ΛΟΥΚΑΣ1010 20 Αυγούστου 2011 #1 Share 20 Αυγούστου 2011 καλημερα παιδια.γυριζωντας απο μια βδομαδα διακοπων βρηκα τις ριζες να εχουν βγαλει μαλια χαχα.σοβαρα τωρα το ενυδρειο ειναι σε στρωσημο απο της 5 του μηνα.εβγαλα τα ξηλα και τα καθαρισα.ειναι κατι το φυσιολογικο η θα πρεπει να ανυσηχω?πρεπει να κανω κατι αλλο?το ενυδρειο ειναι το rio 180 εχει υποστρωμα,χαλικι φυσικο 1-1,5 δυο rozewood και τρεχει με το δικο του φιλτρο και ενα εξωτερικο το fluval 305 γεματο μονο με βιολογικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σβετα 20 Αυγούστου 2011 #2 Share 20 Αυγούστου 2011 Διάβαζε αυτό . http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry449801 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Αυγούστου 2011 #3 Share 20 Αυγούστου 2011 Σβετα αυτο που το ποστ που εβαλες ειναι μαυρη τριχοειδης αλγη,ο φιλος εχει καφε που δεν εχει καμια σχεση μ αυτη Φιλε επειδη το ενυδρειο σου ειναι φρεσκο θα κανει τον κυκλο της και θα φυγει.Πες λιγο τι λαμπες εχεις και ποσες ωρες ειναι αναμενες.Μηπως εχεις ριξει λιπασματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σβετα 20 Αυγούστου 2011 #4 Share 20 Αυγούστου 2011 Αν δεν δούμε καμιά φωτογραφία δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά . Εσύ πως κατάλαβες ότι είναι καφέ? Εν μπας περίπτωσή , η θεραπεία είναι ίδια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Αυγούστου 2011 #5 Share 20 Αυγούστου 2011 Αν δεν δούμε καμιά φωτογραφία δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά . Εσύ πως κατάλαβες ότι είναι καφέ? Εν μπας περίπτωσή , η θεραπεία είναι ίδια . Το γραφει ο τιτλος του ποστ που ανοιξε και η θεραπεια δεν ειναι η ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σβετα 20 Αυγούστου 2011 #6 Share 20 Αυγούστου 2011 Φίλε ΛΟΥΚΑΣ1010. η αλγη σου μοιάζει με αυτό http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry449798 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Αυγούστου 2011 #7 Share 20 Αυγούστου 2011 Φίλε ΛΟΥΚΑΣ1010. η αλγη σου μοιάζει με αυτό http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry449798 Αφου λεει οτι ειναι καφε σαν μαλλια ειναι δυνατον να μοιαζει με αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σβετα 20 Αυγούστου 2011 #8 Share 20 Αυγούστου 2011 Ακριβώς . Έτσι κατέληξα στην μαύρη τριχοειδής άλγη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Αυγούστου 2011 #9 Share 20 Αυγούστου 2011 Ακριβώς . Έτσι κατέληξα στην μαύρη τριχοειδής άλγη . Γιατι μονο αυτες οι 2 υπαρχουν?Σβετα θες διαβασμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σβετα 20 Αυγούστου 2011 #10 Share 20 Αυγούστου 2011 Βάλε κάποιο link να διαβάζω ευχαρίστως . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Αυγούστου 2011 #11 Share 20 Αυγούστου 2011 Βάλε κάποιο link να διαβάζω ευχαρίστως . http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=53419 για πες μου αυτη εδω τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σβετα 20 Αυγούστου 2011 #12 Share 20 Αυγούστου 2011 Cladophora algea . Ελπίζω να μην χρειάστηκε να ξεκάνεις ολο το ενυδρείο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Αυγούστου 2011 #13 Share 20 Αυγούστου 2011 Cladophora algea . Ελπίζω να μην χρειάστηκε να ξεκάνεις ολο το ενυδρείο . Μπραβο το βρικες!Ουτε καν Σβετα,καφε τριχοειδης ηταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σβετα 20 Αυγούστου 2011 #14 Share 20 Αυγούστου 2011 Ρωτάω ξανά πια είναι καφέ τριχοειδείς - να μορφωθώ και εγώ - έχεις κάποιο link επειδή δεν βρίσκω τίποτα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 20 Αυγούστου 2011 #15 Share 20 Αυγούστου 2011 Ας μείνουμε στο πρόβλημα του φίλου,ώστε να μη βγουν λανθασμένα συμπεράσματα.Είναι σημαντικό να ξέρουμε για ποιο ακριβώς είδος άλγης μιλάμε.Μια φωτογραφία από το ενυδρείο θα βοηθούσε πολύ.Μόνο στα ξύλα υπάρχει το πρόβλημα;Μήπως είναι μύκητας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΟΥΚΑΣ1010 20 Αυγούστου 2011 Author #16 Share 20 Αυγούστου 2011 το προβλημα ειναι μονο στο ξυλο και ειναι σιγουρα καφε το χρωμα και ειναι σαν να βγαζει μαλι το ξυλο.ακριβως οπως το λεω.δεν ξερω τι αλγη ειναι γι αυτο περιμενω τα φωτα σας.λιπασματα δεν εχω ριξει αλλα το υποστρωμα που εχω δεν εχει μεσα?φωτισμος ειναι ο μαμισιος με δυο λαμπες των 45w η μια.φωτο δεν εχω γιατι τωρα το εχω καθαρισει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Αυγούστου 2011 #17 Share 20 Αυγούστου 2011 (edited) το προβλημα ειναι μονο στο ξυλο και ειναι σιγουρα καφε το χρωμα και ειναι σαν να βγαζει μαλι το ξυλο.ακριβως οπως το λεω.δεν ξερω τι αλγη ειναι γι αυτο περιμενω τα φωτα σας.λιπασματα δεν εχω ριξει αλλα το υποστρωμα που εχω δεν εχει μεσα?φωτισμος ειναι ο μαμισιος με δυο λαμπες των 45w η μια.φωτο δεν εχω γιατι τωρα το εχω καθαρισει. Εχει ολο το ξυλο τετοιο που λες?Ειναι μονο στο ξυλο και πουθενα αλλου και ειναι σαν γλυτσα? ΥΓ το οτι εχεις υποστρωμα δεν σημαινει οτι δεν θα ριχνεις και υγρα λιπασματα Έγινε επεξεργασία 20 Αυγούστου 2011 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΟΥΚΑΣ1010 20 Αυγούστου 2011 Author #18 Share 20 Αυγούστου 2011 Εχει ολο το ξυλο τετοιο που λες?Ειναι μονο στο ξυλο και πουθενα αλλου και ειναι σαν γλυτσα? ΥΓ το οτι εχεις υποστρωμα δεν σημαινει οτι δεν θα ριχνεις και υγρα λιπασματα εχει μονο το ξυλο και δεν ειναι σαν γλυτσα.ειναι μαλια τριχες.ο.κ. για το λιπασμα αλλα δεν εχω ακομα φυτα για να ριξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Αυγούστου 2011 #19 Share 20 Αυγούστου 2011 εχει μονο το ξυλο και δεν ειναι σαν γλυτσα.ειναι μαλια τριχες.ο.κ. για το λιπασμα αλλα δεν εχω ακομα φυτα για να ριξω. Εννοω οταν το επιασες αν ηταν σαν γλυτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΟΥΚΑΣ1010 20 Αυγούστου 2011 Author #20 Share 20 Αυγούστου 2011 Εννοω οταν το επιασες αν ηταν σαν γλυτσα οχι οχι δεν ηταν καθολου σαν γλυτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 20 Αυγούστου 2011 #21 Share 20 Αυγούστου 2011 Χωρίς φωτογραφία μόνο υποθέσεις θα κάμνουμε δώσε μας μια φωτογραφία για να λύσουμε το μυστήριο ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΟΥΚΑΣ1010 20 Αυγούστου 2011 Author #22 Share 20 Αυγούστου 2011 Χωρίς φωτογραφία μόνο υποθέσεις θα κάμνουμε δώσε μας μια φωτογραφία για να λύσουμε το μυστήριο ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. χρηστο εκανα οτι μπορουσα.βρηκα μια τουφιτσα μικρη αλλα δεν ειναι και η καλητερη φωτο.εχει και ζουμ πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 20 Αυγούστου 2011 #23 Share 20 Αυγούστου 2011 Το ξύλο πότε μπήκε στο ενυδρείο? Γιατί τέτοιο άγχος με την άλγη στο γλυκό νερό? Εγώ παρακαλώ να μου βγει λίγο να ζωντανέψει το βιοτοπικό αλλά τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΟΥΚΑΣ1010 20 Αυγούστου 2011 Author #24 Share 20 Αυγούστου 2011 Το ξύλο πότε μπήκε στο ενυδρείο? Γιατί τέτοιο άγχος με την άλγη στο γλυκό νερό? Εγώ παρακαλώ να μου βγει λίγο να ζωντανέψει το βιοτοπικό αλλά τίποτα... δεν υπαρχει αγχος αν ειναι κατι φυσιολογικο.γι αυτο ρωταω.τα ξυλα μπηκαν απο την πρωτη στιγμη 5 του μηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΟΥΚΑΣ1010 21 Αυγούστου 2011 Author #25 Share 21 Αυγούστου 2011 αυτη ειναι η χθεσινη τουφα .διπλη σε μεγεθος σημερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος