\/ag 25 Αυγούστου 2011 #1 Share 25 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα σε όλους τους αλμυρούς.. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το συγκεκριμένο skimmer της Resun...και τις εντυπώσεις του!Ή αν γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό,οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία.. http://www.ebay.com/itm/RESUN-Protein-Skim...0#ht_2899wt_824 Ευχαριστώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 25 Αυγούστου 2011 #2 Share 25 Αυγούστου 2011 Το είχα εγώ για λίγο διάστημα στο ενυδρειο μου και είχα πολύ καλές εντυπώσεις για σχέση τιμής απόδοσης αλλά είναι για μέχρι 96 λίτρα σκιμμάρισμα, μετά το έδωσα σε κάποιο μέλος όπου επίσης και αυτός ήταν ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 25 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 25 Αυγούστου 2011 Σε ευχαριστώ για την απάντηση grigore..έκανε την δουλειά του δηλαδή και χωρίς προβλήματα; Εγώ το θέλω για νάνο γύρω στα 45λ καθαρά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 25 Αυγούστου 2011 #4 Share 25 Αυγούστου 2011 Είμαι σίγουρος ότι για τα 45 λίτρα που το θέλεις θα κάνει άνετα την δουλεια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 25 Αυγούστου 2011 Author #5 Share 25 Αυγούστου 2011 Οποιοσδήποτε άλλος το έχει δουλέψει ας πει και αυτός την γνώμη του..Ευχαριστώ grigore!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 25 Αυγούστου 2011 #6 Share 25 Αυγούστου 2011 Ρώτα και τον doperman, σε αυτόν το έδωσα το σκιμμεράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος