baggos777777 20 Αυγούστου 2011 #1 Share 20 Αυγούστου 2011 θα ηθελα να μου πειτε την γνωμης σας για το ενυδρειο μου αν σας αρεσει και αν εχω κανει κατι λαθος σε θεμα τα φυτα μου να πω οτι το ενυδρειο ειναι480 λιτρα και 120 το σαμπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 20 Αυγούστου 2011 Author #2 Share 20 Αυγούστου 2011 φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 20 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 20 Αυγούστου 2011 φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 20 Αυγούστου 2011 Author #4 Share 20 Αυγούστου 2011 φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 20 Αυγούστου 2011 Author #5 Share 20 Αυγούστου 2011 φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Αυγούστου 2011 #6 Share 20 Αυγούστου 2011 ομορφο. τα λαθακια ειναι ,πως δεν φυτευουμε στο μπροστινο μερος εχινοδωρους,αριστερα η ανουμπια θα μπορουσε να ειναι πανω στο ξυλο σαν συνθεση. δεξια καμπομπες κλπ,τοποθετουνται στη μεση και στοι πισω μερος του ενυδρειου σαν ματσακια και οχι μπροστα φυτεμενα..... κατα τα αλλα οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 20 Αυγούστου 2011 Author #7 Share 20 Αυγούστου 2011 ομορφο. τα λαθακια ειναι ,πως δεν φυτευουμε στο μπροστινο μερος εχινοδωρους,αριστερα η ανουμπια θα μπορουσε να ειναι πανω στο ξυλο σαν συνθεση. δεξια καμπομπες κλπ,τοποθετουνται στη μεση και στοι πισω μερος του ενυδρειου σαν ματσακια και οχι μπροστα φυτεμενα..... κατα τα αλλα οκ... ευχαριστω οι εχινοδωρους δεν μεγαλονουν αλλο,και οι καμπομπες της εχω δωσει τωρα σε λιγες μερες θα βαλω καινουργια φυτα και θα βγαλω παλι φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.albino 20 Αυγούστου 2011 #8 Share 20 Αυγούστου 2011 Η γνωμη μου ειναι baggos με τα φυτα που επιλεγεις να δουλεψεις λιγο με τη διαβαθμιση την υφη και τα χρωματα. Μεγαλυτερα υψη προς τις γωνιες και πισω, χαμηλοτερα προς το κεντρο και μπρος-φαντασου σκηνη θεατρου οπου το σκηνικό ανοιγεται στις ακρες αλλα η δραση και το ματι μεταφερονται στο κεντρο. Επισης καλο ειναι να εναλλασεις την υφη πχ πλατυφυλλα-μικροφυλλα για να δημιουργεις ενδιαφερον και λεπτομερεια. Παραδειγμα η riccia(?) που πνιγεται δεξια θα μπορουσε να μπει στο ξυλο αριστερα μπροστα απο τις hygrophila και να δινει βαθος και μυστηριο. Επισης προσοχη με τα κοκκινα που ειναι πολυ ομορφα σα πινελιες και σπανε τη μονοτονια του πρασινου αλλα οταν ειναι πολλα ειναι κουραστικα. Τελικα βεβαια ολα ειναι θεμα γουστου Μια παρατηρηση: oι κρυπτοκορινες σου μπορουν να χωριστουν σε πολλα ριζωματα και να σου καλύψουν το μισο βυθο. Ελπιζω να βοηθησα και να μη κούρασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 20 Αυγούστου 2011 Author #9 Share 20 Αυγούστου 2011 Η γνωμη μου ειναι baggos με τα φυτα που επιλεγεις να δουλεψεις λιγο με τη διαβαθμιση την υφη και τα χρωματα. Μεγαλυτερα υψη προς τις γωνιες και πισω, χαμηλοτερα προς το κεντρο και μπρος-φαντασου σκηνη θεατρου οπου το σκηνικό ανοιγεται στις ακρες αλλα η δραση και το ματι μεταφερονται στο κεντρο. Επισης καλο ειναι να εναλλασεις την υφη πχ πλατυφυλλα-μικροφυλλα για να δημιουργεις ενδιαφερον και λεπτομερεια. Παραδειγμα η riccia(?) που πνιγεται δεξια θα μπορουσε να μπει στο ξυλο αριστερα μπροστα απο τις hygrophila και να δινει βαθος και μυστηριο. Επισης προσοχη με τα κοκκινα που ειναι πολυ ομορφα σα πινελιες και σπανε τη μονοτονια του πρασινου αλλα οταν ειναι πολλα ειναι κουραστικα. Τελικα βεβαια ολα ειναι θεμα γουστου Μια παρατηρηση: oι κρυπτοκορινες σου μπορουν να χωριστουν σε πολλα ριζωματα και να σου καλύψουν το μισο βυθο. Ελπιζω να βοηθησα και να μη κούρασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 24 Σεπτεμβρίου 2011 Author #10 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 τωρα ειναι ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 24 Σεπτεμβρίου 2011 Author #11 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 24 Σεπτεμβρίου 2011 Author #12 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 25 Σεπτεμβρίου 2011 Author #13 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 τωρα ειναι ετσι ρε παιδια τι λεει τωρα?? ειναι καλυτερο??ε θελει και λιγο κλαδεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 25 Σεπτεμβρίου 2011 #14 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ενα πραγμα που με χαλαει εμενα αρκετα ειναι η πλατη σου . Το χρωμα τις πλατης. Θα σου προτεινα να βαλεις μαυρο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 25 Σεπτεμβρίου 2011 #15 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Η γνωμη μου ειναι baggos με τα φυτα που επιλεγεις να δουλεψεις λιγο με τη διαβαθμιση την υφη και τα χρωματα. Μεγαλυτερα υψη προς τις γωνιες και πισω, χαμηλοτερα προς το κεντρο και μπρος-φαντασου σκηνη θεατρου οπου το σκηνικό ανοιγεται στις ακρες αλλα η δραση και το ματι μεταφερονται στο κεντρο. Επισης καλο ειναι να εναλλασεις την υφη πχ πλατυφυλλα-μικροφυλλα για να δημιουργεις ενδιαφερον και λεπτομερεια. Παραδειγμα η riccia(?) που πνιγεται δεξια θα μπορουσε να μπει στο ξυλο αριστερα μπροστα απο τις hygrophila και να δινει βαθος και μυστηριο. Επισης προσοχη με τα κοκκινα που ειναι πολυ ομορφα σα πινελιες και σπανε τη μονοτονια του πρασινου αλλα οταν ειναι πολλα ειναι κουραστικα. Τελικα βεβαια ολα ειναι θεμα γουστου Μια παρατηρηση: oι κρυπτοκορινες σου μπορουν να χωριστουν σε πολλα ριζωματα και να σου καλύψουν το μισο βυθο. Ελπιζω να βοηθησα και να μη κούρασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος