ΚΟΥΜΑΝ 9 Οκτωβρίου 2011 #176 Share 9 Οκτωβρίου 2011 κανε υπομονη και θα γινεις και εσυ μπαμπας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 9 Οκτωβρίου 2011 Author #177 Share 9 Οκτωβρίου 2011 χαχχαχαχαχ μακααρι σακη μακαρι........θα βαλλω φοτο να δειτε εβαλα μερικες πετρες ακομη μεσα και να δειτε τ χρωματα του αρσενικου μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 9 Οκτωβρίου 2011 Author #178 Share 9 Οκτωβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 9 Οκτωβρίου 2011 #179 Share 9 Οκτωβρίου 2011 αρχισε και ο αρσενικος προτομελας να περνει χρωμα! ωραιος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 9 Οκτωβρίου 2011 Author #180 Share 9 Οκτωβρίου 2011 αρχισε και ο αρσενικος προτομελας να περνει χρωμα! ωραιος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Οκτωβρίου 2011 #181 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Kουκλια ειναι ,να τα χαιρεσαι Θαναση>Κανε υπομονη και ολα θα τα δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 10 Οκτωβρίου 2011 Author #182 Share 10 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω φιλε Βασιλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 10 Οκτωβρίου 2011 Author #183 Share 10 Οκτωβρίου 2011 δεν χααιρομαι αακομα πρωτα θα ρωτησω να σιγουρευτω και μετα θα χεστω απο τη χαρα μου εαν ισχυει.....λοιπον το πρωι που αναψα τα φωτα στο ενυδρειο ηταν ολα κανονικα οπως καθε μερα......καμια μπουκωμενη.......τωρα γυριζοντας σπιτι ταισα τα ψαρια γαριδα φρεσκια και οπως ταιζα μετρουσα 5 ψαρια........εψαξα για το 6ο και ηταν κρυμενο με ενα προγουλη ΝΑ με το συμπαθειο.......το κοιτααξα μια το κοιταξα 2 ηταν τελικα φουσκωμενο το στομα του και εκανε σα να μασουσε τσιχλα........ειν μπουκωμενο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Οκτωβρίου 2011 #184 Share 10 Οκτωβρίου 2011 δεν χααιρομαι αακομα πρωτα θα ρωτησω να σιγουρευτω και μετα θα χεστω απο τη χαρα μου εαν ισχυει.....λοιπον το πρωι που αναψα τα φωτα στο ενυδρειο ηταν ολα κανονικα οπως καθε μερα......καμια μπουκωμενη.......τωρα γυριζοντας σπιτι ταισα τα ψαρια γαριδα φρεσκια και οπως ταιζα μετρουσα 5 ψαρια........εψαξα για το 6ο και ηταν κρυμενο με ενα προγουλη ΝΑ με το συμπαθειο.......το κοιτααξα μια το κοιταξα 2 ηταν τελικα φουσκωμενο το στομα του και εκανε σα να μασουσε τσιχλα........ειν μπουκωμενο???? Βρε τοσο γρηγορα?με την μια καθαρισες εσυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 10 Οκτωβρίου 2011 Author #185 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Βασιλη ειν????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 12 Οκτωβρίου 2011 Author #186 Share 12 Οκτωβρίου 2011 ακυρο εκεινο δεν ηταν μπουκωμα με αυγα αλλα με τροφη ειχε μπουκωσει η κυρια.... Λοιπον ας πω κ εγω τ σημερινα νεα μου....κατεβηκα το πρωι να ανοιξω τα φωτα των ενυδρειων και το μονο που προσεξα ειν πως η ιδια κυρια που με εκανε ν απιστεψω οτι ειν μπουκωμενη ειχε ελαφρως φουσκωμενη κοιλια......γυρνωντας απο την δουλεια κατεβηκα ανα ταισω και να κατσω ν τ χαζεψω λιγακι.....τ ταισα και μετα αφου κθαρισα κ λιγο το σπιτι εκατσα μπροστα στο ενυδρειο.......ειχαν τελειωσει με το φαγητο τους και ο αρσενικος βενουστους κηνηγουσε επιμονα οοοοοοολα τα ψαρια εκτος τησ θυλικιας με τη φουσκωμενη κοιλια.....αφου ολα κρυφτηκαν μακρυα απο τη σπηλια του προχωρησε προς τη σπηλια του και απο πισω πηγενε κ η γυναικα..........ε ααυτο που ειδαν σημερα τα ματια μ δεν θα το ξεχασω ποτε μ......μπηκαν μεσα στη σπηλια και τ 2 και ξεκινησε ο αρσενικος ν κανει τα δικα του κατι χορους κατι τρεμουλες αλλο πραγμα....τωρα οτι κ να σας πω ειν λιγο.......μετα απο αυτο πειρε ειδηση οτι ειχαν παει πανω απο τη σπηλια του τα υπολοιπα ψαρια του ενυδρειου και εκαναν βολτες.....βγηκε και τ κηνυγησε και αυτο που με εντυπωσιασε ειν πως η θυλικια τον περιμενε να γυρισει......καποια στιγμη εβγαλε το κεφαλι της εξω και κοιταξε ν δει που ειν ο αρσενικος.....οταν την ειδε ο αρσενικος ετρεξε κατευθειαν εκει........μετα ο αρσενικος ξεκινησε και παλι το χορο αλλα αυτη τη φορα κολυμπουσε κιοαλας κυκλικα λεσ και κηνυγουσε την ουρα τη θυλικιας και η θυλικια λες και κηνυγουσε την ουρα του αρσενικου........μετα συνεχισε για ωρα αυτο και εφυγα Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στους φιλους κααι στα παιδια που με βοηθαανε τοσο καιρο εδω μεσα και που με καταφεραν να γινω και εγω ενας αφρικανος και να εχω και να χερομαι τετοιες στιγμες........ και ενα ακομα μεγαλο ευχαριστω στο Δασκαλο-Πατερα μ στην αφρικη.......αν δεν ηταν ο κυριος αυτος νομιζω πως δεν θα ειχα ποτε μ αφρικοενυδρεια...... Υ.Γ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 12 Οκτωβρίου 2011 #187 Share 12 Οκτωβρίου 2011 μπραβο ρε θαναση! αυτο ειναι το νοημα στο χομπι μας! να το γουσταρουμε και να το αγαπαμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 13 Οκτωβρίου 2011 #188 Share 13 Οκτωβρίου 2011 Χαιρομαι που αρχισες να βλεπεις μικρα δειγματα αφρικανικης συμπεριφορας. Αν και τα ψαρακια σου ακομα πιστευω οτι ειναι ανοριμα,μην αποκλειεις να ηταν και μπουκωμενη,γιατι η πρωταρες πολλες φορες τα κραταν λιγες μερες εως και λιγες ωρες.Αλλα οταν ξεκινανε να γεννανε,δεν σταματουν. Η περιγραφει για την κυριαρχια του βενουστους ,με προβληματισε γιατι εχεις μικρο ενυδρειο,και μπορει να στο σκοτωσει το αλλο,γιαυτο συντομευε για το μεγαλο. Οσο για τα καλα σου λογια που λες για μενα σευχαριστω πολυ αγορι μου,να εισαι παντα καλα.Αν θυμασαι απο την αρχη σου ειχα πει οτι εχεις μεγαλο παθος για τα ενυδρεια ,γιαυτο ειμαι σιγουρος οτι ,δεν εισαι περαστικος απο το χομπι,και θα φτιαξεις πολλα και καλα πραγματα στο αγαπημενο μας χομπι. Και μια συμβουλη.Παντα στο προφιλ σου να δηλωνεις οτι εισαι αρχαριος,γιατι στο χομπι μας η γνωση,ειναι ατελειωτη,καθε μερα μαθαινουμε και κατι καινουργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 13 Οκτωβρίου 2011 Author #189 Share 13 Οκτωβρίου 2011 Χαιρομαι που αρχισες να βλεπεις μικρα δειγματα αφρικανικης συμπεριφορας. Αν και τα ψαρακια σου ακομα πιστευω οτι ειναι ανοριμα,μην αποκλειεις να ηταν και μπουκωμενη,γιατι η πρωταρες πολλες φορες τα κραταν λιγες μερες εως και λιγες ωρες.Αλλα οταν ξεκινανε να γεννανε,δεν σταματουν. Η περιγραφει για την κυριαρχια του βενουστους ,με προβληματισε γιατι εχεις μικρο ενυδρειο,και μπορει να στο σκοτωσει το αλλο,γιαυτο συντομευε για το μεγαλο. Οσο για τα καλα σου λογια που λες για μενα σευχαριστω πολυ αγορι μου,να εισαι παντα καλα.Αν θυμασαι απο την αρχη σου ειχα πει οτι εχεις μεγαλο παθος για τα ενυδρεια ,γιαυτο ειμαι σιγουρος οτι ,δεν εισαι περαστικος απο το χομπι,και θα φτιαξεις πολλα και καλα πραγματα στο αγαπημενο μας χομπι. Και μια συμβουλη.Παντα στο προφιλ σου να δηλωνεις οτι εισαι αρχαριος,γιατι στο χομπι μας η γνωση,ειναι ατελειωτη,καθε μερα μαθαινουμε και κατι καινουργιο. εγω ν δεις ποσο χαιρομαι βασιλη δεν με αγχωνει το θεμα με τ μπουκωματα γιατι σε 11 μερες φευγω και δν θα ειμ εδω να προσεχω και να περοιπηουμε τ α ψαρακια οποτε θα τα αφηνω να τ γεναννε μεσα στο ενυδρειο κααι οτι γινει......απο μαιο ξεκιανω κανονικα με την κατασκευη του μεγαλου ενυδρειου...... οσο γι'αυτα που μ ειχες πει τα θυμαμαι πολυ καλα φιλε και ελπιζω να σας φτασω ολους τους μεγαλους αφρικανους... ευχαριστω γ την συμβουλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 13 Οκτωβρίου 2011 Author #190 Share 13 Οκτωβρίου 2011 μπραβο ρε θαναση! αυτο ειναι το νοημα στο χομπι μας! να το γουσταρουμε και να το αγαπαμε! ετσι ετσι Σακη γουσταρουμε με τρελααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 16 Οκτωβρίου 2011 Author #191 Share 16 Οκτωβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 16 Οκτωβρίου 2011 Author #192 Share 16 Οκτωβρίου 2011 μπουκωσαμεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 16 Οκτωβρίου 2011 #193 Share 16 Οκτωβρίου 2011 αντε με το καλο να ερθουν τα μικρα! στην 18 μερα αν εχεις αλλο ενυδρειο βαλτην εκει...αλλα προσεξε να κανεις προσαρμογη καλη... αν τα αφησει εκει μεσα μαλλον δεν θα ζησει τπτ μιας και δεν εχει κρυψωνες για μικρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Οκτωβρίου 2011 #194 Share 17 Οκτωβρίου 2011 Μπραβο Θαναση,αυτα ειναι ομορφα πραγματα :buttrock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 17 Οκτωβρίου 2011 Author #195 Share 17 Οκτωβρίου 2011 Μπραβο Θαναση,αυτα ειναι ομορφα πραγματα :buttrock: ωραια φιλε μ αλλα κριμα που δεν θα ειμ εδω να τα χαρω και να σωσω τα ψαρακια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Οκτωβρίου 2011 #196 Share 17 Οκτωβρίου 2011 θα εχεις πολλες ευκαιριες να τα απολαυσεις ολα.Τωρα ειναι η ωρα να κλεισεις εναν κυκλο,για να ανοιξεις εναν νεο και καλυτερο.Φαντα σου να πηγενες φανταρος και να μην προλαβαινες να δεις εστω μια μπουκωμενη?Τωρα που θα πας,θα εχεις αλλο ενα ομορφο πραγμα που θα σε περιμενει.Ετσι να το δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 17 Οκτωβρίου 2011 Author #197 Share 17 Οκτωβρίου 2011 θα εχεις πολλες ευκαιριες να τα απολαυσεις ολα.Τωρα ειναι η ωρα να κλεισεις εναν κυκλο,για να ανοιξεις εναν νεο και καλυτερο.Φαντα σου να πηγενες φανταρος και να μην προλαβαινες να δεις εστω μια μπουκωμενη?Τωρα που θα πας,θα εχεις αλλο ενα ομορφο πραγμα που θα σε περιμενει.Ετσι να το δεις ναι Βασιλη εχω σχεδια για οταν γυρισω με το καλο να φτιαξω το ενυδρειο το μεγαλο και μετα να απολαυσω τα ψαρακια μ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 9 Νοεμβρίου 2011 Author #198 Share 9 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα...πολλά χαιρετίσματα από το στρατόπεδο μεσολογγίου... Λοιπόν την κυριακή στην εκεί μου πηγα σπίτι μου. Τα ψάρια όλα οκ εκτός μιας ηλικίας βενουστους...στο πλάι έχει κάτι σαν χτυπημα καθ σαν να έχει πιάσει κότα πάνω όπως τα χτυπήματα μας.. ...τη μπορεί ν έχει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Νοεμβρίου 2011 #199 Share 10 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα...πολλά χαιρετίσματα από το στρατόπεδο μεσολογγίου... Λοιπόν την κυριακή στην εκεί μου πηγα σπίτι μου. Τα ψάρια όλα οκ εκτός μιας ηλικίας βενουστους...στο πλάι έχει κάτι σαν χτυπημα καθ σαν να έχει πιάσει κότα πάνω όπως τα χτυπήματα μας.. ...τη μπορεί ν έχει??? Λειπουν λεπια?ειναι ασπρο?η ειναι εξογκωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 11 Νοεμβρίου 2011 Author #200 Share 11 Νοεμβρίου 2011 ειναι πληγη και φενεται μεσα το κρεας....βασικα το ειδα την κυριακη και σημερα που ηρθα σπιτι το ειδα και μ φενεται πως ξεκινησε να επουλωνετε και η πληγη ειναι πολυ ποιο μικρη σε συγκριση με πριν.....το ψαρι ειναι πολυ κινητικο και τρωει μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος