jimn 16 Αυγούστου 2011 #1 Share 16 Αυγούστου 2011 Το μικρό μου ενυδρείο παίρνει λάμπα βιδωτή απλή(οικονομίας).Τι βατ,και πιο συγκεκριμένατι ποιά λάμπα τέτοιου είδους προτείνετε να βάλω για να κάνω μια δοκιμή για λίγο πιο απαιτητικά φυτά τύπου γρασιδιού.Επίσης diy co2 ένα μπουκαλάκι των 0.750lt είναι καλά ή να πάω στο κλασικό του 1,5 λίτρου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Αυγούστου 2011 #2 Share 16 Αυγούστου 2011 Το μικρό μου ενυδρείο παίρνει λάμπα βιδωτή απλή(οικονομίας).Τι βατ,και πιο συγκεκριμένατι ποιά λάμπα τέτοιου είδους προτείνετε να βάλω για να κάνω μια δοκιμή για λίγο πιο απαιτητικά φυτά τύπου γρασιδιού.Επίσης diy co2 ένα μπουκαλάκι των 0.750lt είναι καλά ή να πάω στο κλασικό του 1,5 λίτρου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εχεις υποστρωμα απο κατω?Δεν ξερω αν θα τα καταφερεις με λαμπα οικονομιας για πιο απαιτητικα φυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 17 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 17 Αυγούστου 2011 Δεν έχω υπόστρωμα από κάτω.Απλά ρώτησα γιατί δεν θέλω να το κάνω ανοικτό και το καπάκι που έχει από μέσα παίρνει μόνο τέτοια λάμπα.Βάζω και φωτο από κάτω για να καταλάβεις τι εννοώ ο βυθός του τρέχει εδώ και ένα χρόνο περίπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Αυγούστου 2011 #4 Share 17 Αυγούστου 2011 Δυστοιχος φιλε μου αν δεν εχεις υποστρωμα δεν θα σου πιασει το γρασιδακι.Τα γρασιδακια ειναι δυσκολα φυτα και θελουν υποστρωμα,φως και co2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος