krispie 18 Αυγούστου 2011 #1 Share 18 Αυγούστου 2011 Χαίρετε παίδες, έχω ένα ενυδρείο στα 90 λίτρα με ένα ζευγάρι ramirezi και ένα κοπαδάκι των 8 neon... Θέλοντας να ακολουθήσω το set up που προτείνεται εδώ για τα ramirezi, δηλαδή: "Για ένα ζευγάρι Μ. ramirezi και ένα μικρό κοπαδάκι tetras των δέκα περίπου ατόμων, ένα μικρόσωμο από τα Ancistrus species και έξι μικρόσωμα Corydoras species από 80 λίτρα" ψάχνω ένα μικρόσωμο Ancistrus ή Peckoltia ή κάποιο άλλο ωραίο [και όχι ακριβό(καταραμένη κρίση, να μην έχω λεφτά να πάρω ένα Hypancistrus zebra... ) pleco... Πρέπει να πω ότι για υπόστρωμα έχω ψιλή χαλαζιακή άμμο(πάρτι θα κάνει...) και έχω και δυο ξύλα... Επίσης τα κριτήρια επιλογής θα είναι η ομορφιά,τα χρήματα, αν γίνεται να τον βλέπουμε και μέρα(μην είναι αποκλειστικά νυκτόβιος και κάνουμε αμάν να τον δούμε...)και αν τρώει και άλγη έχει καλώς... Ά και επειδή έχω μερικά φυτάκια μέσα(όχι τίποτε φουλ,για την ώρα τουλάχιστον...) να μην μου τα ριμάξει... Αυτό πάντα με την προυπόθεση ότι τον ταΐζω καλά, γιατί ξέρω ότι οι περισσότεροι αν δεν έχουν τροφή μπορεί να επιτεθούν στα φυτά... Αυτά, ακούω προτάσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 18 Αυγούστου 2011 #2 Share 18 Αυγούστου 2011 ancistrus cirrhosus (sp3) πανεμορφος και φτηνος 3-4 ευρω το μωρο θα βρεις απο χομπιστα σιγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 18 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 18 Αυγούστου 2011 ancistrus cirrhosus (sp3) πανεμορφος και φτηνος 3-4 ευρω το μωρο θα βρεις απο χομπιστα σιγουρα Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση, αν είναι για Ancistrus μάλλον θα πάω προς αυτόν αλλά είναι ο ίδιος με τον cirrhosus; Είναι αλφική μορφή αλλά με κανονικά μάτια;;; Δεν έχω καταλάβει... Εννοείται πως είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις... Και η τιμούλα καλή είναι, μπορώ να διαθέσω και λίγα παραπάνω αν είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 18 Αυγούστου 2011 #4 Share 18 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση, αν είναι για Ancistrus μάλλον θα πάω προς αυτόν αλλά είναι ο ίδιος με τον cirrhosus; Είναι αλφική μορφή αλλά με κανονικά μάτια;;; Δεν έχω καταλάβει... Εννοείται πως είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις... Και η τιμούλα καλή είναι, μπορώ να διαθέσω και λίγα παραπάνω αν είναι... κατι τετοιο. αν και εμενα μου τη σπανε τα αλμπινο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 18 Αυγούστου 2011 Author #5 Share 18 Αυγούστου 2011 κατι τετοιο. αν και εμενα μου τη σπανε τα αλμπινο... και εγώ είμαι ψιλοκατά αν και είχα κάτι corys πιο παλιά αλλά το συγκεκριμένο δεν ξέρω, μου αρέσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 18 Αυγούστου 2011 #6 Share 18 Αυγούστου 2011 καντε υπομονη μπορει να κατεβω αθηνα το Οκτωβριος Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 18 Αυγούστου 2011 Author #7 Share 18 Αυγούστου 2011 λέγε μου τέτοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 18 Αυγούστου 2011 #8 Share 18 Αυγούστου 2011 ναι βρήκα φτηνα εισιτηρια τον Οκτωβριο και πεφτει με τα γενεθλια μου οταν γυρισω απο διακοπες θα βαλω αγγελια για ποσα ατομα θελου πλεκο και αναλογος θα αποφασισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 18 Αυγούστου 2011 #9 Share 18 Αυγούστου 2011 ναι βρήκα φτηνα εισιτηρια τον Οκτωβριο και πεφτει με τα γενεθλια μου οταν γυρισω απο διακοπες θα βαλω αγγελια για ποσα ατομα θελου πλεκο και αναλογος θα αποφασισω Α ρε Ροδιτη εχεις αναψει πολλες φωτιες μεσα στο φορουμ.Μηπως θα κανεις και κανα τουρνε στις Κυκλαδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 18 Αυγούστου 2011 Author #10 Share 18 Αυγούστου 2011 ναι βρήκα φτηνα εισιτηρια τον Οκτωβριο και πεφτει με τα γενεθλια μου οταν γυρισω απο διακοπες θα βαλω αγγελια για ποσα ατομα θελου πλεκο και αναλογος θα αποφασισω Ελπίζω μεχρι τότε να έχω αποφασίσει για το είδος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 18 Αυγούστου 2011 #11 Share 18 Αυγούστου 2011 δεν ξερω αν μπορω να σου τα στυλο μεσο πειραια Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 18 Αυγούστου 2011 Author #12 Share 18 Αυγούστου 2011 δεν ξερω αν μπορω να σου τα στυλο μεσο πειραια Ενδιαφέρον πρέπει να κοιτάξουμε πόσο θα πάει και αν γίνεται, γιατί όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 18 Αυγούστου 2011 #13 Share 18 Αυγούστου 2011 Ενδιαφέρον πρέπει να κοιτάξουμε πόσο θα πάει και αν γίνεται, γιατί όχι... Γινετε με το Blue star και αν θυμαμαι ειναι 10 ευρο τα μεταφορικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 18 Αυγούστου 2011 Author #14 Share 18 Αυγούστου 2011 Γινετε με το Blue star και αν θυμαμαι ειναι 10 ευρο τα μεταφορικα Άρα κάτιμπορεί να πάρεις κι εσύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 18 Αυγούστου 2011 #15 Share 18 Αυγούστου 2011 Άρα κάτιμπορεί να πάρεις κι εσύ... Ασε με εχει βαλει στην πριζα ο ροδιτης με τους γατους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σβετα 18 Αυγούστου 2011 #16 Share 18 Αυγούστου 2011 http://www.amazonios.gr/product_info.php?c...roducts_id=3047 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 18 Αυγούστου 2011 #17 Share 18 Αυγούστου 2011 Παιδιά θέλω κι εγωωωωω !!!! (για το 120αρι που ετοιμάζω...) (γμτ πρέπει να αλλάξω το υπόστρωμα όμως... είναι χαλίκι κάπως αιχμηρό ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 18 Αυγούστου 2011 #18 Share 18 Αυγούστου 2011 http://www.amazonios.gr/product_info.php?c...roducts_id=3047 Συγνώμη Σβέτα αλλά θα προτιμήσουμε το φίλο μας τον Ροδίτη (έχω πάρει και Ροδίτησα) Να ξέρουμε και ότι παίρνουμε εγγυημένο ψαράκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σβετα 18 Αυγούστου 2011 #19 Share 18 Αυγούστου 2011 Συγνώμη Σβέτα αλλά θα προτιμήσουμε το φίλο μας τον Ροδίτη (έχω πάρει και Ροδίτησα) Να ξέρουμε και ότι παίρνουμε εγγυημένο ψαράκι Κανένα πρόβλημα , δεν το πουλάω εγώ . Η πρόσθεση ήταν να βοηθήσω να βρείτε αυτό που θέλετε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 18 Αυγούστου 2011 Author #20 Share 18 Αυγούστου 2011 Κανένα πρόβλημα , δεν το πουλάω εγώ . Η πρόσθεση ήταν να βοηθήσω να βρείτε αυτό που θέλετε . Εγώ το κατάλαβα ότι για το είδος έλεγες... Σε ευχαριστώ.. Αλλά μήπως μεγαλώνει αρκετά;;;; 14 εκατοστά;;; Τι λέτε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σβετα 18 Αυγούστου 2011 #21 Share 18 Αυγούστου 2011 Εγώ το κατάλαβα ότι για το είδος έλεγες... Σε ευχαριστώ.. Αλλά μήπως μεγαλώνει αρκετά;;;; 14 εκατοστά;;; Τι λέτε;;; Ειναι 10 με 12 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=42307 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 18 Αυγούστου 2011 #22 Share 18 Αυγούστου 2011 Σβέτα συγνώμη αν φάνηκε άσχημα αυτό που έγραψα... κατάλαβα ότι δεν το πουλάς εσύ. (Χιούμορ έκανα. Άλωστε το παλικάρι αν περιμένει εμάς για να βγάλει λεφτά θα πεινάσει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σβετα 18 Αυγούστου 2011 #23 Share 18 Αυγούστου 2011 Σβέτα συγνώμη αν φάνηκε άσχημα αυτό που έγραψα... κατάλαβα ότι δεν το πουλάς εσύ. (Χιούμορ έκανα. Άλωστε το παλικάρι αν περιμένει εμάς για να βγάλει λεφτά θα πεινάσει ) Προφανώς και εσύ μου κανεις πλάκα - κοιτα λίγο το προφίλ μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 18 Αυγούστου 2011 #24 Share 18 Αυγούστου 2011 πολες φορες πουλανε ancistrus sp3 για L-183 για ρωτα στο φορουμ ποσοι την εχουν πατησει 10 12 ευρο ειναι φτινα αλα δεν πιστευω εκτος αν ειναι απο ιδιωτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 20 Αυγούστου 2011 Author #25 Share 20 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω παιδιά, θέλω και λίγο πιο περίεργα είδη... Να δω κι άλλες επιλογές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος