kyriakos_ 21 Αυγούστου 2011 #1 Share 21 Αυγούστου 2011 Σκεφτομαι να παρω ενα nano cube 20L και να το κανω θαλλασινο! Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι : Κατα ποσο ειναι ευκολο στην λειτουργια του και αν ειναι επικυνδινο για ενα clown fish να ζησει εκει μεσα! Εννοω αν το νερο θα εχει μεγαλο προβλημα στις τιμες του! Ευχαριστω πολυ απο τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 21 Αυγούστου 2011 #2 Share 21 Αυγούστου 2011 Σκεφτομαι να παρω ενα nano cube 20L και να το κανω θαλλασινο! Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι : Κατα ποσο ειναι ευκολο στην λειτουργια του και αν ειναι επικυνδινο για ενα clown fish να ζησει εκει μεσα! Εννοω αν το νερο θα εχει μεγαλο προβλημα στις τιμες του! Ευχαριστω πολυ απο τωρα! Βασικά δεν το έχω επιχειρήσει αλλά επειδή το έχω κοιτάξει, το πρώτο πρόβλημα που θα έχεις θα είναι η εξάτμιση, πέρα από αυτό θα πρέπει να είσαι συνεχώς από πάνω... Όσο για το clownfish, όταν μεγαλώσει θα πρέπει να το δώσεις... Θα σου πρότεινα για αυτά τα λίτρα αν το επιχειρήσεις, να πας σε ασπόνδυλα... Από την άλλη με ένα 30άρι θα έχεις λιγότερη εξάτμιση και μπορεί(δεν είμαι σίγουρος,θα σου πουν οι πιο ειδικοί...)να μπορείς βάλεις και κανένα ψαράκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 21 Αυγούστου 2011 #3 Share 21 Αυγούστου 2011 Ενυδρεία τόσο μικρά για μένα είναι περισσότερο για κάποιον χομπίστα που θέλει μια πρόκληση. Στην κυριολεξία δεν θα μπορέσεις να αφήσεις το ενυδρείο μόνο του πάνω απο 10ώρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 21 Αυγούστου 2011 #4 Share 21 Αυγούστου 2011 (edited) Ποτέ μη λέτε ποτέ!Το δικό μου δουλεύει σχεδόν 10 μήνες και πάει μια χαρά χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία σε θαλασσινό.Το σημαντικότερο είναι η αναπλήρωση,το sump,η Α/Ο και οι εβδομαδιαίες αλλαγές. Διάβασε από την αρχή το θέμα και τόλμα το. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=572510 Έγινε επεξεργασία 21 Αυγούστου 2011 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 21 Αυγούστου 2011 #5 Share 21 Αυγούστου 2011 Αυτό το είδες? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50474 Μελέτησε το και ξεκίνα.... και εδώ είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος