lagoudos 13 Αυγούστου 2011 #1 Share 13 Αυγούστου 2011 οπως γραφει και ο τιτλος ενα βραδυ οπως καθομουνα στον καναπε και κοιτουσα το χαος απο το ενυδριο μου με τους labidochomides αποφασησα να αλλαξω τα παντα!!!!αφου αδειασα το νερο,το πρωτο που αλλαξα ειναι το χαλικι και εβαλα αμμο,αλλαξα τις βαλεσνεριες και εβαλα καινουργιες γιατι μετα απο τρεις ωρες παιδεματος με το χαλικι θυμηθικα οτι ειχα αφησει τα φυτα εξω απο το νερο ,και τελικα εκανα το ενυδρειο μονο spiecies με demasoni να και φωτο.δυστιχως σημερα ειχα και μια απολεια βρηκα ενα νεκρο.τι κανουμε?αυτο που εκανα ηταν μια αλλαγη και εριξα remove amonia της seacheam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 13 Αυγούστου 2011 #2 Share 13 Αυγούστου 2011 Οπως καταλαβαινεις ενα μεγαλο μερος τις βιολογιας βρισκεται και στο υποστρωμα οποτε με την αλλαγη του σιγουρα ειχες μεταβολες στην ολη ισοροποια του ενυδρειου σου. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να μετρησεις για αμμωνια και εαν μετρησεις πως εχει αλλαγες νερου με prime μεχρι να ξανασταθεροποιηθει το ολο συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 13 Αυγούστου 2011 #3 Share 13 Αυγούστου 2011 το εστρωσες πριν βαλεις ψαρια η το μπολιασες ? απο μετρησεις πως πας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13 Αυγούστου 2011 #4 Share 13 Αυγούστου 2011 οπως γραφει και ο τιτλος ενα βραδυ οπως καθομουνα στον καναπε και κοιτουσα το χαος απο το ενυδριο μου με τους labidochomides αποφασησα να αλλαξω τα παντα!!!!αφου αδειασα το νερο,το πρωτο που αλλαξα ειναι το χαλικι και εβαλα αμμο,αλλαξα τις βαλεσνεριες και εβαλα καινουργιες γιατι μετα απο τρεις ωρες παιδεματος με το χαλικι θυμηθικα οτι ειχα αφησει τα φυτα εξω απο το νερο ,και τελικα εκανα το ενυδρειο μονο spiecies με demasoni να και φωτο.δυστιχως σημερα ειχα και μια απολεια βρηκα ενα νεκρο.τι κανουμε?αυτο που εκανα ηταν μια αλλαγη και εριξα remove amonia της seacheam. Μια ερώτηση μόνο το νερό το κράτησες και to έβαλες πίσω στο ενυδρείο ή έβαλες καινούργιο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagoudos 13 Αυγούστου 2011 Author #5 Share 13 Αυγούστου 2011 Μια ερώτηση μόνο το νερό το κράτησες και to έβαλες πίσω στο ενυδρείο ή έβαλες καινούργιο ; το νερο κρατησα απο πριν,το πιστευεις η οχι εχω παει σε πεντε γνωστα μαγαζια και δεν βρισκω prime,εχει ελειψη μου λενε.οι μετρισεις την επομενη μερα απο την αλλαγη ειναι ph:8,no2:0,nh3/4:0,no3:10 kg:9,gh:9.το αλλο που θελω να ρωτησω εινα για φαρμακο μου που να ειναι για αρκετες αρρωστιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 14 Αυγούστου 2011 #6 Share 14 Αυγούστου 2011 (edited) το νερο κρατησα απο πριν,το πιστευεις η οχι εχω παει σε πεντε γνωστα μαγαζια και δεν βρισκω prime,εχει ελειψη μου λενε.οι μετρισεις την επομενη μερα απο την αλλαγη ειναι ph:8,no2:0,nh3/4:0,no3:10 kg:9,gh:9.το αλλο που θελω να ρωτησω εινα για φαρμακο μου που να ειναι για αρκετες αρρωστιες Επρεπε να μετρησεις πριν την αλλαγη νερου! Αυριο ξαναπαρε τιμες μια που σημερα εκανες αλλαγη νερου συν το αμμωνια remover οποτε δεν ξερουμε ακριβως εαν ολα επανηλθαν στις φυσιλογικες ισοροποιες στην βιολογιας σου. Σαν φαρμακο το Esha 2000 εχει μεγαλο ευρος στην αντιμετοποιση παθησεων αλλα οπως και να εχει καλο ειναι να συμβουλευσε πριν πραξης μια θεραπια γιατι απο αρωστια σε αρωστια παιζουν αρκετα πραγματα. Έγινε επεξεργασία 14 Αυγούστου 2011 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος