sarevock 17 Αυγούστου 2011 #1 Share 17 Αυγούστου 2011 Όταν οι γάτες κόβουν βόλτες... Επιτέλους, μετά από πολλούς μήνες είδα και τους 3 μαζί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 17 Αυγούστου 2011 #2 Share 17 Αυγούστου 2011 Τους έστησες ενέδρα για να τους πετύχεις Τι τραβάει ο άνθρωπος για να δει τα ψαράκια του... Να τα χαίρεσαι φίλε, όμορφες και ασυνήθιστες εικόνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 17 Αυγούστου 2011 #3 Share 17 Αυγούστου 2011 Πανέμορφα ψάρια σε υπέροχο περιβάλλον μπράβο να τα χαίρεσαι. (ποιο είδος είναι; πολύ θα ήθελα να βάλω κι εγώ αλλά στα 120λτ δεν νομίζω να καταφέρω... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 18 Αυγούστου 2011 #4 Share 18 Αυγούστου 2011 Πολυ ομορφα ειναι να τα χαιρεσαι,απο την αντανακλαση του φωτος φαινετε οτι ειναι νυχτοβια.Αλλα ενα παραξενο πραγμα,σεμενα συμβαινει. Μετα το πρωινο που τα βλεπω να τρωνε,μετα χανονται ,και εμφανιζονται μολις αναψουν τα φωτα το απογευμα κανονικα σουλατασα.Μπορεις να μου το εξηγησεις Αντε να μαζευομαστε,γιατι εχουμε αραιωσει πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 18 Αυγούστου 2011 #5 Share 18 Αυγούστου 2011 Πανέμορφα ψάρια σε υπέροχο περιβάλλον μπράβο να τα χαίρεσαι. (ποιο είδος είναι; πολύ θα ήθελα να βάλω κι εγώ αλλά στα 120λτ δεν νομίζω να καταφέρω... ) Ειναι συνοδοντις,και οταν καποτε και εσυ θα γινεις Αφρικανος τοτε θα τον βαλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 22 Αυγούστου 2011 Author #6 Share 22 Αυγούστου 2011 Τους έστησες ενέδρα για να τους πετύχεις Κατά τύχη έγινε, όταν έσβηναν τα φώτα βγήκαν τα πουλάκια μου! Πανέμορφα ψάρια σε υπέροχο περιβάλλον μπράβο να τα χαίρεσαι. Σε ευχαριστώ! Μετα το πρωινο που τα βλεπω να τρωνε,μετα χανονται ,και εμφανιζονται μολις αναψουν τα φωτα το απογευμα κανονικα σουλατασα.Μπορεις να μου το εξηγησεις Τι να σου πω, εμένα εμφανίζονται μόνο στο... "ηλιοβασίλεμα" και αφού σβήσουν εντελώς τα φώτα βρίσκονται ΠΑΝΤΟΥ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος