thanashs 14 Αυγούστου 2011 #1 Share 14 Αυγούστου 2011 παιδες μετα απο πολυ καιρο και καποιες ατυχιες το ενυδρειο ειναι πλεον στα χερια μ.........σημερα το απογευμα το πειρα βασικα και ευχαριστω πολυ τον daskalos13 (Στεφανος) και τον tdinosauros (Ντινος)......ξερουν κ οι 2 το λογο που τους ευχαριστω......... λοιπον το ενυδρειο μετα απο κα9αρισμα μπηκαν οι πρωτες πετρες μετα οι αμμος και τελος το νερο...... το φιλτρο περιεχει προς το παρον μονο σφουγγαρακια κααι την τριτη 9α μπει siporax......τα ψαρια που θα φιλοξενησει ειναι Protomelas taeniolatus και Nimbochromis venustus..........θελω ν μ πειτε γνωμες για το στησιμο και εαν ταιριαζει στα ψαρια αυτα........σας ευχαριστω πολυ και ολες οι γνωμες δεκτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Αυγούστου 2011 #2 Share 14 Αυγούστου 2011 Το στησιμο και οι πετρες μου αρεσουν παρα πολυ. Αν ειναι το ΡΙΟ 180 οπως λεει ο τιτλος,τοτε τα ψαρια που αναφερεις ειναι απαγορευτικα δυστυχως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 14 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 14 Αυγούστου 2011 ευχαριστω Σρατο...τα ψαρια αυταα μ ειπε ο σακης (κουμαν) πως ανετα μπορω ν τα βαλλω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daskalos13 14 Αυγούστου 2011 #4 Share 14 Αυγούστου 2011 εγω γνωμη δεν μπορω να καταθεσω γιατι θα πω οτι μου αρεσει παρα παρα πολυ!!! ευχομαι να πανε ολα καλα,περιμενουμε τις πρωτες μακρινες φωτο να το θαυμασουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 14 Αυγούστου 2011 Author #5 Share 14 Αυγούστου 2011 εγω γνωμη δεν μπορω να καταθεσω γιατι θα πω οτι μου αρεσει παρα παρα πολυ!!! ευχομαι να πανε ολα καλα,περιμενουμε τις πρωτες μακρινες φωτο να το θαυμασουμε... τι εννοεις μακρινες φοτο??? φιλε στεφανε να εισαι καλα.......σε ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIAN500 14 Αυγούστου 2011 #6 Share 14 Αυγούστου 2011 Θανάσση καινούργιο ενυδρείο?Αποφάσισες να αποκτήσεις διάφορα είδη βιότοπων?Καλή αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daskalos13 14 Αυγούστου 2011 #7 Share 14 Αυγούστου 2011 Θανάσση καινούργιο ενυδρείο?Αποφάσισες να αποκτήσεις διάφορα είδη βιότοπων?Καλή αρχή! οταν με το καλο μπουν οι πρωτοι κατοικοι εννοουσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Αυγούστου 2011 #8 Share 14 Αυγούστου 2011 ευχαριστω Σρατο...τα ψαρια αυταα μ ειπε ο σακης (κουμαν) πως ανετα μπορω ν τα βαλλω...... Στα 180 λιτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 14 Αυγούστου 2011 Author #9 Share 14 Αυγούστου 2011 Στα 180 λιτρα; ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 14 Αυγούστου 2011 Author #10 Share 14 Αυγούστου 2011 Θανάσση καινούργιο ενυδρείο?Αποφάσισες να αποκτήσεις διάφορα είδη βιότοπων?Καλή αρχή! ναι καινουργιο φιλε μ.......παμε γερα στην αφρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 14 Αυγούστου 2011 Author #11 Share 14 Αυγούστου 2011 Στρατο τι θα μποορουσα ν βαλλω στα 180 λιτρα με ααυτο το στησιμο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 14 Αυγούστου 2011 #12 Share 14 Αυγούστου 2011 Στρατο τι θα μποορουσα ν βαλλω στα 180 λιτρα με ααυτο το στησιμο???? λαμπιντο και ισως εαν ειχες τις 3πλασιες πετρες demasoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 14 Αυγούστου 2011 Author #13 Share 14 Αυγούστου 2011 εχω και αλλες πετρες απειρες ακομα αλλα δεν ηθελα να το φορτωσω γτ ειναι πανω στο γραφειο και εκει υπαρχει και το 60αρι με τα μουλτι ακριβως διπλα και φοβομουν οτι εααν βαλλω και αλλες θα επεφτε το γραφειο......λαμπιντο ποια ειναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 14 Αυγούστου 2011 #14 Share 14 Αυγούστου 2011 πολυ ομορφο αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 14 Αυγούστου 2011 Author #15 Share 14 Αυγούστου 2011 πολυ ομορφο αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 14 Αυγούστου 2011 #16 Share 14 Αυγούστου 2011 ειχα venustus και ειναι εκπληκτικα ψαρια με φοβερη κινηση,παντως θα σου συνιστουσα να τα εβαζες μονα τους αν σου δωσει χαρεμι,αλλα αν σου τα δωσει ολα μικρα και τα βαλεις μαζι κατι μπορει να γινει.παντως οταν μεγαλωσουν να ξερεις οτι κατι μικροτερο σε μεγεθος θα γινει μεζες των venustus με το που θα μπαινει στο ενυδρειο(εχεις τηλ μου με παιρνεις για οτι θες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 14 Αυγούστου 2011 Author #17 Share 14 Αυγούστου 2011 ελεγα για 10 ψααρακια 5-5 απο το καθε ειδος και ολα θα μπουν ταυτοχρονα σε μεγεθοσ 4-5 εκατοστα ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Αυγούστου 2011 #18 Share 14 Αυγούστου 2011 ειχα venustus και ειναι εκπληκτικα ψαρια με φοβερη κινηση,παντως θα σου συνιστουσα να τα εβαζες μονα τους αν σου δωσει χαρεμι,αλλα αν σου τα δωσει ολα μικρα και τα βαλεις μαζι κατι μπορει να γινει.παντως οταν μεγαλωσουν να ξερεις οτι κατι μικροτερο σε μεγεθος θα γινει μεζες των venustus με το που θα μπαινει στο ενυδρειο(εχεις τηλ μου με παιρνεις για οτι θες) ελεγα για 10 ψααρακια 5-5 απο το καθε ειδος και ολα θα μπουν ταυτοχρονα σε μεγεθοσ 4-5 εκατοστα ολα Τα ψαρια αυτα ειναι θηρευτες,μεγαλωνουν παρα πολυ,και δεν κανουν για το ενυδρειο σου. Τα λαμπιντο που σου ανεφεραν επανω (1 m- 3 F) η τα demasoni με περισσοτεη πετρα ειναι καλη επιλογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 14 Αυγούστου 2011 Author #19 Share 14 Αυγούστου 2011 εκτος απο λαμπιντο κ ντεμασονι μπορω ν βαλλω κατι αλλο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C_america 14 Αυγούστου 2011 #20 Share 14 Αυγούστου 2011 180 λιτρα, γιατι δεν κανεις κατι σε Λιμνη Ταγκανικα??? εχεις παρα πολλες επιλογες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Αυγούστου 2011 #21 Share 14 Αυγούστου 2011 Ριξε μια ματια http://www.cichlid-forum.com/profiles/category.php?cat=2 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry550987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 15 Αυγούστου 2011 #22 Share 15 Αυγούστου 2011 Μπραβο Θαναση,εχεις ποροθει με την Αφρικη και αυτο μου αρεσει πολυ Στο εχω ξαναπει οτι σε καθε ενυδρειο για να βαλουμε ψαρακια υπαρχουν κανονες,αλλα ειδικα στην Αφρικη λογου ταχυτητας,προσωπικοτητας και μεγεθους ,αυτοι οι κανονες ειναι απαραβατοι.Για τα λιτρα και το μηκος του ενυδρειουσου,μπορεις να βαλεις απο την λιμνη Malaw μονο ενα χαρεμι μικρες μπουνες η ενα χαρεμι Pseudotropheus,Για την Taganika στα εδειξε ο Στρατος.Εκτος απο τα λαμπιτο και τα ντεμασονι αν δεν σου αρεσουν,υπαρχουν παρα πολλα αλλα ψαξε και θα βρεις σιγουρα κατι που σου αρεσει εσενα. http://www.cichlid-forum.com/profiles/category.php?cat=2 ευχαριστω Σρατο...τα ψαρια αυταα μ ειπε ο σακης (κουμαν) πως ανετα μπορω ν τα βαλλω...... Κατι λαθος θα καταλαβες,Ο Σακης ειναι εμπειρος χομπιστας και δεν θα σου προτεινε τα Venustus ειχα venustus και ειναι εκπληκτικα ψαρια με φοβερη κινηση,παντως θα σου συνιστουσα να τα εβαζες μονα τους αν σου δωσει χαρεμι,αλλα αν σου τα δωσει ολα μικρα και τα βαλεις μαζι κατι μπορει να γινει.παντως οταν μεγαλωσουν να ξερεις οτι κατι μικροτερο σε μεγεθος θα γινει μεζες των venustus με το που θα μπαινει στο ενυδρειο(εχεις τηλ μου με παιρνεις για οτι θες) Θα ηθελα να μας αναλυσεις το σκεπτικο αυτης της συμβουλης σου. Δηλ.πως ενα ψαρι με τελικο μεγεθος 25-30 ποντους,με φοβερη δυναμη και ταχυτητα μπορει να μπει σε 180 λιτρα. Εγω τα εχω ακομα,πραγματι ειναι εκπλυκτικα ψαρια αλλα τα εχω σε 700 λιτρα ,και ωρες ωρες μου φενονται λιγα γιαυτα τα ψαρια. Εκτως αν τα ειχες μωρα και τα εδωσες μωρα,τοτε μονο θα κατανοουσα την συμβουλη που εδωσες στον φιλο μας Θαναση Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 15 Αυγούστου 2011 Author #23 Share 15 Αυγούστου 2011 σας ευχαριστω για τα καλα σας λογιαακαι για την βοηθεια που μου προσφερετε...... λοιπον εγω επειδη εδω που μενω δεν εχει κανενα απο τα 2 pet shop κιχλιδες ειμαι σε δυσκολη θεση.........οποτε ψαχνω στις αγγελιεσ και οτι βρω που ν μ αρεσει παω διαβαζω το προφιλ τους και βλεπω εαν κανει.........το ενυδρειο το μπολιασα απο το 200αρι ποθ εχω...........ποτε μπορς ν βαλλω ψαρια μεσα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 15 Αυγούστου 2011 Author #24 Share 15 Αυγούστου 2011 labidochromis caeruleus τι εχετε να πειτε για τα ψαρια αυτα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 15 Αυγούστου 2011 #25 Share 15 Αυγούστου 2011 labidochromis caeruleus τι εχετε να πειτε για τα ψαρια αυτα???? Αν σου αρεσουν βαλτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος