thoba 24 Αυγούστου 2011 #1 Share 24 Αυγούστου 2011 (edited) Θα ηθελα να ρωτησω θα με επερνε να βαλω γαριδες σε 30λιτρο με τετρα στο βυθο εχω χαλικακι;Αν ναι ποιες Έγινε επεξεργασία 24 Αυγούστου 2011 - thoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 24 Αυγούστου 2011 #2 Share 24 Αυγούστου 2011 Θα ηθελα να ρωτησω θα με επερνε να βαλω γαριδες σε 30λιτρο με τετρα στο βυθο εχω χαλικακι;Αν ναι ποιες Τα τετρα μπορούν να γίνουν αρκετά επιθετικά με τις γαρίδες και μάλιστα τα μικρά τους. Αν έχεις όμως αρκετές κρυψώνες και φυτά θα μπορούσες να το επιχειρήσεις. Από γαρίδες θα πρότεινα red cherry Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 24 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 24 Αυγούστου 2011 Τα τετρα μπορούν να γίνουν αρκετά επιθετικά με τις γαρίδες και μάλιστα τα μικρά τους. Αν έχεις όμως αρκετές κρυψώνες και φυτά θα μπορούσες να το επιχειρήσεις. Από γαρίδες θα πρότεινα red cherry Φυτα εχω αρκετουτσικα πιστευω.ειναι ευκολο ειδος και βρησκονται ευκολα ;Πως αναγνωριζω θυλικο απο αρσενικο :Τ ι αριθμο να παρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Αυγούστου 2011 #4 Share 25 Αυγούστου 2011 Φυτα εχω αρκετουτσικα πιστευω.ειναι ευκολο ειδος και βρησκονται ευκολα ;Πως αναγνωριζω θυλικο απο αρσενικο :Τ ι αριθμο να παρω; Ναι είναι πολύ εύκολες, αριθμό να πάρεις πάνω από 8. Θηλύκια αριστερά, αρσενική δεξιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 25 Αυγούστου 2011 Author #5 Share 25 Αυγούστου 2011 (edited) Ναι είναι πολύ εύκολες, αριθμό να πάρεις πάνω από 8. Δεν ειναι πολλες για 30λιτρο με 6 τετρα μεσα ; Ποσο κοστιζουν; Ξεχωριζουν απο μικρη ηλικια; Έγινε επεξεργασία 25 Αυγούστου 2011 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Αυγούστου 2011 #6 Share 25 Αυγούστου 2011 Δεν ειναι πολλες για 30λιτρο με 6 τετρα μεσα ; Ποσο κοστιζουν; Ξεχωριζουν απο μικρη ηλικια; Όχι δεν είναι πολλές, είναι μια καλή αποικία για να αρχίσεις Όταν αρχίσουν να παίρνουν χρώμα θα τις ξεχωρίσεις, όσο για το κόστος δεν είναι μεγάλο, δοκίμασε να βάλεις αγγελία Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 4 Σεπτεμβρίου 2011 Author #7 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορω να βαλω της γαριδες σε πλαστικο ενυδρειο http://www.amazonios.gr/product_info.php?c...roducts_id=2553 με ενα φιλτρακι η δεν θα την παλεψουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 4 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορω να βαλω της γαριδες σε πλαστικο ενυδρειο http://www.amazonios.gr/product_info.php?c...roducts_id=2553 με ενα φιλτρακι η δεν θα την παλεψουν; Για πιο λογο να τις βαλεις εκει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 4 Σεπτεμβρίου 2011 Author #9 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Για πιο λογο να τις βαλεις εκει; Απλα καθως κοιτουσα στην αποθηκη και ειδα την παρομια γυαλα μου ηρθε η απορεια.Η ερωτηση ηταν περισοτερο εγκηκλωπαιδικη παρα για να πραξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 4 Σεπτεμβρίου 2011 #10 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Απλα καθως κοιτουσα στην αποθηκη και ειδα την παρομια γυαλα μου ηρθε η απορεια.Η ερωτηση ηταν περισοτερο εγκηκλωπαιδικη παρα για να πραξη Μπορεί να λειτουργήσει κανονικά σαν ενυδρείο άλλα είναι μικρή σε μέγεθος και όχι όμορφη (δικη μου αποψη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος