evripidis 26 Αυγούστου 2011 #1 Share 26 Αυγούστου 2011 (edited) Έτσι την αγόρασα από το petshop. Μέσα σε κάτι τραγικά (για μένα) κουτάκια τα οποία ήταν μέσα στο νερό με όλα τα υπόλοιπα φυτά. φωτό Αν δεν κάνω λάθος, αυτή είναι η ονομασία της, όπως λέω στον τίτλο. Αν δεν, παρακαλώ κάποιος διαχειριστής να διορθώσει τον τίτλο, για να μην έχουμε παρερμηνίες Αυτό που με ανησυχεί είναι το χρώμα. Είναι όπως βλέπετε καφέ, λες και είναι σαπισμένο. Δεν έχω εμπειρία με φυτά αλλά απ΄όσο διάβασα και φωτογραφίες-βίντεο που έχω δει είναι καταπράσινη, είναι από τα ευκολότερα με ελάχιστες απαιτήσεις και μπορείς πολύ εύκολα να το κρατήσεις. Οπότε η ερώτηση στους έμπειρους: Είναι λογικό το χρώμα ή απλά το αγόρασα χαλασμένο; Υπάρχουν κλαδάκια πράσινα και φρέσκα που τα είδα ενώ την έβαζα. Σώζεται η κατάσταση η απλά πάει για λίπασμα; Έγινε επεξεργασία 26 Αυγούστου 2011 - evripidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Αυγούστου 2011 #2 Share 26 Αυγούστου 2011 ειναι καμμενη. νομιζω πως πολυ δυσκολα θα σωθει. μα καλα δεν την ειδες οταν την αγορασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 26 Αυγούστου 2011 #3 Share 26 Αυγούστου 2011 Καλά, πας και πληρώνεις για να πάρεις moss; Δεν έβαζες μιά αγγελία να πάρεις δωρεάν;;; Έχεις π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 26 Αυγούστου 2011 Author #4 Share 26 Αυγούστου 2011 ειναι καμμενη. νομιζω πως πολυ δυσκολα θα σωθει. μα καλα δεν την ειδες οταν την αγορασες? Την είδα, αλλά όταν δεν γνωρίζεις, αυτά παθαίνεις. Εντάξει δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο βέβαια. Κάποια ευρά έφυγαν. Απλά είπα μήπως επειδή ήταν στην συσκευασία την συγκεκριμένη, γι αυτό θα αναπνεύσει μόλις ελευθερωθεί. Επίσης αγοράστηκε από μεγάλο (το μεγαλύτερο shop της Σαλονίκης - καταλαβαίνετε) και όλα ήταν έτσι. Βέβαια θα με πεις, τα μαγαζιά πάντα να πουλήσουν θέλουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 26 Αυγούστου 2011 Author #5 Share 26 Αυγούστου 2011 Καλά, πας και πληρώνεις για να πάρεις moss; Δεν έβαζες μιά αγγελία να πάρεις δωρεάν;;; Έχεις π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 26 Αυγούστου 2011 #6 Share 26 Αυγούστου 2011 Πάντως είναι ντροπή και απαράδεκτο να πουλάνε σε μεγάλο ενυδρειακό κατάστημα τέτοιας ποιότητας φυτά. Δηλαδή τι περίμεναν για να τα πετάξουνε; ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 26 Αυγούστου 2011 #7 Share 26 Αυγούστου 2011 Έτσι την αγόρασα από το petshop. Μέσα σε κάτι τραγικά (για μένα) κουτάκια τα οποία ήταν μέσα στο νερό με όλα τα υπόλοιπα φυτά. φωτό Αν δεν κάνω λάθος, αυτή είναι η ονομασία της, όπως λέω στον τίτλο. Αν δεν, παρακαλώ κάποιος διαχειριστής να διορθώσει τον τίτλο, για να μην έχουμε παρερμηνίες Αυτό που με ανησυχεί είναι το χρώμα. Είναι όπως βλέπετε καφέ, λες και είναι σαπισμένο. Δεν έχω εμπειρία με φυτά αλλά απ΄όσο διάβασα και φωτογραφίες-βίντεο που έχω δει είναι καταπράσινη, είναι από τα ευκολότερα με ελάχιστες απαιτήσεις και μπορείς πολύ εύκολα να το κρατήσεις. Οπότε η ερώτηση στους έμπειρους: Είναι λογικό το χρώμα ή απλά το αγόρασα χαλασμένο; Υπάρχουν κλαδάκια πράσινα και φρέσκα που τα είδα ενώ την έβαζα. Σώζεται η κατάσταση η απλά πάει για λίπασμα; Αν εχεις ωρα φτιαξε ενα DIY Co2 με μαγια και σε 2 εβδομαδες θα παρει πανω της! Μονο που λες πως εχει πρασινο πανω της εγω θα το δοκιμαζα!! Ασχετα τα ευρουλακια που πεταξες!! Φροντισε το σαν και ειναι ψαρακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 26 Αυγούστου 2011 Author #8 Share 26 Αυγούστου 2011 Αν εχεις ωρα φτιαξε ενα DIY Co2 με μαγια και σε 2 εβδομαδες θα παρει πανω της! Μονο που λες πως εχει πρασινο πανω της εγω θα το δοκιμαζα!! Ασχετα τα ευρουλακια που πεταξες!! Φροντισε το σαν και ειναι ψαρακι! Δεν την πετάω σίγουρα, μέχρι να δω ότι δεν έχει ίχνος πρασίνου ;-) Όσο για το Co2, το έχω σκεφτεί, αλλά θέλω ακόμα διάβασμα για να νιώσω, όχι το πως φτιάχνεται, αλλά πόσο πρέπει να βγάζει κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος