Jump to content

Όμορφη ,η σκυλίτσα

Recommended Posts

Ήταν Πρωτομαγιά 2009,

Είχα γυρίσει σπίτι από την εκδρομούλα που είχα πάει με τους γονείς μου.Οταν ξανακατέβηκα στην πυλωτή , να πάρω κάτι από το αμάξι , είδα δίπλα στην εξάτμιση ένα φοβισμένο ,μαύρο κουτάβι γύρω στους 6 μήνες , πετσί και κόκκαλο με μία μόλυνση στο μάτι.

Με το που με είδε έβαλε κατευθείαν την ουρά στα σκέλια και άρχισε να τρέχει στον κήπο της οικοδομής που μένω φοβισμένη.

Την ίδια στιγμή κατέβηκε μια γειτόνισσα που την είδε και την λυπήθηκε όπως κι εγώ.Την ταΐσαμε.

Θυμάμαι ότι εκείνη τη στιγμη σε απόσταση μεγαλη από το ζώο κάποιος σήκωσε ενα φτυαρι για κάποιες επιδιωρθώσεις στον κήπο.Το σκυλί με την ουρά στα σκέλια άρχισε να κλαψουρίζει και να απομακρύνετε .Επίσης φοβόταν όλους τους ανθρώπους και σκύλους και ήταν φανερό ότι την είχαν χτυπήσει ανθρωποι.

Την επόμενη μέρα ήταν ακόμα εκεί .Και την επόμενη,και την επόμενη.....μέχρι που δημιουργήθηκε δυσαρέσκεια στην οικοδομή από πολλούς.Το ζώο θα έφευγε :D:):hysterical: .

Ευτυχώς όμως επειδή την συμπάθησαν πολλά άτομα έμεινε.

Το πρόβλημα στο μάτι της παρέμενε.Της έριχνα καθημερινά κολλύριο (καθαρό νερό)και μετά από συμβουλή φαρμακοποιού και κάτι άλλο.Την ανακούφιζε και έτσι κέρδισα και την εμπιστοσύνη της. Το πρόβλημα συνέχιζε, η σκυλίτσα πονούσε και σιγουρα θα έχανε το ματι της αλλά την αγαπούσαμε και...

Επικοινωνήσαμε με φιλοζωική (Στοργή Θέρμης) η οποία πρόθυμη αμέσως έκανε τα παρακάτω:

1. Εμβολίασε το ζώο

2. Στείρωσε το ζώο

3. Έκανε μίνι επέμβαση και ''έφτιαξε'' το μάτι της Στοργή Θέρμης

Όλα ΔΩΡΕΑΝ!!!

Σήμερα είναι 3 χρονών,2.5χρόνια μαζί μας και είναι υγιέστατη , καλοταισμένη ,εμβολιασμένη με την αγάπη πολλών ατόμων !!!

Δυστυχώς όμως αν και πια δεν είναι τόσο φοβισμένη, της έχει μείνει κουσούρι να φοβάτε κάθε σκύλο(που της στοίχησε μια μεγάλη πληγή στο πόδι που την κάνει να κουτσαίνει λίγο κάθε χειμώνα :rasp: )Και τους ανθρώπους τους φοβάται λίγο.

Τους τελευταίους μήνες όμως έχει αρχίζει να τσαμπουκαλεύετε και σε όλη την οικοδομη μας έχει ορίσει περιοχή και έχει γίνει (ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ) κατι σας μικρος φυλακας :(

αυτά....φωτογραφίες συντόμως. :blink:

ευχαριστώ

:)

ααααα. ξεχασα να σας πω οτι το ζωο οταν το βρηκαμε ηταν κακασχημο και για αυτο το ονομασα όμορφη.Σημερα είναι πανέμορφη

Έγινε επεξεργασία - bbetta

Μπραβο ρε Βασιλη,κανατε το καλητερο για το σκυλακι.Ετσι ειχαμε βρει και εμεις ενα αδεσποτο και πετσι και κοκκαλο και το πηραμε σπιτι,το εχουμε 5 χρονια τωρα!

Και παλι μπραβο σας φιλε :(

Μπραβο σε εσενα αλλα και στην γειτονια που την φροντιζεται,μακαρι κι αλλα σκυλακια να εχουν την δικια της καταληξη.Δυστυχως εγω δεν ειμαι τοσο τυχερος στο θεμα γειτονια καθως οτι σκυλακι-γατακι φροντιζω,οταν λειπω απο το σπιτι οι 'γειτονες' φροντιζουν να τα εχουν διωξει απο την γειτονια.

Υπομονη και καποιον θα τσακωσω ομως.....

Ήταν Πρωτομαγιά 2009,

Είχα γυρίσει σπίτι από την εκδρομούλα που είχα πάει με τους γονείς μου.Οταν ξανακατέβηκα στην πυλωτή , να πάρω κάτι από το αμάξι , είδα δίπλα στην εξάτμιση ένα φοβισμένο ,μαύρο κουτάβι γύρω στους 6 μήνες , πετσί και κόκκαλο με μία μόλυνση στο μάτι.

Με το που με είδε έβαλε κατευθείαν την ουρά στα σκέλια και άρχισε να τρέχει στον κήπο της οικοδομής που μένω φοβισμένη.

Την ίδια στιγμή κατέβηκε μια γειτόνισσα που την είδε και την λυπήθηκε όπως κι εγώ.Την ταΐσαμε.

Θυμάμαι ότι εκείνη τη στιγμη σε απόσταση μεγαλη από το ζώο κάποιος σήκωσε ενα φτυαρι για κάποιες επιδιωρθώσεις στον κήπο.Το σκυλί με την ουρά στα σκέλια άρχισε να κλαψουρίζει και να απομακρύνετε .Επίσης φοβόταν όλους τους ανθρώπους και σκύλους και ήταν φανερό ότι την είχαν χτυπήσει ανθρωποι.

Την επόμενη μέρα ήταν ακόμα εκεί .Και την επόμενη,και την επόμενη.....μέχρι που δημιουργήθηκε δυσαρέσκεια στην οικοδομή από πολλούς.Το ζώο θα έφευγε :hysterical::rasp::rasp: .

Ευτυχώς όμως επειδή την συμπάθησαν πολλά άτομα έμεινε.

Το πρόβλημα στο μάτι της παρέμενε.Της έριχνα καθημερινά κολλύριο (καθαρό νερό)και μετά από συμβουλή φαρμακοποιού και κάτι άλλο.Την ανακούφιζε και έτσι κέρδισα και την εμπιστοσύνη της. Το πρόβλημα συνέχιζε, η σκυλίτσα πονούσε και σιγουρα θα έχανε το ματι της αλλά την αγαπούσαμε και...

Επικοινωνήσαμε με φιλοζωική (Στοργή Θέρμης) η οποία πρόθυμη αμέσως έκανε τα παρακάτω:

1. Εμβολίασε το ζώο

2. Στείρωσε το ζώο

3. Έκανε μίνι επέμβαση και ''έφτιαξε'' το μάτι της Στοργή Θέρμης

Όλα ΔΩΡΕΑΝ!!!

Σήμερα είναι 3 χρονών,2.5χρόνια μαζί μας και είναι υγιέστατη , καλοταισμένη ,εμβολιασμένη με την αγάπη πολλών ατόμων !!!

Δυστυχώς όμως αν και πια δεν είναι τόσο φοβισμένη, της έχει μείνει κουσούρι να φοβάτε κάθε σκύλο(που της στοίχησε μια μεγάλη πληγή στο πόδι που την κάνει να κουτσαίνει λίγο κάθε χειμώνα :rasp: )Και τους ανθρώπους τους φοβάται λίγο.

Τους τελευταίους μήνες όμως έχει αρχίζει να τσαμπουκαλεύετε και σε όλη την οικοδομη μας έχει ορίσει περιοχή και έχει γίνει (ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ) κατι σας μικρος φυλακας :)

αυτά....φωτογραφίες συντόμως. :D

ευχαριστώ

:)

ααααα. ξεχασα να σας πω οτι το ζωο οταν το βρηκαμε ηταν κακασχημο και για αυτο το ονομασα όμορφη.Σημερα είναι πανέμορφη

:(:blink:

Μπράβο και από εμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...