Χρήστος 15 Αυγούστου 2011 #1 Share 15 Αυγούστου 2011 (edited) Οι φυτεμένοι σας προσκαλούν στον πρώτο διαγωνισμό ενυδρείου με θέμα την άλγη γλυκού νερού. Νταμαρτζήδες, δισκάδες, φυτεμένοι, γλυκοί, και όλοι όσοι θέλετε σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό. Το κριτήριο αξιολόγησης θα είναι οι άλγεις. Δεν μας αφορά η σύνθεση των ψαριών, το μέγεθος, τα φυτά η διακόσμηση και όλα τα συναφή. Έναρξη συμμετοχών από 1 Σεπτέμβριου έως 30 Σεπτέμβριου. Ψηφοφορία από 1 Οκτωβρίου έως 15 Οκτωβρίου. Αναρτήστε εδώ από μια έως τρις φωτογραφίες τμήμα ή ολόκληρο το ενυδρείο με βασική προϋπόθεση να είναι δικό σας. Η φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν τραβηχτεί από το 1.1.1900 έως 31.9.2011 Άντε ετοιμάστε τα ενυδρεία σας, τα μπουκάλια, τα ποτήρια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Θα έχουμε πρώτο δεύτερο και τρίτο νικητή άκρως αξιοκρατικά μετά από ψηφοφορία που θα γίνει δημόσια. Τι θα κερδίσει; Δεν ξέρω ακόμη μπορεί και τίποτα. Ελάτε στον ποιο χαβαλέ διαγωνισμό ενυδρείου, εδώ ρεζίλη δεν μπορεί να γίνει κανείς. Έγινε επεξεργασία 1 Σεπτεμβρίου 2011 - Χρήστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #2 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ο διαγωνισμός άρχισε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 1 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αντε να δουμε τι θα κανουμε με τις πρασιναδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Προσοχή!Σε αυτή τη φωτογράφηση δεν καθαρίζει κανείς τζάμι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 1 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Επιτέλους ένας διαγωνισμός που μπορώ να λάβω και εγώ μέρος!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 5 Σεπτεμβρίου 2011 Author #6 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τη γίνεται ετοιμάζεται κανένα ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 5 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εναν απ για υπενθυμιση. Φωτογραφιες κατευθείαν εδω? Ακομα δεν ειμαι ετοιμος αλλα σε λιγες μερες... Γιατι ειχε πεσει γενικη καθαριοτητα μετα τις διακοπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 11 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Επειδη δεν βλεπω κανεναν να συμμετεχη λεω να κανω την αρχη .γιατι αυριο θα κανω ενα μικρο ρεκτιφιε στο ενυδρειο .ολοι περιμενεται τελευταία στιγμή?η να κανει καποιος την αρχη.μπορουσα να το αφηνα και αλλο και να γεμιζε αλλα σε λιγο δεν θα βλεπω τα ψαρια. Υπαρχει ενα θεμα παιδια δεν εχει για να ανεβασεις φωτο τι γινεται? Έγινε επεξεργασία 11 Σεπτεμβρίου 2011 - GXSARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 14 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 14 Σεπτεμβρίου 2011 Θα ανεβάσω μόλις τις βρώ. Αλλά θέλω μια σίγουρη απάντηση απο τους συντονιστές, μετά από ότι δείτε, ΔΕΝ θα με κάνετε ΒΑΝ έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_athens 22 Σεπτεμβρίου 2011 #10 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Ας κανω εγω την αρχη.... Προκειται για ενα ενυδρειο 150λιτρα στο μπαλκονι που φιλοξενει 3 χροσοψαρα κομητες χειμωνα-καλοκαιρι. Δουλευει με εξωτερικο φιλτρο 2217 και η εξοδος του καταληγει σε ενα diy καταραχτη οπου ειναι και το θεμα. Γκαρυ το αλγοσαλιγκαρι http://img853.imageshack.us/img853/8126/pict0.jpg Ο καταρακτης http://img9.imageshack.us/img9/2989/pict1x.jpg και μια κοντινη http://img508.imageshack.us/img508/3699/pict2j.jpg Με τις φωτο εκανα οτι μπορουσα!!! Έγινε επεξεργασία 22 Σεπτεμβρίου 2011 - paris_athens Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 22 Σεπτεμβρίου 2011 #11 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 φαινεται οτι εχεις κανει πολύ καλή δουλειά.Βγάλε και μια γενική του ενυδρείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 22 Σεπτεμβρίου 2011 #12 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 και 2-3 απο μενα για την παρεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_athens 22 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Πολυ ομορφο, μες στο χρωμα....την γλυτωνουν τα apple εκει μεσα? Έγινε επεξεργασία 22 Σεπτεμβρίου 2011 - paris_athens Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 22 Σεπτεμβρίου 2011 #14 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 τα εχασα ολα ενα βραδυ του χειμωνα που ξεχασα να κουμποσω τον θερμοστατη και η θερμοκρασια επεσε στους 15... παλι καλα γλυτωσαν τα ψαρακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 25 Σεπτεμβρίου 2011 #15 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Επιτέλους άρχισε να γίνεται αισθητή, να δω μέχρι τέλος του μήνα πως θα είναι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 28 Σεπτεμβρίου 2011 #16 Share 28 Σεπτεμβρίου 2011 αν και στο παρελθον ειχα γυαλες που σιγουρα θα κερδιζαν στο διαγωνισμο, αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο εχω!!!! τί μος και κουραφεξαλα... εδω ειναι το καλο γκαζον και θαμνοι! Ισως να κερδισω και το βραβειο λαθρεπιβατων, αλλα περιμενω να γινει και αυτος ο διαγωνισμος να σαρωσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_athens 3 Οκτωβρίου 2011 #17 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Δεν ειχε πολλες συμμετοχες ο διαγωνισμος, ειναι κριμα! Πιστευω οτι ολοι εχουμε μια φωτο με αλγες να δωσουμε για να μεγαλωσει το θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netspy 10 Οκτωβρίου 2011 #18 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Θα βγάλω 1-2 φωτο να δείτε πως έχει καταντήσει το ενυδρειάκι μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 25 Οκτωβρίου 2011 #19 Share 25 Οκτωβρίου 2011 μπορει ο διαγωνισμος να μην ειχε επιτυχια, αλλα για το χαβαλε να δωσω ενα μικρο update γιατι εχω σκοπο να το καθαρισω! η απεργια των υπαλληλων του δημου τελειωσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Ιανουαρίου 2012 #20 Share 4 Ιανουαρίου 2012 Ξεχάστηκε εδώ το θέμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος