Frangisk 20 Αυγούστου 2011 #1 Share 20 Αυγούστου 2011 Καλημέρα, θέλω να φτιάξω ένα ενυδριάκι για το χελωνάκι μου και επειδή θα είναι DIY ψάχνω κάποιον τζαμά. Ξέρει κανείς κάποιον καλό και οικονομικό που να μπορώ να πάω να παραγγείλω τα τζάμια; (ερύτερη περιοχή Αθήνας, αν είναι και κοντά στο Χαϊδάρι-Περιστέρι-Αιγάλεω καλύτερα ) Το ενυδρείο θα είναι 40μ30π30υ και θα έχει μάξιμουμ 20 πόντους νερό (και λιγότερο τώρα στην αρχή) πεντάρια τζάμια θα βάλω; Σιλικόνη ενυδρειακή από πυ παίρνουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 20 Αυγούστου 2011 #2 Share 20 Αυγούστου 2011 5αρια καλα ειναι. Οποια εχει περιγραμμα ενυδρειου κανει. Υπαρχει και στο πρακτικερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 20 Αυγούστου 2011 #3 Share 20 Αυγούστου 2011 (edited) Καλημέρα, θέλω να φτιάξω ένα ενυδριάκι για το χελωνάκι μου και επειδή θα είναι DIY ψάχνω κάποιον τζαμά. Ξέρει κανείς κάποιον καλό και οικονομικό που να μπορώ να πάω να παραγγείλω τα τζάμια; (ερύτερη περιοχή Αθήνας, αν είναι και κοντά στο Χαϊδάρι-Περιστέρι-Αιγάλεω καλύτερα ) Το ενυδρείο θα είναι 40μ30π30υ και θα έχει μάξιμουμ 20 πόντους νερό (και λιγότερο τώρα στην αρχή) πεντάρια τζάμια θα βάλω; Σιλικόνη ενυδρειακή από πυ παίρνουμε; πας στην ιερα οδο προς Αθηνα 2 στενα πριν φτασεις στο κηφισσο στο αριστερο σου χερι εχει ενα χρωματοπωλειο , στο στενο αυτο εχει ενα τζαμα ( φτηνος , ανοιχτος και το Σαββατο ) μπορεις να του πεις τις διαστασεις που θες και να σου βγαλει τα τζαμια ( πες του οτι ειναι για ενυδρειο ) Για σιλικονη στο πρακτικερ την BISON ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ . Έγινε επεξεργασία 20 Αυγούστου 2011 - minoas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 20 Αυγούστου 2011 #4 Share 20 Αυγούστου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος