babis100nx 23 Αυγούστου 2011 #1 Share 23 Αυγούστου 2011 (edited) Γενική κατηγορία ενυδρείου Κοινωνικό ενυδρείο Γενικές Πληροφορίες Συνολικά Λίτρα:100litra Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά: anoybia,vallisneria Ψάρια:3guppy,12cardinal,8black neon,6corydoras,1pleco,10-15redcherry,4otokiclus,2apple snail Άλλα είδη: Διακοσμητικά υλικά Φόντο: μαυρο χαρτονι Πέτρες: Ξύλα:2 ενυδρειακα Άλλα διακοσμητικά : Υπόστρωμα: Βυθός: Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες/ημερα Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: 700λτ/ωρα Θέρμανση/ Ψύξη: 150watt Λίπανση:Yγρο της τετρα Παροχή CO2: - Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: Παράμετροι pH: 6,6-6,8 Γενική σκληρότητα (GH): - Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ)- Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):24-26 τωρα λογω καλοκαιριου ηταν σχεδον παντα 29-30 αλλα αρχιζει και ερχετε παλι στα φυσιολογικα Συντήρηση Αλλαγές νερού: 50% καθε 15 υγ θελω να βαλω και αλλαεσ φωτο αλλα δεν ξερω πως μολις το βρω θα αναιβασω σας ευχαριστω πολυ για την κατανοηση Έγινε επεξεργασία 23 Αυγούστου 2011 - babis100nx Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Αυγούστου 2011 #2 Share 23 Αυγούστου 2011 καλο,αλλα τα γκαπακια ειναι τα μονα ασχετα στη συνθεση των ψαριων σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babis100nx 23 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 23 Αυγούστου 2011 Τα ειχα δωσει και μου ειχαν μηνει οι γονοι και ετσι τα μεγαλωσα και μου εχουν μηνει ψαρια απο το ενυδρειο μας και ασ ειναι και κουτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Vult 23 Αυγούστου 2011 #4 Share 23 Αυγούστου 2011 καλη αρχη ναχεις αλλα τα ειδη σου ειναι εντελως ασυμβατα..γκαπυ και γαριδς το πολυ μαζι..στην φωτο ειδα μπουμπουληθρες αερα; δεν χρειαζεται αντλια αφου εχεις φυτα..αρα οξυγονο..σταματησε την...προσωπικη μου γνωμη..και φυτεψε κιαλλα..αφου βγαλεις και τα υπολοιπα ψαρια..σε λιγο καιρο θα αρχιουν να αποδημουν εις κυριον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babis100nx 23 Αυγούστου 2011 Author #5 Share 23 Αυγούστου 2011 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισια καλα...ειχα γκαπακια για ενα χρονο και εβαλα τα καρντιναλ για να δοκιμασω κατι αλλο....την αεραντλια την εχω βαλει τωρα το καλοκαιρι μπας και πεσει λιγο η θερμοκρασια....το ενυδρειο τρεχει ετσι ενα χρονο....ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος