kalmichalis 25 Αυγούστου 2011 #1 Share 25 Αυγούστου 2011 σημερα μου ηρθε η xmas moss που παρηγγειλα απο το ebay ειναι σε ααψογη κατασταση. την εχω βαλει σε ενα μπολ με νερο απο το ενυδρειο μου. τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω τωρα για να την εγκαταστησω μεσα στο ενυδρειο μου? ποσες μερες πρεπει να την αφησω στο νερο? την εχω βαλει να τη χτυπαει ο ηλιος. καλα εκανα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Αυγούστου 2011 #2 Share 25 Αυγούστου 2011 σημερα μου ηρθε η xmas moss που παρηγγειλα απο το ebay ειναι σε ααψογη κατασταση. την εχω βαλει σε ενα μπολ με νερο απο το ενυδρειο μου. τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω τωρα για να την εγκαταστησω μεσα στο ενυδρειο μου? ποσες μερες πρεπει να την αφησω στο νερο? την εχω βαλει να τη χτυπαει ο ηλιος. καλα εκανα? Γιατι να την αφησεις στο νερο?Δεστη σ ενα ξυλο η πετρα και μπλουμ στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
f1rm4 25 Αυγούστου 2011 #3 Share 25 Αυγούστου 2011 kalmichali που θα την βαλεις στο ενυδρειο; εχεις σκεφτει καθολου που θες να την τοποθετησεις; Αν παντως εχεις σκεφτει να την βαλεις πανω στο ξυλο που τυχον εχεις μεσα στο ενυδρειο μπορεις πολυ απλα να το βγαλεις εξω απο το νερο. Να παρεις ενα ψαλιδι και να κοψεις την μος σε μερικα ισα κομματια. Παρε λιγη πετονια και δεσε το καθε ενα μερος πανω στο ξυλο σε διαφορετικα σημεια του. Σε λιγο καιρο ξυλο δεν θα υπαρχει σιγουρα γιατι θα το εχει καταπιει ολοκληρο η Μος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 25 Αυγούστου 2011 Author #4 Share 25 Αυγούστου 2011 εχω ακουσει χρειαζεται αυτη η διεργασια στην αρχη, αλλα αποτι φαινεται ειναι λαθος. σκεφτομαι να τη βαλω ειτε πανω στην καρυδα που εχω ειτε πανω στο ξυλο. η moss εχει κατι σαν καθε πανω λεσ και ειναι χωμα?? ειναι λογικο αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f1rm4 25 Αυγούστου 2011 #5 Share 25 Αυγούστου 2011 καφε? παραξενο.... δεν το εχω ξανα συναντησει.... ισως καποια φωτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Αυγούστου 2011 #6 Share 25 Αυγούστου 2011 Και εγω οταν ειχα παραγγειλει μοςς απο ebay και ηρθε ετσι οπως λες,ειχε χωμα πανω.Την επλυνα καλα και εφυγε και την εδεσα στο ξυλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Αυγούστου 2011 #7 Share 25 Αυγούστου 2011 Και εγω οταν ειχα παραγγειλει μοςς απο ebay και ηρθε ετσι οπως λες,ειχε χωμα πανω.Την επλυνα καλα και εφυγε και την εδεσα στο ξυλο ετσι την στελνουν για να κρατησει υγρασια και να μην καει στο ζεστο ταξιδι της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Αυγούστου 2011 #8 Share 25 Αυγούστου 2011 (edited) ετσι την στελνουν για να κρατησει υγρασια και να μην καει στο ζεστο ταξιδι της... Με χωμα ερχετει Κωστα?Αυτο δεν το ηξερα Έγινε επεξεργασία 25 Αυγούστου 2011 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Αυγούστου 2011 #9 Share 25 Αυγούστου 2011 Με χωμα ερχετει Κωστα?Αυτο δεν το ηξερα οχι απαραιτητα με χωμα.θα μπορουσαν να ειναι και βρεγμενες εφημεριδες...οτιδηποτε θα τις εχει νωπες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Αυγούστου 2011 #10 Share 25 Αυγούστου 2011 Με χωμα ερχετει Κωστα?Αυτο δεν το ηξερα Πιθανότατα να είναι emmersed Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Αυγούστου 2011 #11 Share 25 Αυγούστου 2011 Πιθανότατα να είναι emmersed Πανο παιζει να ειναι και αυτο που λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 26 Αυγούστου 2011 Author #12 Share 26 Αυγούστου 2011 τελικα ειναι ξεραμενη moss απλα ηταν σα να ειχε και χωμα. ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. μολις την εγκατεστησα. ελπιζω να πιασει... και χωρις co2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 26 Αυγούστου 2011 #13 Share 26 Αυγούστου 2011 μπορείς να δώσεις link από που παρήγγειλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Αυγούστου 2011 #14 Share 26 Αυγούστου 2011 Θα πιασει,δωστεις χρονο ομως.Αν ειχες και co2 θα ηταν ακομα καλητερα τα πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 26 Αυγούστου 2011 Author #15 Share 26 Αυγούστου 2011 http://viewitem.eim.ebay.gr/Xmas-mossDecor...0670496494/item απο εδω σε 10 μερουλες μου ηρθε μεσα σε 2 φακελακια με μπολικη υγρασια μαζι με ενα δυκτακι η ποσοτητα εναι πολυ περισσοτερη απο οση χωραει το δυχτακι ειναι σχεδον μια παλαμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 26 Αυγούστου 2011 #16 Share 26 Αυγούστου 2011 http://viewitem.eim.ebay.gr/Xmas-mossDecor...0670496494/item απο εδω σε 10 μερουλες μου ηρθε μεσα σε 2 φακελακια με μπολικη υγρασια μαζι με ενα δυκτακι η ποσοτητα εναι πολυ περισσοτερη απο οση χωραει το δυχτακι ειναι σχεδον μια παλαμη.. Πολύ χρήσιμο το link και ωραίο store. Εφόσον δεν είχες κάποιο πρόβλημα, ας το ρίξουμε μια ματιά παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Αυγούστου 2011 #17 Share 26 Αυγούστου 2011 Πολυ καλο μαγαζι,εχω παρει και εγω απο κει,και μοςς,και λαβιδα φυτευσης και κεραμικο δισκο co2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 26 Αυγούστου 2011 #18 Share 26 Αυγούστου 2011 και πλήρωσες μόνο 2,61;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Αυγούστου 2011 #19 Share 26 Αυγούστου 2011 και πλήρωσες μόνο 2,61;;; Να σου πω την αληθεια εγω την ειχα πετυχει σε πληστηριασμο και την ειχα παρει 2 ευρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 30 Αυγούστου 2011 #20 Share 30 Αυγούστου 2011 και πλήρωσες μόνο 2,61;;; Παρήγγειλα εγω και ναι πλήρωσα 2,61. Σήμερα ενημερώθηκα πως έγινε η αποστολή της. O seller έγινε favorite πάντως ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 31 Αυγούστου 2011 Author #21 Share 31 Αυγούστου 2011 Όταν το δεις πες μου αν είναι emersed γιατί δ ξέρω να τ ξεχωριζω... Αν είναι υπάρχει πιθανότητα να ξεραθει;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος