bettamaniac 12 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 12 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους!!! Είμαι αρκετά αρχάρια στο χομπι των ενυδρείων αλλά είμαι τόσο ερωτευμένη με τους μονομάχους που αποφάσισα να ασχοληθώ σοβαρά και (γιατί όχι?? ) κάτω από τις βέλτιστες δυνατές συνθήκες να πραγματοποιήσω αναπαραγωγή!Είστε μια πολύ ευχάριστη παρέα και χαίρομαι που είμαι και γω πλέον μέσα σε αυτή!Τα ξαναλέμε on line λοιπόν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 12 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 12 Νοεμβρίου 2006 Καλωςηρθες στο forum! Οι περισσοτεροι απο δω ειμαστε ερωτευμενοι με το hobby. Περιμενουμε να δουμε φωτογραφιες απο τα ενυδρεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS 12 Νοεμβρίου 2006 #3 Share 12 Νοεμβρίου 2006 Kαλως ηρθες στο ομορφο αυτο HOBBY!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bettamaniac 12 Νοεμβρίου 2006 Author #4 Share 12 Νοεμβρίου 2006 Καλωςηρθες στο forum! ... Περιμενουμε να δουμε φωτογραφιες απο τα ενυδρεια σου. Καλώς σας βρήκα! Θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές-βελτιώσεις και με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalisrep 12 Νοεμβρίου 2006 #5 Share 12 Νοεμβρίου 2006 Καλώς σας βρήκα! Θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές-βελτιώσεις και με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω! καλησπερα και καλως ηρθες στη παρεα.Και γω θα προσπαθησω αν και αρχαριος να πετυχω την αναπαραγωγη μονομαχων οποτε θα εχουμε να λεμε τις εμπειριες μας στο site Link to comment Share on other sites More sharing options...
bettamaniac 12 Νοεμβρίου 2006 Author #6 Share 12 Νοεμβρίου 2006 καλησπερα και καλως ηρθες στη παρεα.Και γω θα προσπαθησω αν και αρχαριος να πετυχω την αναπαραγωγη μονομαχων οποτε θα εχουμε να λεμε τις εμπειριες μας στο site Γειά σου jalisrep! Θα χρειαστούμε και οι δύο πολύ μελέτη επί του θέματος και καλή προετοιμασία. Όμως αν τα καταφέρουμε θα μας περιμένουν συγκινητικές στιγμές !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 13 Νοεμβρίου 2006 #7 Share 13 Νοεμβρίου 2006 Καλώς μας ήρθες!!@@!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 13 Νοεμβρίου 2006 #8 Share 13 Νοεμβρίου 2006 Καλώς ήρθες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 13 Νοεμβρίου 2006 #9 Share 13 Νοεμβρίου 2006 WELCOME to AQUAZONE φιλη fotingo ... Καλη διαμονη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 13 Νοεμβρίου 2006 #10 Share 13 Νοεμβρίου 2006 Καλως ηρθες φιλη fotingo στην παρεα μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 21 Νοεμβρίου 2006 #11 Share 21 Νοεμβρίου 2006 Καλωσόρισες στο Aquazone! BETTA SPLENDENS (REGAN 1909) http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=914 Αναπαραγωγή Μονομάχων - A' Μέρος http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=4646 Αναπαραγωγή Μονομάχων - Β' Μέρος http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=4647 Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 21 Νοεμβρίου 2006 #12 Share 21 Νοεμβρίου 2006 Καλως ορισες και απο εμενα στο ΑΖ. Καλη συνεχεια να εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chmatz 21 Νοεμβρίου 2006 #13 Share 21 Νοεμβρίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος