυγούστου 2011 (edited) Για σας γεννησαν τα corydoras μου. τα αυγα τα εξοντοσουν τα αλλα ψαρια προλαβα και εβγαλα καμια 10.τα εχω σε ενα μπουκαλι με αεραντλια.σε ποσεσ μερεσ θα σκασουνε τα μικρα.και ποτε θα ξανα γεννησαν .να τα βαλο σε γεννηστρα? Έγινε επεξεργασία 26 Αυγούστου 2011 - vaggellis Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 26 Αυγούστου 2011 #2 Share 26 Αυγούστου 2011 ριξε μια ματια σε αυτο θα σου λυθουν μερικες απο τις αποριες http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=46067 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggellis 26 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 26 Αυγούστου 2011 ριξε μια ματια σε αυτο θα σου λυθουν μερικες απο τις αποριες http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=46067 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggellis 30 Αυγούστου 2011 Author #4 Share 30 Αυγούστου 2011 αλλη μια εροτισι τι ταιζουμε τα μωρα???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Αυγούστου 2011 #5 Share 30 Αυγούστου 2011 αλλη μια εροτισι τι ταιζουμε τα μωρα???????? εγω ταιζα τροφη σε σκονη της jbl τις πρωτες μερες και αρτεμια απο βαζακι της ocean nutrition , εαν μπορεις να ταισεις ζωντανη αρτεμια θα ειναι ακομα καλυτερα !!! Μην ξεχνας στο τελος καθε μερας και μετα τα ταισματα να κανεις αλλαγη νερου Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggellis 31 Αυγούστου 2011 Author #6 Share 31 Αυγούστου 2011 εγω ταιζα τροφη σε σκονη της jbl τις πρωτες μερες και αρτεμια απο βαζακι της ocean nutrition , εαν μπορεις να ταισεις ζωντανη αρτεμια θα ειναι ακομα καλυτερα !!! Μην ξεχνας στο τελος καθε μερας και μετα τα ταισματα να κανεις αλλαγη νερου ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος