kixlidatos 16 Αυγούστου 2011 #1 Share 16 Αυγούστου 2011 Αρκετες μερες τωρα δεν εβλεπα να γιορταζει κανενας.Σημερα κατα τυχη ειδα οτι γορταζε ο φιλος μου Tsagos (χρονια σου πολλα φιλε). Τι εγινε ,εχει καταργηθει? Υ.Γ Ζητω συγνωμη απο ολους τους φιλους που δεν τους ευχηθηκα,ολο αυτο το διαστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Αυγούστου 2011 #2 Share 16 Αυγούστου 2011 Αρκετες μερες τωρα δεν εβλεπα να γιορταζει κανενας.Σημερα κατα τυχη ειδα οτι γορταζε ο φιλος μου Tsagos (χρονια σου πολλα φιλε). Τι εγινε ,εχει καταργηθει? Υ.Γ Ζητω συγνωμη απο ολους τους φιλους που δεν τους ευχηθηκα,ολο αυτο το διαστημα. Βασιλη να πω την αληθεια το παρατηρησα και εγω αυτο και παραξενευτικα.Καλα εκανες που το επισυμανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 16 Αυγούστου 2011 Βασιλη να πω την αληθεια το παρατηρησα και εγω αυτο και παραξενευτικα.Καλα εκανες που το επισυμανες Καλημερα ,εγω πιστευω οτι λειπουν πολλα αφεντικα και ξεχασανε να το αναθεσουν σε καποιον. Θα εναι πολυ κριμα αν καταργηθηκε ,γιατι πιστευω οτι ειναι πολυ σημαντικο ,για τον εορταζοντα να δεχεται ευχες και απο τους εδω φιλους του. Αλλα ας περιμενουμε να δουμε τι θα μας πουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Αυγούστου 2011 #4 Share 16 Αυγούστου 2011 Παιδια υπομονη. Επειδη εγινε καποια ανακατανομη στις κατηγοριες του cafe,θα παρουσιαστηκε καποιο προβλημα στο συστημα. Τωρα το παρατηρησα κι εγω,οποτε θα περιμενουμε να δουμε τι θα μας πουν οι απο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Αυγούστου 2011 #5 Share 16 Αυγούστου 2011 Αν κάποιος θέλει να ευχηθεί κάποιον ας ανοίξει θέμα και να το κάνει, ή καλύτερα να τον στείλει πμ Χτυπούσε άσχημα να βλέπεις ένα ‘’γνωστό’’ μέλος να έχει 20 ευχές με χρόνια πολλά και ένα ‘’άγνωστο’’ μέλος να έχει 2-3 ευχές και πολλές φορές καμία. Όλοι αξίζουν εξίσου πολλά η λίγα (πάρτε το όπως θέλετε) χρόνια πολλά. Είναι ρατσιστικό και υποτιμητικό όταν όλοι ανήκουμε σε μια ενυδρειακη κοινότητα να γίνονται διακρίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Αυγούστου 2011 Author #6 Share 16 Αυγούστου 2011 Αν κάποιος θέλει να ευχηθεί κάποιον ας ανοίξει θέμα και να το κάνει, ή καλύτερα να τον στείλει πμ Χτυπούσε άσχημα να βλέπεις ένα ‘’γνωστό’’ μέλος να έχει 20 ευχές με χρόνια πολλά και ένα ‘’άγνωστο’’ μέλος να έχει 2-3 ευχές και πολλές φορές καμία. Όλοι αξίζουν εξίσου πολλά η λίγα (πάρτε το όπως θέλετε) χρόνια πολλά. Είναι ρατσιστικό και υποτιμητικό όταν όλοι ανήκουμε σε μια ενυδρειακη κοινότητα να γίνονται διακρίσεις. Αυτη ειναι προσωπικη σου αποψη η αποφαση της ηγεσιας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Αυγούστου 2011 #7 Share 16 Αυγούστου 2011 η δικη μου αποψη ειναι,πως απλα μας βοηθαει στη μνημη η υπαρξη του συστηματος εδω μεσα.τιποτε αλλο ομως.οποιος θελει να ευχηθει σε καποιον φιλο του απλως ας ανοιξει ενα ποστ.δεν χρειαζεται η τριχα να γινεται τριχια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Αυγούστου 2011 #8 Share 16 Αυγούστου 2011 Φίλε κιχλιδάτε αν σε ενδιέφεραν όλοι τότε θα το είχες αντιληφτεί εξ αρχής, μήπως, λέω, μήπως και εσύ κάνεις διακρίσεις; Όσο για το αν είναι απόφαση της ηγεσίας σου απαντώ. Αυτή ήταν η δικιά μου εισήγηση προς τον διαχειριστή πριν από καιρό και σίγουρα υπήρχαν και άλλες εισηγήσεις διαφορετικού περιεχομένου προς τον διαχειριστή. Τώρα ο διαχειριστής την έκλεισε την κατηγορία και δεν ξέρω αν έπηξε ρόλο η δικιά μου εισήγηση ή των άλλων ή την έκλεισε για δικούς του λόγους. Ελπίζω να σου λύθηκε η απορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Αυγούστου 2011 Author #9 Share 16 Αυγούστου 2011 Αν κάποιος θέλει να ευχηθεί κάποιον ας ανοίξει θέμα και να το κάνει, ή καλύτερα να τον στείλει πμ Χτυπούσε άσχημα να βλέπεις ένα ‘’γνωστό’’ μέλος να έχει 20 ευχές με χρόνια πολλά και ένα ‘’άγνωστο’’ μέλος να έχει 2-3 ευχές και πολλές φορές καμία. Όλοι αξίζουν εξίσου πολλά η λίγα (πάρτε το όπως θέλετε) χρόνια πολλά. Είναι ρατσιστικό και υποτιμητικό όταν όλοι ανήκουμε σε μια ενυδρειακη κοινότητα να γίνονται διακρίσεις. Φίλε κιχλιδάτε αν σε ενδιέφεραν όλοι τότε θα το είχες αντιληφτεί εξ αρχής, μήπως, λέω, μήπως και εσύ κάνεις διακρίσεις; Όσο για το αν είναι απόφαση της ηγεσίας σου απαντώ. Αυτή ήταν η δικιά μου εισήγηση προς τον διαχειριστή πριν από καιρό και σίγουρα υπήρχαν και άλλες εισηγήσεις διαφορετικού περιεχομένου προς τον διαχειριστή. Τώρα ο διαχειριστής την έκλεισε την κατηγορία και δεν ξέρω αν έπηξε ρόλο η δικιά μου εισήγηση ή των άλλων ή την έκλεισε για δικούς του λόγους. Ελπίζω να σου λύθηκε η απορία. Αγαπητε Χρηστο Για να ειναι <γνωστοι>σημαινει οτι ασχολουνται ,μαθαινουν,συμβουλευουν η απλα ειναι συμπαθεις.Και για να ειναι <αγνωστοι>σημαινει οτι αδιαφορουν,ειναι λιγομιλητοι η απλα μπαινουν διαβαζουν και φευγουν δυχως να συμμετεχουν στα τεκτενομενα μεσα στο φορουμ.Τωρα για την ποσοτικη διαφορα των ευχων ειναι τουλλαχιστον αβασιμος ο ισχυρισμος σου,γιατι απλα ο ενας εχει ποιο πολες συμπαθειες απο τον αλλον,τι να κανουμε δηλ.να κραταμε νουμερα το ποσες ευχες θα παρει ο καθε ενας.? Δεν φανταζομουνα οτι μια ευχη για τα γεννεθλια θα μπορουσε να εμπεριεχει ρατσιστικη αντιλυψη. Δεν ειπα ποτε και πουθενα οτι με ενδιαφερουν ολοι.Παντα συνιθιζα ευχομαι, και θα συνεχισω να το κανω τους φιλους μου,τις συμπαθειες μου,τα παιδια που συναναστρεφομαι καθημερινα εδω μεσα,και τους ανθρωπους που εκτιμω για την γνωση και την προσφορα τους εδω μεσα.Ενας απο αυτους εισαι και εσυ ,που σου ευχηθηκα στα γεννεθλια σου,κια ειναι καταγεγραμενο οταν γιορταζες,γιατι εκτιμω την γνωση και την προσφορα σου στο φορουμ,παρολο που δεν ταιριαζουν τα χνοτα μας. Οσο για την εισηγησει που εκανες ,ειναι δικαιομα σου να κανεις οποια θελεις,αλλα δημοσια,εδω μεσα για να ξερουμε εμεις οι παρακατινοι,και εαν τολμησουμε να πουμε και μια αποψουλα.Γιατι και εγω εκανα μια προταση για καινουργια κατηγορια αλλα την εκανα δημοσια.(βλεπεις εγω δεν εχω την δικιασου δυνατοτητα να σηκωσω το τηλ.και να πω ελα ρε φιλε................γιατι δεν ξερω κανενα,και δεν θα ηθελα να το κανω επι προσωπικου ,αλλα δημοσια,γιατι πιστευα οτι το φορουμ ειναι και δικο μου.Αλλιως ολα αυτα ειναι παχια λογια ετσι για να λεμε και μια μ@.......... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry566467 Σε ενα αλλο ο φορουμ το μεγαλο <<<<αφεντικο>>>>> εχει τον τιτλο του δικτατορα. Αποφασιστε πως θελετε να λειτουργει αυτο το φορουμ.Εγω ειμαι της αποψης ολα δημοσια για να νιωθω οτι ειναι και δικο μου. Οσο αν μου λυθηκαν η αποριες ,τι να πω.Οταν ανοιγω ενα θεμα με χιουμοριστικη διαθεση και μου απαντας καταυτον τον τροπο,ευλογο ειναι να γενιουνται και αλλες. Υ.Γ Παντος αν δεν αλλαξει κατι,εγω θα ακολουθησω την συμβουλη που μου εδωσες για τον τροπο που μπορω να ευχομαι τους φιλους μου,τις συμπαθειες μου και τους ανθρωπους που εκτιμω γιατην γνωση και την προσφορα τους σε αυτο το φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 16 Αυγούστου 2011 #10 Share 16 Αυγούστου 2011 Αν κάποιος θέλει να ευχηθεί κάποιον ας ανοίξει θέμα και να το κάνει, ή καλύτερα να τον στείλει πμ Χτυπούσε άσχημα να βλέπεις ένα ‘’γνωστό’’ μέλος να έχει 20 ευχές με χρόνια πολλά και ένα ‘’άγνωστο’’ μέλος να έχει 2-3 ευχές και πολλές φορές καμία. Όλοι αξίζουν εξίσου πολλά η λίγα (πάρτε το όπως θέλετε) χρόνια πολλά. Είναι ρατσιστικό και υποτιμητικό όταν όλοι ανήκουμε σε μια ενυδρειακη κοινότητα να γίνονται διακρίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Αυγούστου 2011 #11 Share 16 Αυγούστου 2011 Δεν απαγορεύσαμε ποτέ να λέγονται γνώμες και δεν αγνοήσαμε ποτέ της γνώμες των μελών μας. Όπως καταλαβαίνεις όμως δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες η προτάσεις. Και εμείς μέσα στα συντονιστικά έχουμε συνέχεα προτάσεις για βελτίωση και της μελετάμε και κάποιες στο τέλος της κάνουμε και κάποιες όχι. Δεν είναι δυνατόν όμως για κάθε αλλαγή να ζητάμε την γνώμη των μελών μας. Έτσι μπορεί να φαίνεται ότι λειτουργούμε ολιγαρχικά αλλά στην ουσία ότι κάνουμε το κάνουμε για τα μέλη μας. Εξάλλου ποιο φόρουμ είναι αυτό που δεν θέλει να κρατήσει τα μέλη του. Τώρα αν το κάνουμε σωστά ή όχι αυτό το δείχνει το παρόν και θα το δήξει και το μέλλον. Δεν εφησυχάζουμε αλλά συνέχεια προσπαθούμε. Το φόρουμ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις, αυτό είναι ένα υγειές στοιχείο και θα έλεγα επιθημητό. Οπότε είναι λογικό κάποια πράγματα να τα βλέπω εγώ αλλιώς και εσύ αλλιώς αυτό δεν είναι κακό ούτε επιλήψιμο. Θα σου πω ένα παράδειγμα μέσα από το ίδιο το θέμα Αναφέρεις «Οσο αν μου λυθηκαν η αποριες ,τι να πω.Οταν ανοιγω ενα θεμα με χιουμοριστικη διαθεση και μου απαντας καταυτον τον τροπο,ευλογο ειναι να γενιουνται και αλλες.» Το πρώτο ποστ δεν έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα αλλά είναι σοβαρό και εκφράζει λύπη Το δεύτερο σου είναι χιουμοριστικό αλλά εγώ απαντώ σοβαρά στο πρώτο σου ποστ που είναι και σοβαρό. Βλέπεις μπέρδεμα, βλέπεις τη κάνει ο γραπτος λόγος και βλέπεις τη κάνει η διαφορετική αντίληψη; Ας είμαστε λίγο ποιο χαλαρή. Εμείς εδώ προσπαθούμε για το καλύτερο και αν καμιά φορά γίνονται λάθει και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι. Εσύ και οι υπόλοιποι όποτε νιώθετε την ανάγκη να χαιρετίζεται ένα φίλο σας είστε ελεύθερη να το κάνετε. Οπότε αν το δεις από άλλοι οπτική γωνιά δεν καταργήσαμε κάτι απλά άλλαξε κάτι. ΥΓ. Δεν ξέρω αν παρατηρήσατε αλλά στο τέλος της σελίδας μέσα στο φόρουμ έχει μια κατηγορία που λέει ποιοι γιορτάζουν σήμερα, αν λοιπόν κάποιος νιώθει την ανάγκη να πει χρόνια πολλά σε έναν φίλο του ας το κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Αυγούστου 2011 #12 Share 16 Αυγούστου 2011 Παιδια δεν νομιζω οτι πρεπει να γινεται τοσο τεραστιο θεμα.Απλα αλλαξε κατι,ειχαμε συνηθισει καπως αλλιως γι αυτο και τωρα μας φιανεται διαφορετικο.Οταν το συνηθισουμε παλι θα ειναι ολα καλα,γι αυτο δεν υπαρχει λογος ουτε να τσακονωμαστε ουτε να χαλαμε τις καρδιες μας ουτε να αμαυρωνουμε το αγαπημενο μας φορουμ.Peace brothers Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Αυγούστου 2011 Author #13 Share 16 Αυγούστου 2011 Δεν απαγορεύσαμε ποτέ να λέγονται γνώμες και δεν αγνοήσαμε ποτέ της γνώμες των μελών μας. Όπως καταλαβαίνεις όμως δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες η προτάσεις. Και εμείς μέσα στα συντονιστικά έχουμε συνέχεα προτάσεις για βελτίωση και της μελετάμε και κάποιες στο τέλος της κάνουμε και κάποιες όχι. Δεν είναι δυνατόν όμως για κάθε αλλαγή να ζητάμε την γνώμη των μελών μας. Έτσι μπορεί να φαίνεται ότι λειτουργούμε ολιγαρχικά αλλά στην ουσία ότι κάνουμε το κάνουμε για τα μέλη μας. Εξάλλου ποιο φόρουμ είναι αυτό που δεν θέλει να κρατήσει τα μέλη του. Τώρα αν το κάνουμε σωστά ή όχι αυτό το δείχνει το παρόν και θα το δήξει και το μέλλον. Δεν εφησυχάζουμε αλλά συνέχεια προσπαθούμε.Το φόρουμ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις, αυτό είναι ένα υγειές στοιχείο και θα έλεγα επιθημητό. Οπότε είναι λογικό κάποια πράγματα να τα βλέπω εγώ αλλιώς και εσύ αλλιώς αυτό δεν είναι κακό ούτε επιλήψιμο. Θα σου πω ένα παράδειγμα μέσα από το ίδιο το θέμα Αναφέρεις «Οσο αν μου λυθηκαν η αποριες ,τι να πω.Οταν ανοιγω ενα θεμα με χιουμοριστικη διαθεση και μου απαντας καταυτον τον τροπο,ευλογο ειναι να γενιουνται και αλλες.» Το πρώτο ποστ δεν έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα αλλά είναι σοβαρό και εκφράζει λύπηΤο δεύτερο σου είναι χιουμοριστικό αλλά εγώ απαντώ σοβαρά στο πρώτο σου ποστ που είναι και σοβαρό. Βλέπεις μπέρδεμα, βλέπεις τη κάνει ο γραπτος λόγος και βλέπεις τη κάνει η διαφορετική αντίληψη; Ας είμαστε λίγο ποιο χαλαρή. Εμείς εδώ προσπαθούμε για το καλύτερο και αν καμιά φορά γίνονται λάθει και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι.Εσύ και οι υπόλοιποι όποτε νιώθετε την ανάγκη να χαιρετίζεται ένα φίλο σας είστε ελεύθερη να το κάνετε. Οπότε αν το δεις από άλλοι οπτική γωνιά δεν καταργήσαμε κάτι απλά άλλαξε κάτι. ΥΓ. Δεν ξέρω αν παρατηρήσατε αλλά στο τέλος της σελίδας μέσα στο φόρουμ έχει μια κατηγορία που λέει ποιοι γιορτάζουν σήμερα, αν λοιπόν κάποιος νιώθει την ανάγκη να πει χρόνια πολλά σε έναν φίλο του ας το κάνει. Πρωτη φορα συμφωνισα σε τοσα πολλα μαζισου Αλλα μια που ερωτημα μου παραμενει αναπαντητο,να το θεσω και αλλιως. Καταργηθηκαν οι πολιτικοοικονομικες κουβεντες. Ενω στην αρχη ημουν αντιθετος και το ξερεις,εκ των υστερων ειδα οτι ηταν θεματα που μας χωριζουν αντι να μας ενωνουν,οποτε αναθεωρησα την αρχικη μου αποψη και τωρα συμφωνω απολυτα με την αποφαση σας,και γιαυτο δεν συμμετασχω σε θεματα που κατα καιρους εμφανιζονται. Σε αυτο το θεμα ομως ,δεν βρισκω καμια λογικη ,διοτι ευχομαστε τους φιλους μας,γινετε χαβαλες,γελαμε,πειραζουμε ο ενας τον αλλον κτλ.Γενικα ειναι μια μοναδικη μερα για τον εωρταζοντα,που πιστευω ολοι θα θελαμε να νιωθουμε ομορφα.Και μην μου φερεις το επιχειριμα ,γιατι αυτος 3 και ο αλλος 20.Ας δραστηριοποιηθει ποιο πολυ μεσα στο φορουμ,να εκτεθει και να αποκτησει συμπαθειες η και αντιπαθειες. Ειλικρινα σου ρωταω εσενα τον Χρηστο και οχι τον μοντ,σαρεσει ποιο πολυ αυτο το θεαμα,του φορουμ με καργα μικρες αγγελιες και με μονο 2 σελιδες και αυτες κουτσες?Απο το να ευχομουνα και να πειραζα τον φιλο μου που γιορταζει σημερα( ουτε που τον ξερω προσωπικα,αλλα ειχαμε μια κουβεντα μαζι του για το ακουαταν αν ειναι καλο) Δωσμου μια λογικη εξηγησει,σαν μοντ τωρα να την καταλαβω και εγω.Που ειναι το <κακο,ασχημο,η για το ανοφελο >για μια ιδιετερη μερα που θελουμε να την ζουμε ολοι οι ανθρωποι με χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Αυγούστου 2011 Author #14 Share 16 Αυγούστου 2011 Παιδια δεν νομιζω οτι πρεπει να γινεται τοσο τεραστιο θεμα.Απλα αλλαξε κατι,ειχαμε συνηθισει καπως αλλιως γι αυτο και τωρα μας φιανεται διαφορετικο.Οταν το συνηθισουμε παλι θα ειναι ολα καλα,γι αυτο δεν υπαρχει λογος ουτε να τσακονωμαστε ουτε να χαλαμε τις καρδιες μας ουτε να αμαυρωνουμε το αγαπημενο μας φορουμ.Peace brothers Κωστα δεν τσακονομαστε,απλα εγω εκφραζω την αντιθεση μου σε μια αποφαση,που οχι μονο δεν εγινε θεμα,αλλα ουτε καν ανακοινωθηκε. Εγω πιστευω το να εκφραζω την αντιθεση μου σε οποιονδηποτε συμβαλει στην βελτιωσει του φορουμ μας,γιατι το νιωθω και δικο μου,οποτε εχω αποψη και δικαιουμε να την λεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Αυγούστου 2011 #15 Share 16 Αυγούστου 2011 Τα πολιτικά και κοινωνικά θέματα δεν το συζητώ αν τα αφήσουμε θα σφαχτούμε χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. Πάντως και εμείς οι συντονιστές είμαστε άνθρωποι και σίγουρα έχουμε απόψεις για όλα τα φλέγον ζητήματα, δεν το κάνουμε όμως για χάρη της ομόνοιας, γιατί στο φόρουμ αυτό το θέμα είναι τα ενυδρεία και όλα τα άλλα για χαλάρωμα και όχι για να σφαχτούμε με το βαμβάκι. Τώρα στο ερώτημα σου Ναι δεν το ανακοινώσαμε και αυτό γιατί μας ξέφυγε δεν έγινε εσκεμμένα αλλά έγινε έτσι απλά. Ίσος να φταίνε η ζέστες και το κλίμα των διακοπών. ...δεν έφυγε γιατί δεν θέλουμε να λέμε χρόνια πολλά. Κατά καιρούς εκφράζονταν διάφορες απόψεις και μια από αυτές ήταν και η δικιά μου. Δεν θα μπω στον κόπο να σου της αναφέρω όλες αλλά κάποιες είχαν σοβαρή βάση. Προσωπικά τώρα Ειλικρινά με κακοφαίνονταν να βλέπω να δέχονται χρόνια πολλά τα γνωστά μέλη και ιδιαίτερα οι συντονιστές λες και είναι κάτι το ιδιαίτερο και να μην δέχεται αυτός που μπαίνει που διαβάζει αλλά για τον αβ λόγο δεν γράφει. Πώς να το κάνουμε αυτό με πείραζε. Οπότε ήθελα να καταργηθεί αυτό το αυτόματο όπου τον άλλον λίγο πολύ και ανάλογα με την δημοτικότητα του εορταζοντος τον υποχρέωνες να πει χρόνια πολλά. Δεν με άρεσε που το θέμα το άνοιγε αυτόματα ένας ψυχρός υπολογιστής και όχι ένας άνθρωπος με ενδιαφέρον. Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται ελεύθερα να ανοίξει αυτός το θέμα είτε είναι γνωστός τους είτε άγνωστος και να του πει χρόνια πολλά. Για αυτόν τον λόγο εξάλλου δεν εξαφανίστηκαν από το φόρουμ κάτω κάτω τα ονόματα αυτόν που έχουν γενέθλια. Πιστεύω πως αν βγάζαμε μια σχετική ανακοίνωση δεν γράφονταν όλα όσα γράφτηκαν τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Αυγούστου 2011 #16 Share 16 Αυγούστου 2011 Κωστα δεν τσακονομαστε,απλα εγω εκφραζω την αντιθεση μου σε μια αποφαση,που οχι μονο δεν εγινε θεμα,αλλα ουτε καν ανακοινωθηκε. Εγω πιστευω το να εκφραζω την αντιθεση μου σε οποιονδηποτε συμβαλει στην βελτιωσει του φορουμ μας,γιατι το νιωθω και δικο μου,οποτε εχω αποψη και δικαιουμε να την λεω. Βασιλη δεν ειπα να μη λεμε την γνωμη μας και ουτε και οι mods φανταζομαι οτι θελουν κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Αυγούστου 2011 Author #17 Share 16 Αυγούστου 2011 Τα πολιτικά και κοινωνικά θέματα δεν το συζητώ αν τα αφήσουμε θα σφαχτούμε χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. Πάντως και εμείς οι συντονιστές είμαστε άνθρωποι και σίγουρα έχουμε απόψεις για όλα τα φλέγον ζητήματα, δεν το κάνουμε όμως για χάρη της ομόνοιας, γιατί στο φόρουμ αυτό το θέμα είναι τα ενυδρεία και όλα τα άλλα για χαλάρωμα και όχι για να σφαχτούμε με το βαμβάκι. Τώρα στο ερώτημα σου Ναι δεν το ανακοινώσαμε και αυτό γιατί μας ξέφυγε δεν έγινε εσκεμμένα αλλά έγινε έτσι απλά. Ίσος να φταίνε η ζέστες και το κλίμα των διακοπών. ...δεν έφυγε γιατί δεν θέλουμε να λέμε χρόνια πολλά. Κατά καιρούς εκφράζονταν διάφορες απόψεις και μια από αυτές ήταν και η δικιά μου. Δεν θα μπω στον κόπο να σου της αναφέρω όλες αλλά κάποιες είχαν σοβαρή βάση. Προσωπικά τώρα Ειλικρινά με κακοφαίνονταν να βλέπω να δέχονται χρόνια πολλά τα γνωστά μέλη και ιδιαίτερα οι συντονιστές λες και είναι κάτι το ιδιαίτερο και να μην δέχεται αυτός που μπαίνει που διαβάζει αλλά για τον αβ λόγο δεν γράφει. Πώς να το κάνουμε αυτό με πείραζε. Οπότε ήθελα να καταργηθεί αυτό το αυτόματο όπου τον άλλον λίγο πολύ και ανάλογα με την δημοτικότητα του εορταζοντος τον υποχρέωνες να πει χρόνια πολλά. Δεν με άρεσε που το θέμα το άνοιγε αυτόματα ένας ψυχρός υπολογιστής και όχι ένας άνθρωπος με ενδιαφέρον. Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται ελεύθερα να ανοίξει αυτός το θέμα είτε είναι γνωστός τους είτε άγνωστος και να του πει χρόνια πολλά. Για αυτόν τον λόγο εξάλλου δεν εξαφανίστηκαν από το φόρουμ κάτω κάτω τα ονόματα αυτόν που έχουν γενέθλια. Πιστεύω πως αν βγάζαμε μια σχετική ανακοίνωση δεν γράφονταν όλα όσα γράφτηκαν τώρα. Τωρα μαλιστα ,ειναι απολυτα σεβαστη η αποψη σου αν και διαφωνω. Γιατι σου κακοφενετε ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω.Το ποιος ειναι γλυφτεις,και ποιος εχει ειλικρινα συναισθηματα για τον εορταζοντα κανει μπαμ.Αλλα και τυπικα να δωσεις μια ευχη στον εορταζοντα ειναι μονο καλο. Ο πατερας μου ελεγε ,φιλος ειναι αυτος που χαιρεται μα την χαρα σου,και οχι αυτος που λυπατε για την δυστυχια σου. Παντος εδω ημαστε και θα το δουμε παρεα το φαινομενο,οτι μονο οι συντονιστες η οι κολακες αυτων θα αναρτουν θεματα για τους συντονιστες, και τα απλα μελη ποιο πολυ θα μεινουν στην αφανεια,γιατι δεν θα <<τολμουν>> ευκολα να ανοιγουν θεματα. Εγω πιστευω οτι καλως γραφτηκαν οσα γραφτηκαν,και εγινε διαλογος για ενα θεμα,παρα απο μια ξερη ανακοινωση Εγω παντος θα ανοιγω για καθε φιλο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Αυγούστου 2011 Author #18 Share 16 Αυγούστου 2011 Βασιλη δεν ειπα να μη λεμε την γνωμη μας και ουτε και οι mods φανταζομαι οτι θελουν κατι τετοιο Ναι Κωστα μου και το μουρουνελαο εχει ασχημη γευση αλλα με τον καιρο το συνηθιζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος