Husky_Jim 12 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 12 Νοεμβρίου 2006 Μόλις πρίν από λίγες ημέρες βρήκα σε ενυδρειομάγαζο σχιστόλιθο σε πλάκες,(ένα πράγμα που το έψαχνα καιρό) και έτσι έφτιαξα τις πρώτες σπηλιές από αυτό. Είναι ένα υλικό με το οποίο μπορείς να φτιάξεις σπηλιές που να είναι φυσικότατες και φυσικά πανέμορφες!!!!! Ειδού και η πρώτη που φυσικά θα πάει στα ζεμπράκια μου! Πώς σας φαίνεται? Σύντομα θα υπάρξει και αρθράκι για την κατασκευή τους!!! Ξεχάστε τί ακούγατε από διάφορους για καρύδες και άλλα τέτοια.Οι σπηλιές από γρανίτη ή σχιστόλιθο είναι μονόδρομος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 12 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 12 Νοεμβρίου 2006 Γεια σου Husky Jim μερακλή!!! Ωραία κατασκευή, περιμένω τα υλικά και τη μέθοδο… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malawi 12 Νοεμβρίου 2006 #3 Share 12 Νοεμβρίου 2006 Μόλις πρίν από λίγες ημέρες βρήκα σε ενυδρειομάγαζο σχιστόλιθο σε πλάκες,(ένα πράγμα που το έψαχνα καιρό) και έτσι έφτιαξα τις πρώτες σπηλιές από αυτό. Είναι ένα υλικό με το οποίο μπορείς να φτιάξεις σπηλιές που να είναι φυσικότατες και φυσικά πανέμορφες!!!!! Ειδού και η πρώτη που φυσικά θα πάει στα ζεμπράκια μου! Πώς σας φαίνεται? Σύντομα θα υπάρξει και αρθράκι για την κατασκευή τους!!! Ξεχάστε τί ακούγατε από διάφορους για καρύδες και άλλα τέτοια.Οι σπηλιές από γρανίτη ή σχιστόλιθο είναι μονόδρομος.... εγω αμεσως το φανταστηκα σε μεγαλες κατασκευες για τα αφρικανακια μου... του καθενος το μυαλο τρεχει οπου θελει... παντως βαθμολογια 11 στα 10 ξερω... ημουν αυστηρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 12 Νοεμβρίου 2006 #4 Share 12 Νοεμβρίου 2006 Πολύ όμορφο! Μου ήρθε στο μυαλό ένα αντίστοιχο πόστ που ειχα διαβάσει κάπου ο οποίος έλεγε πως για να του κάνει cure το είχε βάλει στη δεξαμενή από το καζανάκι για 2 βδομάδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniosthegr8 12 Ιουλίου 2011 #5 Share 12 Ιουλίου 2011 Μόλις πρίν από λίγες ημέρες βρήκα σε ενυδρειομάγαζο σχιστόλιθο σε πλάκες,(ένα πράγμα που το έψαχνα καιρό) και έτσι έφτιαξα τις πρώτες σπηλιές από αυτό. Είναι ένα υλικό με το οποίο μπορείς να φτιάξεις σπηλιές που να είναι φυσικότατες και φυσικά πανέμορφες!!!!! Ειδού και η πρώτη που φυσικά θα πάει στα ζεμπράκια μου! Πώς σας φαίνεται? Σύντομα θα υπάρξει και αρθράκι για την κατασκευή τους!!! Ξεχάστε τί ακούγατε από διάφορους για καρύδες και άλλα τέτοια.Οι σπηλιές από γρανίτη ή σχιστόλιθο είναι μονόδρομος.... καλησπερα, μπορεις να μου πεις σε πμ που μπορω να βρω και εγω σχιστολιθο?? θα το εκτιμησω απιστευτα να με βοηθησεις λιγο και περισσοτερο θα το εκτιμησουν οι φιλοι εδω μεσα που θα ηρεμησουν απο μενα... ξερουν αυτοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 12 Ιουλίου 2011 #6 Share 12 Ιουλίου 2011 Οσο για την κατασκευη ειναι μια χαρα αλλα δεν ειναι ασβεστολιθικο πετρωμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 12 Ιουλίου 2011 #7 Share 12 Ιουλίου 2011 καλησπερα, μπορεις να μου πεις σε πμ που μπορω να βρω και εγω σχιστολιθο?? θα το εκτιμησω απιστευτα να με βοηθησεις λιγο και περισσοτερο θα το εκτιμησουν οι φιλοι εδω μεσα που θα ηρεμησουν απο μενα... ξερουν αυτοι Μπορεις να παρεις και μερικες ιδεες και απο τα παρακατω λινκς: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=2437 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=4250 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37489 Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 12 Ιουλίου 2011 #8 Share 12 Ιουλίου 2011 Rik ψάχνει απελπισμένα για μαύρες πέτρες ο Αντώνης..όχι για να φτιάξει πλεκοσπηλίες...μην τον παρεξηγείς!! Ρώτα τα παιδιά από Αφρική τι έχουν τραβήξει... Αντώνη...keep searching... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 12 Ιουλίου 2011 #9 Share 12 Ιουλίου 2011 Rik ψάχνει απελπισμένα για μαύρες πέτρες ο Αντώνης..όχι για να φτιάξει πλεκοσπηλίες...μην τον παρεξηγείς!! Ρώτα τα παιδιά από Αφρική τι έχουν τραβήξει... Αντώνη...keep searching... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος