Jump to content

σαλιγκαρακια στο ενυδρειο

Recommended Posts

γεια σας παιδια!!! σαν αρχαρια κι εγω,δν εχω ιδεα τι ειναι αυτα τα 2 3 μικρα σαλιγκαρακια που εμφανιστηκαν στο ενυδρειο μου....να τα βγαλω η οχι? ευχαριστω :(

γεια σας παιδια!!! σαν αρχαρια κι εγω,δν εχω ιδεα τι ειναι αυτα τα 2 3 μικρα σαλιγκαρακια που εμφανιστηκαν στο ενυδρειο μου....να τα βγαλω η οχι? ευχαριστω :(

Καλως Όρισες μπορείς να μας βαλει μια φωτογραφία να τα δούμε;

προσωπικα -θεμα προσωπικου γουστου ειναι βασικα- λατρευω τους λαθρεπιβατες, οι οποιοι ειναι και εξαιρετικα χρησιμοι μια και βοηθανε στον καθαρισμο του βυθου, και στο να αναδευουν το χαλικι ωστε να "αναπνεει" αλλα βοηθανε και στον περιορισμο της αλγης.

Έγινε επεξεργασία - NickS

Διάβασε και εδώ : http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry146063 . Ίσως δεις μια διαφορετική προσέγγιση... :(

Το θέμα μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία.

προσωπικα -θεμα προσωπικου γουστου ειναι βασικα- λατρευω τους λαθρεπιβατες, οι οποιοι ειναι και εξαιρετικα χρησιμοι μια και βοηθανε στον καθαρισμο του βυθου, και στο να αναδευουν το χαλικι ωστε να "αναπνεει" αλλα βοηθανε και στον περιορισμο της αλγης.

Θα συμφωνήσω και εγώ :(

Προσωπικα μου αρέσουν οι σαλιγκαροι λαθρομετανάστες γιατί προσδιδουν μια αγριαδα και φυσική ζωντάνια στον βιότοπο μας.Επίσης έχει πολύ πλάκα όταν τα ψάρια τα ενοχλούν :(

• 3 weeks later...

Προσωπικα μου αρέσουν οι σαλιγκαροι λαθρομετανάστες γιατί προσδιδουν μια αγριαδα και φυσική ζωντάνια στον βιότοπο μας.Επίσης έχει πολύ πλάκα όταν τα ψάρια τα ενοχλούν :hysterical:

Προχτές εμφανίστηκε ένας μικρός κοκκινοπος και σήμερα που αποκτήσα μια ποσότητα moss είδα κολλημένη σε αυτή 5-6 ίδια μικροσκοπικά κόκκινα και εναν μεγαλύτερο καφετι.

Και να που έπεσα στο σωστό άρθρο για την ενημέρωση μου :wootwoot:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...