leon54 11 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 11 Νοεμβρίου 2006 Γειά σας παιδιά. Έχω ένα ενυδρείο 80 λίτρα καθαρά με διάφορα τέτρα, σε ένα ινδιανάκι παρατήρησα στο κούτελο του μία άσπρη περιοχή. Μάλλον πρόκειται για columnaris ή fungus. Πήρα το bactopur, η δοσολογία είναι τη πρώτη μέρα 1 ml ανά 20 λίτρα τη δεύτερη τίποτα τη τρίτη 1 ml πάλι και την τέταρτη άνθρακα? Τώρα αν χρησιμοποιούσα bactopur direct θα ήταν μήπως καλύτερα? (σε ένα φυλλάδιο της sera λέει να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό) Ποια η δοσολογία του direct? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 11 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 11 Νοεμβρίου 2006 Sera Bactopur Direct Directions for use: Add 1 tablet per 50 liters (13 gal.) of aquarium water. Make sure the aquarium is well aerated during treatment. Switch off CO2 fertilization system. Remove carbon from the filter. After three days carry out a partial water change (50%) with sera aqutan. If the fish still show symptoms of the disease, repeat treatment. Aν και δεν βλέπω να κάνει τίποτε το bactopur ή το direct αφού είναι κυρίως για ενδοπαράσιτα εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το Sera Omnipur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon54 11 Νοεμβρίου 2006 Author #3 Share 11 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon54 27 Νοεμβρίου 2006 Author #4 Share 27 Νοεμβρίου 2006 Μετά από θεραπεία με το bactopur δεν είδα βελτιώσει, και το Σάββατο έκανα μία προσπάθεια με το omnipur που μου πρότεινε ο JDP , αλλά μέχρι σήμερα δεν έγινε τίποτα, σας στέλνω μία φωτογραφία και ακούω γνώμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος