johnb 25 Αυγούστου 2011 #1 Share 25 Αυγούστου 2011 (edited) Ρε παιδια τι ειναι αυτα; Aυγα γαριδας; Στο ενυδρειο εχω μονο γαριδες Προχτες τα παρατηρησα... τα αυγα δεν τα εχουν συνεχεια κατω απο την κοιλια τους; Έγινε επεξεργασία 25 Αυγούστου 2011 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Αυγούστου 2011 #2 Share 25 Αυγούστου 2011 Έχω την εντύπωση πως η γαρίδα άφησε τα αυγά της. Έκανες κάποια απότομη αλλαγή στην χημεία του ενυδρείου; Θερμοκρασία, μεγάλη αλλαγή νερού, κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 25 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 25 Αυγούστου 2011 (edited) Έχω την εντύπωση πως η γαρίδα άφησε τα αυγά της. Έκανες κάποια απότομη αλλαγή στην χημεία του ενυδρείου; Θερμοκρασία, μεγάλη αλλαγή νερού, κάτι; κανονικη αλλαγη νερου 7 λιτρα ..τιποτα το ιδιαιτερο...δηλαδη για να καταλαβω τα απεβαλλε? Έγινε επεξεργασία 25 Αυγούστου 2011 - johnb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Αυγούστου 2011 #4 Share 25 Αυγούστου 2011 κανονικη αλλαγη νερου 7 λιτρα ..τιποτα το ιδιαιτερο...δηλαδη για να καταλαβω τα απεβαλλε? Θα μπορούσε αλλά δεν είμαι σίγουρος 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος