Jump to content

καφε τριχοιδης αλγη

Recommended Posts

και μερικες μετρησεις μηπως βοηθεισουν να καταλαβουμε τι ειναι.

NH4-0,1

PH-7,5

NO3-1

NO2-0,05

GH-8

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ενυδρείο.

Πόσα λίτρα είναι?

Τι φίλτρο έχεις?

Τι και πόσα ψάρια είναι μέσα?

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ενυδρείο.

Πόσα λίτρα είναι?

Τι φίλτρο έχεις?

Τι και πόσα ψάρια είναι μέσα?

BiggBilly ειναι σε φαση στρωσηματος δεν εχει ψαρια μεσα.ειναι το rio 180 δουλευει με το μαμα και το fluval305

Φιλε ΛΟΥΚΑΣ εχω ενα παρομοιο προβλημα που παρουσιαστηκε εδω και καιρο πανω στα ξυλα. Δεν εχω τολμησει να επεμβω ακομη απλα τη παρακολουθω. Εδω και λιγο καιρο λιπαινω με flourish και Iron και φαινεται να πραμενει στασιμη χωρις να γνωριζω αν εχει σχεση. Μοιαζει η αλγη στη φωτο με τη δικη σου?

post-44727-1314033833_thumb.jpg

Φιλε ΛΟΥΚΑΣ εχω ενα παρομοιο προβλημα που παρουσιαστηκε εδω και καιρο πανω στα ξυλα. Δεν εχω τολμησει να επεμβω ακομη απλα τη παρακολουθω. Εδω και λιγο καιρο λιπαινω με flourish και Iron και φαινεται να πραμενει στασιμη χωρις να γνωριζω αν εχει σχεση. Μοιαζει η αλγη στη φωτο με τη δικη σου?

ναι. μονο που εμενα δεν ειναι μια τουφιτσα που βλεπω σε σενα.εμενα γεμισαν ολα τα ξυλα τα εβγαλα τα καθαρισα αλλα παλι βγαζουν μαλια και μαλιστα πολυ γρηγορα.περιμενω απο καποιον γνωστη της καταστασης να μας δωσει τα φωτα του ωστε να το αντιμετωπησουμε σωστα και οι δυο. :(

ναι. μονο που εμενα δεν ειναι μια τουφιτσα που βλεπω σε σενα.εμενα γεμισαν ολα τα ξυλα τα εβγαλα τα καθαρισα αλλα παλι βγαζουν μαλια και μαλιστα πολυ γρηγορα.περιμενω απο καποιον γνωστη της καταστασης να μας δωσει τα φωτα του ωστε να το αντιμετωπησουμε σωστα και οι δυο. :(

:blink::):D

Όντως δεν είμαι ιδική σε αλγες , δεν έχω συναντήσει πολλές οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά .Βρες εδώ την δική σου

Ή ακόμα πιο κοντά: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=48746 :(

Για μαύρη τριχοειδή μου μοιάζει.

Ποιος το έκανε αυτό να τον μαλώσω! :(

Το μαύρο και το καφέ σκούρο είναι πολύ κοντά...Ανάλογα το φωτισμό ο καθένας το βλέπει διαφορετικά.

Ποιος το έκανε αυτό να τον μαλώσω! :(

Το μαύρο και το καφέ σκούρο είναι πολύ κοντά...Ανάλογα το φωτισμό ο καθένας το βλέπει διαφορετικά.

Εγω το εκανα :blink:

Ή ακόμα πιο κοντά: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=48746 :(

Για μαύρη τριχοειδή μου μοιάζει.

δλδ.φωτη υπαρχει περιπτωση σε νεο αστρωτο ενυδρειο να βγει μαυρη τριχοειδη και οχι καφε που ειναι φυσιολογικο?και ειναι μονο στα ξυλα και πουθενα αλλου.

Σε ενυδρείο μου που λειτουργούσε ένα χρόνο, η ΒΒΑ εμφανίστηκε πολύ καιρό πριν την καφέ.

Ίσως προτιμά τη σύσταση του ξύλου.Λογικά αργότερα θα δεις και αλλού εκτός από τα ξύλα.

οποτε ξεκειναω διπλη δωση exel και βλεπουμε.μπορω να βαλω και παραπανω μιας και δεν εχω φυτα? :(

Όχι γιατί μπορεί να έχεις πρόβλημα με τα ψάρια σου.

Μέλος από εδώ που έβαλε δυστυχώς όλο το μπουκάλι του ψόφησαν όλα σε 24 ώρες.

Παν μέτρων άριστο, αν κάνεις αυτά που σου λένε δεν θα έχεις πρόβλημα.

ΥΓ

Τελικά δεν θα γράφαμε τόσα πολλά και δεν θα λέγαμε αλλά ντάλιων αν μας έστελνες εξ αρχής μια φωτογραφία.

Επίσης η φωτογραφία δεν ήταν και από της καλύτερες και θα μπορούσε να ερμηνευτή σαν καφέ άλγη στο αρχικό της στάδιο.

Έγινε επεξεργασία - Χρήστος

Όχι γιατί μπορεί να έχεις πρόβλημα με τα ψάρια σου.

Μέλος από εδώ που έβαλε δυστυχώς όλο το μπουκάλι του ψόφησαν όλα σε 24 ώρες.

Παν μέτρων άριστο, αν κάνεις αυτά που σου λένε δεν θα έχεις πρόβλημα.

ΥΓ

Τελικά δεν θα γράφαμε τόσα πολλά και δεν θα λέγαμε αλλά ντάλιων αν μας έστελνες εξ αρχής μια φωτογραφία.

Επίσης η φωτογραφία δεν ήταν και από της καλύτερες και θα μπορούσε να ερμηνευτή σαν καφέ άλγη στο αρχικό της στάδιο.

χρηστο δεν εχω ψαρια μεσα.ειναι στο στρωσημο.εχω μπερδευτει καφε-μαυρη?????????????????????????και οι δυο καταπολεμουντε με το exel?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...