morfeas2002 20 Αυγούστου 2011 #1 Share 20 Αυγούστου 2011 Έχω μια απορία για τις σεξουαλικές συνήθεις του αρσενικού black molly. Ενω το έχω με 2 θηλυκές, δεν φαίνεται να τους κάνει στενό μαρκάρισμα. Έχω συνηθίσει απο τα αρσενικά guppy και platy που δεν αφήνουν σε ησυχία τα θηλυκά. Αυτός κολυμπάει σχετικά κοντά τους αλλά δεν βλέπω ούτε στενό μαρκάρισμα, ούτε ερωτικό παιχνίδι. Μήπως το κάνει την ώρα που σβήνουν τα φώτα; Μπορεί να παίζει ρόλο οτι το αρσενικό είναι σχετικά νεαρό σε ηλικία και οι θηλυκές είναι διπλάσιες σχεδόν σε μέγεθος απο αυτό και ψιλοφοβάται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 20 Αυγούστου 2011 #2 Share 20 Αυγούστου 2011 Έχω μια απορία για τις σεξουαλικές συνήθεις του αρσενικού black molly.Ενω το έχω με 2 θηλυκές, δεν φαίνεται να τους κάνει στενό μαρκάρισμα. Έχω συνηθίσει απο τα αρσενικά guppy και platy που δεν αφήνουν σε ησυχία τα θηλυκά. Αυτός κολυμπάει σχετικά κοντά τους αλλά δεν βλέπω ούτε στενό μαρκάρισμα, ούτε ερωτικό παιχνίδι. Μήπως το κάνει την ώρα που σβήνουν τα φώτα; Μπορεί να παίζει ρόλο οτι το αρσενικό είναι σχετικά νεαρό σε ηλικία και οι θηλυκές είναι διπλάσιες σχεδόν σε μέγεθος απο αυτό και ψιλοφοβάται; Ενδεχομένως το αρσενικό να μην είναι ακόμη ώριμο σεξουαλικά παίζει ρόλο και αυτό που λες παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas2002 20 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 20 Αυγούστου 2011 Αρα περιμένω και παρακολουθώ προς το παρόν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 21 Αυγούστου 2011 #4 Share 21 Αυγούστου 2011 (edited) Αρα περιμένω και παρακολουθώ προς το παρόν; (η μοίρα του αρσενικού....περιμένεις και παρακολουθείς..... ) edit: υποθέτω ότι έχουμε σίγουρα αρσενικό ; βάλει καμιά φωτογραφία να τον δούμε και ειδικα το γονοπόδιο. Έγινε επεξεργασία 21 Αυγούστου 2011 - Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas2002 21 Αυγούστου 2011 Author #5 Share 21 Αυγούστου 2011 Έχει ένα γονοπόδιο ΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος