BiggBilly 25 Αυγούστου 2011 #1 Share 25 Αυγούστου 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κανείς στην θέση της μηχανικής φίλτρανσης να βάλει βιολογικό υλικό. Δηλαδή να αφαιρέσει τα σφουγγάρια και να γεμίσει το κενό με βιολογική φίλτρανση (με λίγο βαμβάκι στην κορυφή). Θα υπάρξει πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 25 Αυγούστου 2011 #2 Share 25 Αυγούστου 2011 (edited) Το είχα ρωτήσει και εγώ αυτό φίλε μου και ήταν όλοι αρνητικοί!Δεν το δοκίμασα καν... Υπάρχει και ένα παρόμοιο θέμα για το 205 βέβαια.. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=33144&hl= Το πρόβλημα(πχ μεγάλη μείωση ροής) μπορεί να μην είναι άμεσο αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα... Έγινε επεξεργασία 25 Αυγούστου 2011 - \/ag Link to comment Share on other sites More sharing options...
divak 25 Αυγούστου 2011 #3 Share 25 Αυγούστου 2011 Η γνώμη μου είναι να κάνεις ότι σου προτείνει ο κατασκευαστής, η HAGEN είναι μεγάλη εταιρία και θα εμπιστευόμουν το setup της. Αυτή ξέρει καλύτερα τα χαρακτηριστικά του φίλτρου και πως θα τα εκμεταλλευτεί. Άντε στο μέλλων που θα το γνωρίσεις καλύτερα να κάνεις καμιά μικρο αλλαγή για να το φέρεις ακριβός στα μέτρα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος