Frangisk 18 Αυγούστου 2011 #1 Share 18 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα, Ψάχνω κτηνίατρο να ασχολείται με ερπετά για να πάω τη χελωνίτσα μου που έχει μάλλον μόλυνση στο δεξί αυτάκι της. Δοκίμασα σε τρεις που ξέρω αλλά και οι τρεις μου είπαν ότι δεν ασχολούνται με το είδος και δεν μπορούν να με βοηθήσουν. Βοηθήστε όποιος ξέρει (Βασίλη εσύ ίσως μπορείς να με βοηθήσεις) για να πάω άμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 19 Αυγούστου 2011 #2 Share 19 Αυγούστου 2011 Μιχαλη θα σου στηλω το βραδυ ,σιγουρα εχει στο αττικο παρκο.την επεμβαση ολοι οι κτηνιατροι μπορουν να την καν0υνε .θελει αναισθητοποιηση ,καθαρισμα της μολυνσης κ πολυ μπεταντιν και μια αντιβιωση για την πληγη.να εχεις καθαρο νερο συνεχια και αντιχλωριο καν0νικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 19 Αυγούστου 2011 #3 Share 19 Αυγούστου 2011 Αν θέλεις πάρε ένα τηλέφωνο στον Μαρίνο:Reptilia Nostra, κάνε ένα τηλέφωνο, σίγουρα θα σε βοηθήσει... Μήπως είναι και πιο κοντά για να πας από το Αττικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 19 Αυγούστου 2011 #4 Share 19 Αυγούστου 2011 (edited) Ναι αυτο το καταστημα(αθηνα) ιδικευεται στα ερπετα οπως ειπε ο φιλος το αττικο ειναι μακρια.θα στα στηλω τα τηλ.και διευθυνση το βραδυ .και οτι εχω σημειωμενο Έγινε επεξεργασία 19 Αυγούστου 2011 - Billias Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptropik 19 Αυγούστου 2011 #5 Share 19 Αυγούστου 2011 Καλησπερα.Κτηνιατρο για ερπετα εχει και στην κτηνιατρικο κεντρο στο πικερμι.Βρισκεται επανω στη λεωφορο μαραθωνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 19 Αυγούστου 2011 #6 Share 19 Αυγούστου 2011 Το λοιπόν Reptilia nostra μεσογειων 38-40 τηλ.2107779636 Κτηνιατροι 1)θεωδοριδης μανωλης ελ.βενιζελου 173 καστρι αθηνα 2108073681 2)κονταδακης κυριακος αριστοτελους 24 2109642775-6974632657 3)κλινικη .γαρμπης δημητρης δημητρακοπουλου 122 καλλιθέα 2109575111 4)κτηνικατρικο κεντρο περιστεριου χαραλαμπιδης χαραλαμπος 2105720761 5)καλογεροπουλου νατασα πεντελης 13 μαρουσι 2108060160 Οτι χριαστεις στη διαθεση σου,και να με ενημερωνεις για την κατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 19 Αυγούστου 2011 Author #7 Share 19 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα σας ενημερώσω σίγουρα πως θα πάει το μικρούλη μου. Βασίλη έχω πάρει ενυδρειακό σφουγγάρι και άνθρακα και έχω βάλει στο φίλτρο του και του αλλάζω και το νερό κάθε 3-4 μέρες τώρα. Τον άνθρακα κάθε πότε να τον αλλάζω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 19 Αυγούστου 2011 Author #8 Share 19 Αυγούστου 2011 (edited) Λοιπόν πήγα στο κτηνιατρικό κέντρο Περιστερίου (στον κο Ακρίβο). Αυτό που μας έκανε ήταν να ανοίξει το απόστημα και να το καθαρίσει και να βάλει μπεταντίν (μου είπε να του ξαναβάλω κι εγώ αργότερα) και την Τρίτη να ξαναπάω να το ξαναδεί μήπως έχει μείνει κάτι μέσα και να δει την πορεία του γενικά. Επί την ευκαιρία να σας πω και "τα άλλα" που μου είπε, για τα οποία λυπάμαι πολύ αλλά έχω ευθύνη και θέλοντας να γίνω το "παράδειγμα προς αποφυγή" για μελλοντικούς αναγνώστες τα γράφω. Το χελωνάκι είναι σε κατάσταση "νανισμού" λόγω κακών συνθηκών διαβίωσης... Δυστυχώς μέχρι πολύ πρόσφατα νόμιζα ότι ήταν μια χαρά, αλλά άθελά μου το τυραννούσα επί 3 χρόνια (τόσο το έχω). Μου εξήγησε ο άνθρωπος τι θέλει για να ζει καλύτερα και να αναπτύσσεται κανονικά και πραγματικά ένιωσα πολύ άσχημα που τόσο καιρό δεν είχα κάνει τίποτα σχεδόν σωστό... Ελπίζω από εδώ και πέρα να μπορέσω να του προσφέρω καλύτερες συνθήκες και να επανέλθει όσο περισσότερο μπορεί. (το μόνο καλό που μου είπε είναι ότι δεν δείχνει να έχει ένα σύνηθες σύνδρομο ...δεν θυμάμαι πως το είπε... που οφείλεται και αυτό στις κακές συνθήκες.) Έγινε επεξεργασία 19 Αυγούστου 2011 - Frangisk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 19 Αυγούστου 2011 #9 Share 19 Αυγούστου 2011 μιχάλη σου τα είχα αναφέρει πιστεύω... Μπραβο άντε καλή ανάρωση και κάνε εσυ το βήμα και ελπίζω να σου φανούμε χρησιμοι . τον άνθρακα περιπου κάθε 30μέρες και το σφουγγάρι που και που κάνε του ένα καθάρισμα θα βουλώνει γρήγορα....είναι λίγα τα λίτρα πάραυτα μόλις βλέπεις μια ακαθαρσία ρούφατην με μια σίριγγα ή μια απώχη ειδίκα τωρα που υπάρχει πληγή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 19 Αυγούστου 2011 Author #10 Share 19 Αυγούστου 2011 (edited) Ότι και να πεις έχεις δίκιο, απλά πίστευα ότι μπορούσα να πάρω μια παράταση. Τώρα δεν έχει άλλες παρατάσεις... Σκέφτομαι να κάνω ένα DYI 40μ35π30υ πως σου φαίνεται σαν μέγεθος; (τόσο είναι όσο χωράει εκεί που θα το βάλω ...) Έγινε επεξεργασία 19 Αυγούστου 2011 - Frangisk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 19 Αυγούστου 2011 #11 Share 19 Αυγούστου 2011 (edited) Ότι και να πεις έχεις δίκιο, απλά πίστευα ότι μπορούσα να πάρω μια παράταση. Τώρα δεν έχει άλλες παρατάσεις... Σκέφτομαι να κάνω ένα DYI 40μ35π30υ πως σου φαίνεται σαν μέγεθος; (τόσο είναι όσο χωράει εκεί που θα το βάλω ...) diy πες μου λίγο ποσα εκατοστα είναι η χελωνίτσα και πώς την λένε ο κ.Αχιλλές δλδ καλός γιατρός. Έγινε επεξεργασία 19 Αυγούστου 2011 - Billias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 19 Αυγούστου 2011 Author #12 Share 19 Αυγούστου 2011 (edited) Την έχουμε ονομάσει Νόρα (νομίζοντας ότι είναι κορίτσι) και το καβούκι είναι 7cm. Άψογος !!! Έγινε επεξεργασία 19 Αυγούστου 2011 - Frangisk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 19 Αυγούστου 2011 #13 Share 19 Αυγούστου 2011 ελάχιστες απαιτήσεις:35μχ18πχ14υ σε νερό(καθαρά) τώρα καταλαβαίνεις ότι όσο πιο μεγάλο ενυδρείο τόσο πιο καλό μη φτιάχνεις κάθε μήνα νέο ...θα χριαστεις : 2 λάμπες μια uv και μια θέρμανσης για basking 1 στεριά 1 θερμοστάτη τον χειμώνα 1 φίλτρο χωρις τσιγγουνιες στο μέγεθος 1 καπάκι (για τον χειμώνα) και θα είναι κάπως έτσι: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 19 Αυγούστου 2011 Author #14 Share 19 Αυγούστου 2011 Σ'ευχαριστώ για πολλοστή φορά... αύριο κιόλας θα αρχίσει το ψάξιμο για τα υλικά που θα χρειαστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Αυγούστου 2011 #15 Share 19 Αυγούστου 2011 ελάχιστες απαιτήσεις:35μχ18πχ14υ σε νερό(καθαρά) τώρα καταλαβαίνεις ότι όσο πιο μεγάλο ενυδρείο τόσο πιο καλό μη φτιάχνεις κάθε μήνα νέο ...θα χριαστεις : 2 λάμπες μια uv και μια θέρμανσης για basking 1 στεριά 1 θερμοστάτη τον χειμώνα 1 φίλτρο χωρις τσιγγουνιες στο μέγεθος 1 καπάκι (για τον χειμώνα) και θα είναι κάπως έτσι: offtopic Billias ωραιο φιλε αυτο που εχεις φτιαξει,μηπως θα ηταν καλητερα να βαλεις αληθινα φυτακια η τα τρωνε τα χελωνακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 19 Αυγούστου 2011 #16 Share 19 Αυγούστου 2011 βέβαια τώρα έχω αλλα δυο που πρέπει να σα σας τα δήξω και θα το κάνω συντομα και θα τα σχολιάσουμε εκεί ..τα αληθινα φυτά είναι λιχουδια μεχρι και τις ρίζες απο τα μπαμπού τρώνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Αυγούστου 2011 #17 Share 19 Αυγούστου 2011 βέβαια τώρα έχω αλλα δυο που πρέπει να σα σας τα δήξω και θα το κάνω συντομα και θα τα σχολιάσουμε εκεί ..τα αληθινα φυτά είναι λιχουδια μεχρι και τις ρίζες απο τα μπαμπού τρώνε οοοοοο οπωτε ξεχνας τα αληθινα φυτα ετσι?Ατυχια και θα ηταν πολυ ομορφο αν εκανες κατι σαν vivarium με χελωνακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 19 Αυγούστου 2011 #18 Share 19 Αυγούστου 2011 οοοοοο οπωτε ξεχνας τα αληθινα φυτα ετσι?Ατυχια και θα ηταν πολυ ομορφο αν εκανες κατι σαν vivarium με χελωνακια εαν γινόταν αυτο θα ητανε ο παράδεισος για μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος