Δίας 2 Οκτωβρίου 2011 #151 Share 2 Οκτωβρίου 2011 Θα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα οταν μεταφερεις τα ψαρια σου σε μαγαλύτερο ενυδρειο.Για την ωρα αγαπητε Θαναση ηδη σου εχουμε πει πως το ενυδρειο αυτο ειναι μικρό για αυτά τα haps. Κι ελπιζω να μη χρειαστει να ειπωθει ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 2 Οκτωβρίου 2011 Author #152 Share 2 Οκτωβρίου 2011 ναι παιδια το γνωριζω και το θυμαμαι πολυ καλα......ηδη εχω ξεκινησει να αγορααζω σιγα σιγα πρααγματα για να 3εκινησει η κατασκευη του........αλλα σιγα σιγα γιατι λευτα δεν υπαρχουν........600 λιτρα θα ειν το νεο τους ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 2 Οκτωβρίου 2011 Author #153 Share 2 Οκτωβρίου 2011 η ερωτηση εγινε για να ξερω οχι για να αλλω κατι μαζι τους τωρα \ ευχαριστω παιδια για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Οκτωβρίου 2011 #154 Share 4 Οκτωβρίου 2011 η ερωτηση εγινε για να ξερω οχι για να αλλω κατι μαζι τους τωρα \ ευχαριστω παιδια για την βοηθεια Θαναση στο μεγαλο που θα φτιαξεις ,μπορεις να βαλεις ενα κοπαδι απο συνοδοντιδες,αλλα πρεπει να ξερεις οτι αυτα τρωνε τα πολυ μικρα μωρα,οποτε αν θελεις μωρα ειναι προβλημα,αλλα ειναι καταπλυκτικα ψαρια, κολυμπουν και αναποδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 4 Οκτωβρίου 2011 Author #155 Share 4 Οκτωβρίου 2011 φιλε βασιλη καλημερα......... οταν φτιαξω το μεγαλο με το καλο οσες ειν μπουκωμενες θα μεταφερονται στο τωρινο ενυδρειο ριο180 το οποιο θα χρησημοποιηθει ως γεννηστρα.........ποια ειν οι συνοδοντιδες???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Οκτωβρίου 2011 #156 Share 4 Οκτωβρίου 2011 φιλε βασιλη καλημερα......... οταν φτιαξω το μεγαλο με το καλο οσες ειν μπουκωμενες θα μεταφερονται στο τωρινο ενυδρειο ριο180 το οποιο θα χρησημοποιηθει ως γεννηστρα.........ποια ειν οι συνοδοντιδες???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 4 Οκτωβρίου 2011 Author #157 Share 4 Οκτωβρίου 2011 τα ξερω τελικα τωρα που τ ειδα...........πολυ ωραια ψαρια μια οδοντιαατρος εδω στη ναυπακτο εχει ενα ενυδρειακι περιπου 50-60 λιτρα δεν μιλαω γ την ψαροσυνθεση της αλλα εχει μεσα ενα συνοδοντη περιπου 15 εκατοστα και κκανει σαν παλαβος δεν στεκετε και λογικα λογο του οτι δεν ειν ανετα στο ενυδρειο αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Οκτωβρίου 2011 #158 Share 4 Οκτωβρίου 2011 τα ξερω τελικα τωρα που τ ειδα...........πολυ ωραια ψαρια μια οδοντιαατρος εδω στη ναυπακτο εχει ενα ενυδρειακι περιπου 50-60 λιτρα δεν μιλαω γ την ψαροσυνθεση της αλλα εχει μεσα ενα συνοδοντη περιπου 15 εκατοστα και κκανει σαν παλαβος δεν στεκετε και λογικα λογο του οτι δεν ειν ανετα στο ενυδρειο αυτο Αυτος που σου εδειξα δεν μεγαλωνει παρα πολυ. Εσυ μαλλον γιαυτον λες Οπως και να εχει ειναι υπερκινιτικα ψαρια και θελουν πολλα λιτρα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4 Οκτωβρίου 2011 #159 Share 4 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν σε ενδιαφέρουν και πολύ οι γέννες βάλε συνοδόντη ,δεν χρειάζονται και πολλοί ενας αρκεί.Εγώ όταν είχα έκανα 6 μήνες να δω γέννα ,εσύ αποφασίζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 4 Οκτωβρίου 2011 Author #160 Share 4 Οκτωβρίου 2011 με ενδιαφερουν οι γεννες κυριε Σωκρατη ειναι κατι που το θελω πολυ σε ολα μου τα ψαρια......θα μπει 1-2 συνοδοντηδες μεσα στο μεγαλο οταν γινει και οι μπουκωμενες θα πηγενουν σε γεννηστρα μια ερωτηση μεσα στο ενυδρειο εχω 6 ψαρια 3 βενουσττους και 3 ταενιολατους.....1 αρσενικο απο το καθενα και απο 2 θυλιες του καθε ειδους.....εαν αφηνω εκει τις μπουκωμενες μετα τα μωρα θα τρωγονται απο τ υπολοιπα ψαρια????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4 Οκτωβρίου 2011 #161 Share 4 Οκτωβρίου 2011 με ενδιαφερουν οι γεννες κυριε Σωκρατη ειναι κατι που το θελω πολυ σε ολα μου τα ψαρια......θα μπει 1-2 συνοδοντηδες μεσα στο μεγαλο οταν γινει και οι μπουκωμενες θα πηγενουν σε γεννηστρα μια ερωτηση μεσα στο ενυδρειο εχω 6 ψαρια 3 βενουσττους και 3 ταενιολατους.....1 αρσενικο απο το καθενα και απο 2 θυλιες του καθε ειδους.....εαν αφηνω εκει τις μπουκωμενες μετα τα μωρα θα τρωγονται απο τ υπολοιπα ψαρια????????? Αν έχεις κρυψώνες κάποια θα γλυτώσουν ,προσωπικά δεν βγάζω ποτέ τα θηλυκά εκτος κυρίου ενυδρείου για πολλούς λόγους που τους έχουμς αναφέρει πολλές φορές εδώ μέσα ,προτιμώ την " φυσική " επιλογή. Καλή επιτυχία σε ο.τι αποφασίσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Οκτωβρίου 2011 #162 Share 4 Οκτωβρίου 2011 με ενδιαφερουν οι γεννες κυριε Σωκρατη ειναι κατι που το θελω πολυ σε ολα μου τα ψαρια......θα μπει 1-2 συνοδοντηδες μεσα στο μεγαλο οταν γινει και οι μπουκωμενες θα πηγενουν σε γεννηστρα μια ερωτηση μεσα στο ενυδρειο εχω 6 ψαρια 3 βενουσττους και 3 ταενιολατους.....1 αρσενικο απο το καθενα και απο 2 θυλιες του καθε ειδους.....εαν αφηνω εκει τις μπουκωμενες μετα τα μωρα θα τρωγονται απο τ υπολοιπα ψαρια????????? Ειδικα τα βενουστους ειναι απο τους καλυτερους θηρευτες.Αλλα αν εχεις πολλες κρυψωνες μπορει καποια να σου γλυτοσουν.Καλυτερα ειναι να βαζεις την μανα μετα απο 20 μερες μπουκωματος ,σε αλλο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 4 Οκτωβρίου 2011 Author #163 Share 4 Οκτωβρίου 2011 Ειδικα τα βενουστους ειναι απο τους καλυτερους θηρευτες.Αλλα αν εχεις πολλες κρυψωνες μπορει καποια να σου γλυτοσουν.Καλυτερα ειναι να βαζεις την μανα μετα απο 20 μερες μπουκωματος ,σε αλλο ενυδρειο. αυτο σκευτομουν βασιλη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Οκτωβρίου 2011 #164 Share 4 Οκτωβρίου 2011 αυτο σκευτομουν βασιλη..... Ειναι το καλυτερο ,για να παρεις μωρα,αλλα να εχεις υποψιν οτι ,επιδη ειναι γρηγορα και δυνατα ψαρια,δυσκολα τα πινεις στα μεγαλα ενυδρεια.Οποτε να σκεφτεις πολυ καλα την δικοσμιση του ενυδρειου που θα φτιαξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 4 Οκτωβρίου 2011 #165 Share 4 Οκτωβρίου 2011 θαναση οχι συνοδοντηδες και θα σου εξηγησω το γιατι... οταν ζευγαρωνουν 2 ψαρια αυτο παει και παταει τα αυγα του στην μανα και η μανα τα περνει ολα στο στομα πιστευοντας οτι ειναι δικα της αυγα....τα αυγα των συνοδοντιδων μεγαλωνουν μεσα στο στομα απο την κιχλιδα και τρωνε τα αυγα απο της κοχλιδες....ετσι στο τελος μενουν μονο οι συνοδοντιδες και η μανα κιχλιδα νομιζει πως ειναι δικα της.... οτι νανεεε...... για μενα οχι//// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Οκτωβρίου 2011 #166 Share 4 Οκτωβρίου 2011 θαναση οχι συνοδοντηδες και θα σου εξηγησω το γιατι... οταν ζευγαρωνουν 2 ψαρια αυτο παει και παταει τα αυγα του στην μανα και η μανα τα περνει ολα στο στομα πιστευοντας οτι ειναι δικα της αυγα....τα αυγα των συνοδοντιδων μεγαλωνουν μεσα στο στομα απο την κιχλιδα και τρωνε τα αυγα απο της κοχλιδες....ετσι στο τελος μενουν μονο οι συνοδοντιδες και η μανα κιχλιδα νομιζει πως ειναι δικα της.... οτι νανεεε...... για μενα οχι//// Κι αν βαλει μονο εναν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Οκτωβρίου 2011 #167 Share 4 Οκτωβρίου 2011 θαναση οχι συνοδοντηδες και θα σου εξηγησω το γιατι... οταν ζευγαρωνουν 2 ψαρια αυτο παει και παταει τα αυγα του στην μανα και η μανα τα περνει ολα στο στομα πιστευοντας οτι ειναι δικα της αυγα....τα αυγα των συνοδοντιδων μεγαλωνουν μεσα στο στομα απο την κιχλιδα και τρωνε τα αυγα απο της κοχλιδες....ετσι στο τελος μενουν μονο οι συνοδοντιδες και η μανα κιχλιδα νομιζει πως ειναι δικα της.... οτι νανεεε...... για μενα οχι//// Σακη εγω εχω 3 και ποτε δεν μου συνεβει αυτο,απλα σε καποια απο τα ψαρια μου σαν εχει ασυλια και οταν γεννανε ,πανε αναμεσα τους και τα ενοχλουν,και εαν μπορεσουν τσιμπανε μερικα αυγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Οκτωβρίου 2011 #168 Share 4 Οκτωβρίου 2011 Σακη εγω εχω 3 και ποτε δεν μου συνεβει αυτο,απλα σε καποια απο τα ψαρια μου σαν εχει ασυλια και οταν γεννανε ,πανε αναμεσα τους και τα ενοχλουν,και εαν μπορεσουν τσιμπανε μερικα αυγα. Να διευκρινισω κατι. Αυτα που εχω, δεν ξερω αν εχω καποιο ζευγαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 4 Οκτωβρίου 2011 #169 Share 4 Οκτωβρίου 2011 θαναση πηγενε με το καλο πρωτα φανταρος.... φτιαξε το μεγαλο ενυδρειο.... και μετα βαλε κιαλα ψαρια μεσα....σε νιωθω ,,στην αρχη τα θελουμε ολα... κανε λιγο υπομονη και κρατησου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 7 Οκτωβρίου 2011 Author #170 Share 7 Οκτωβρίου 2011 μια ερωτηση να κανω.......οι κιχκιδες γενικα πριν μπουκωσουν κια κανουν τα αυγα οι κοιλιες τους φουσκωνουν πριν γεννησουν/.....??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 7 Οκτωβρίου 2011 #171 Share 7 Οκτωβρίου 2011 εγω στης δικες μου δεν εβλεπα διαφορα...ισως λιγο στα βενουστους... ωραια φωτο προφιλ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Οκτωβρίου 2011 #172 Share 7 Οκτωβρίου 2011 μια ερωτηση να κανω.......οι κιχκιδες γενικα πριν μπουκωσουν κια κανουν τα αυγα οι κοιλιες τους φουσκωνουν πριν γεννησουν/.....??????? Υποθέτω ότι έχεις παρατηρήσει κάποιο με φουσκωμένη κοιλιά. Για τι ψάρι πρόκειται και τι τροφές του δίνεις; Τρώει; Βάλε αν έχεις δυνατότητα καμιά φωτογραφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 7 Οκτωβρίου 2011 Author #173 Share 7 Οκτωβρίου 2011 δεν εχω δει καποιο απο τα ψαρια μου με φουσκωμενη κοιλια απλα το ρωτησα.....ελεγα μην ειναι κατι σαν σημαδι πριν γεννησουν........ναι σ καλα Σακη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Οκτωβρίου 2011 #174 Share 8 Οκτωβρίου 2011 Καποια φουσκωνουν και καποια οχι,αλλα ολα αφου αρχισει ο τρελος χορος,βγαζουν ενα γαλακτωδης τριγωνακι στον ποπο τους,πριν αρχισουν να βγαζουν τα ροζ αυγουλακια τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 9 Οκτωβρίου 2011 Author #175 Share 9 Οκτωβρίου 2011 γειαα σας και καλησπερα σε ολυς σας........Βασιλη οι αρσενικοι μ και ο βενουστους και ο ταενιολατους εχουν ξεκινησει τους χροσους τους εδς και καιρο αλλα δεν εχω δει κατι.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος