Jump to content

Τι είναι αυτό ;

albabis

Recommended Posts

Ευχαριστώ. Μοιάζει πολύ με αυτό που έχω στο ενυδρείο μου. Στην περιγραφή όμως δεν διάβασα αν είναι επιζήμια. Μήπως ξέρεις κάτι;

Ευχαριστώ. Μοιάζει πολύ με αυτό που έχω στο ενυδρείο μου. Στην περιγραφή όμως δεν διάβασα αν είναι επιζήμια. Μήπως ξέρεις κάτι;

Αν το αφησεις θα γεμισει το ενυδρειο σου απο αυτο,ειναι αλγη

Δεν σκοπεύω να την αφήσω να γεμίσει το ενυδρείο. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν πρέπει να πάρω δραστικά μέτρα για την ολική εξαφάνιση της, ή αν αρκεί να αφαιρώ τις τούφες όποτε εμφανίζονται όπως κάνω τώρα.

Δεν σκοπεύω να την αφήσω να γεμίσει το ενυδρείο. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν πρέπει να πάρω δραστικά μέτρα για την ολική εξαφάνιση της, ή αν αρκεί να αφαιρώ τις τούφες όποτε εμφανίζονται όπως κάνω τώρα.

Να βρεις τι φταιει και να το διορθωσεις για να μην ξαναχεις ποτε προβλημα.Διαβασε αυτο που σου εδωσα και κανε αυτο που λεει στη καταπολεμιση :(

απο τις πιο δυσκολες αλγες στο να τις απομακρυνεις...

ψαξε δω μεσα,εχει συζητηθει πολλες φορες το θεμα...

Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές. Αφαίρεσα ήδη δύο τούφες που βρήκα στον βυθό και ένα διακοσμητικό κοράλλι που ήταν γεμάτο το έβαλα για βράσιμο.

καποτε εβρισκα γοητευτικη αυτη την αλγη και ειχα αφησει το μεγαλο να γεμισει.

Δεν ειναι κι ασχημη, αλλα μετα οταν χανει το χρωμμα της μοιαζει με βρωμια

ειχα γεματο το ενυδρειο απο αυτη την αλγη ( πετρες - φυτα ) εφυγα διακοπες αφησα τα φωτα σβηστα και γυρνοντας μετα απο 20 μερες δεν υπηρχε το παραμικρο ιχνος αλγης ( ακομα και απο τα τζαμια ειχε φυγει ) . Τωρα να σου πω με βεβαιοτητα στις ποσες μερες συσκοτιση εφυγε δεν μπορω για αυτο σου λεω ολη την ιστορια :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...