evripidis 25 Αυγούστου 2011 Author #26 Share 25 Αυγούστου 2011 Ακριβώς. Ωραία. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου φίλε μου. Ελπίζω να τα καταφέρω, εφόσον έχω ήδη 2 έγκυες μέσα, μην την πάθω από αυτό τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas2002 25 Αυγούστου 2011 #27 Share 25 Αυγούστου 2011 Να μας ενημερώσεις για τις νέες μετρήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 26 Αυγούστου 2011 Author #28 Share 26 Αυγούστου 2011 (edited) Την καλημέρα μου. Ακόμα μία αλλαγή νερού σήμερα με Stress Zyme. Στο τεστ τα ίδια Φαγητό δεν τους έχω δώσει ακόμα. Μπαίνουμε στην 3η ημέρα. Συμπεριφορά ψαριών. Φυσιολογική. Ο αρσενικός δεν έχει σταματήσει να έχει όρεξη και κυνηγάει την θηλύκια ασταμάτητα :-) Βέβαια η άλλη θηλύκια (φαίνεται και πιο νεαρά - λόγω μεγέθους το υποθέτω) μετά την αλλαγή βγήκε στην επιφάνεια για αναπνοές. Τον υπόλοιπο χρόνο είναι όλα μέσα. Υπάρχει κάποιο άλλο σκεύασμα που θα βοηθήσει την κατάσταση; Έγινε επεξεργασία 26 Αυγούστου 2011 - evripidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas2002 26 Αυγούστου 2011 #29 Share 26 Αυγούστου 2011 Έχεις κάποιον να σου φιλοξενήσει τα ψάρια μέχρι να ρίξεις την αμμωνία; Γιατί μπορεί να φαίνονται εντάξει αλλά εσωτερικά διαλύονται τα όργανα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 26 Αυγούστου 2011 Author #30 Share 26 Αυγούστου 2011 Έχεις κάποιον να σου φιλοξενήσει τα ψάρια μέχρι να ρίξεις την αμμωνία; Δεν είμαι και τόσο σίγουρος, γιατι στις δικές τους συνθέσεις δεν κολλάνε τα δικά μου. Θα το ψάξω όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 26 Αυγούστου 2011 #31 Share 26 Αυγούστου 2011 Βάλε μια αγγελία εδώ. Ίσως κάποιος μπορέσει να σε βοηθήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 26 Αυγούστου 2011 Author #32 Share 26 Αυγούστου 2011 Πάντως με τα βήματα που ακολουθώ, κινούμαι σωστά; Κάτι που θα μπορούσα να προσθέσω; 1. Σταμάτημα τροφής 2. Καθημερινή αλλαγή νερού 30% + αντιχλώριο 3. Δόση από Stress Zyme Να ρωτήσω κάτι; Μπορεί κάποιο αντικείμενο με κάποιο τρόπο να αυξάνει την αμμωνία πχ. κάποιο διακοσμητικό ή το πετραδάκι; (μη βαράτε, δεν γνωρίζω:-) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 27 Αυγούστου 2011 Author #33 Share 27 Αυγούστου 2011 Πέσαμεεεε!!!1 Σήμερα οι μετρήσεις είναι κάτω από τη μονάδα! Φαίνεται πως η κατάσταση σώζεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 27 Αυγούστου 2011 #34 Share 27 Αυγούστου 2011 Πάντως με τα βήματα που ακολουθώ, κινούμαι σωστά; Κάτι που θα μπορούσα να προσθέσω; 1. Σταμάτημα τροφής 2. Καθημερινή αλλαγή νερού 30% + αντιχλώριο 3. Δόση από Stress Zyme Να ρωτήσω κάτι; Μπορεί κάποιο αντικείμενο με κάποιο τρόπο να αυξάνει την αμμωνία πχ. κάποιο διακοσμητικό ή το πετραδάκι; (μη βαράτε, δεν γνωρίζω:-) ) Για αντικειμενο το βλεπω δυσκολο εως απιθανο να σου ανεβαζει την αμμωνια , συνηθως καποια αντικειμενα ανεβαζουν τις σκληροτητες ( μεχρι τωρα αυτο εχω δει ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Αυγούστου 2011 #35 Share 27 Αυγούστου 2011 Νομιζω οτι το prime http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=551 μπορει να σε βοηθησει με την αμμωνια,πολλοι χομπιστες το εχουν χρησιμοποιησει με καλα αποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 28 Αυγούστου 2011 Author #36 Share 28 Αυγούστου 2011 Αμμωνία = 0 Αποστολή, εξετελέσθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 28 Αυγούστου 2011 #37 Share 28 Αυγούστου 2011 Μπραβο φιλε , παρακολουθω το θέμα ολες τις μερες ισως η αμμωνια να επεσε απο τις συχνες αλλαγες παρακολουθησε το ισως υπαρχει διαταραξη στην βιολογια διοτι πρεπει να διασπατε η αμμωνια(κυκλος αζωτου) και να μην ειχε ολοκληρωθει σε 10 μερες εχε το νου σου για τα υλικα στο φιλτρο ισως ειναι λιγοστα και να μην επαρκουν να αναπτιχθουν τα βακτηρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 28 Αυγούστου 2011 #38 Share 28 Αυγούστου 2011 Νομιζω οτι το prime http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=551 μπορει να σε βοηθησει με την αμμωνια,πολλοι χομπιστες το εχουν χρησιμοποιησει με καλα αποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος