xristos@1985 21 Αυγούστου 2011 #1 Share 21 Αυγούστου 2011 καλησπερα, οπως γραφει και ο τιτλος θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η καταλληλη κοκκομετρια για corydoras αλλα οχι για αμμο αλλα για χαλικακι..? γνωριζω οτι ουσιαστικα μονο η αμμο κανει για αυτα τα ψαρακια αλλα δεν ειμαι και πολυ fan της αμμου.. ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 21 Αυγούστου 2011 #2 Share 21 Αυγούστου 2011 καλησπερα, οπως γραφει και ο τιτλος θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η καταλληλη κοκκομετρια για corydoras αλλα οχι για αμμο αλλα για χαλικακι..? γνωριζω οτι ουσιαστικα μονο η αμμο κανει για αυτα τα ψαρακια αλλα δεν ειμαι και πολυ fan της αμμου.. ευχαριστω εκ των προτερων Τα cory μπορουν να επιβιωσουν και σε χαλικι αρκει να μην ειναι κοφτερο και τους καταστρεφει τα μουστακια μεσω των οποιων αναζητουν την τροφη τους, αλλα τους κανει τη ζωη δυσκολη γιατι θελουν να ψαχνουν την τροφη του μεσα στην αμμο σκαβωντας και επιπλεον θα βυθιζεται μεσα στο χαλικι η τροφη και θα πηγαινει χαμενη αλλα και θα κανει κακο στο νερο. Δεν ειναι απαραιτητο να βαλεις corydoras αφου δεν σου αρεσει η διακοσμηση που τους χρειαζεται. Βαλε ψαρια που ζουν σε χαλικι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 21 Αυγούστου 2011 #3 Share 21 Αυγούστου 2011 καλησπερα, οπως γραφει και ο τιτλος θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η καταλληλη κοκκομετρια για corydoras αλλα οχι για αμμο αλλα για χαλικακι..? γνωριζω οτι ουσιαστικα μονο η αμμο κανει για αυτα τα ψαρακια αλλα δεν ειμαι και πολυ fan της αμμου.. ευχαριστω εκ των προτερων Εγώ τα είχα σε χαλικάκι 1mm και ήταν μια χαρά.. Σε αυτά τα μεγέθη κοκκομετρίας εισάγουν την άμμο από το στόμα τους και τη βγάζουν από τα βράγχιά τους φιλτράροντας ότι τροφή υπάρχει...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος