Jump to content

Αγορα Deltec Mce 600 Skimmer απο που;

Recommended Posts

Παιδιά πείτε απο που να πάρω το συγκεκριμένο skimmer απο το ίντερνετ γιατί απο ότι έχω δει στα δικα μας μαγαζιά είναι ακριβό(εκτός αν ξέρετε κάποιο που να μην έχει μεγάλη διάφορα απο ότι έξω) και απο τις αγγελίες δεν το κόβω να βρίσκω!

Κι εγώ ψάχνω το συγκεκριμένο, και το φτηνότερο που βρήκα στη Θεσσαλονίκη ήταν 315€ περίπου.

Από ιντερνετ το βρήκα 255+25 μεταφορικά.

Κι εγώ ψάχνω το συγκεκριμένο, και το φτηνότερο που βρήκα στη Θεσσαλονίκη ήταν 315€ περίπου.

Από ιντερνετ το βρήκα 255+25 μεταφορικά.

Αυτή είναι και η τιμή πάνω-κάτω(315€)

Γιατί δεν το αγοράζεις από internet?

Οι τιμές στη Θεσσαλονίκη είναι από 290-380... κ όμως 100 ευρώ διαφορά σε κάποια καταστήματα!!!

Ψάξε το λίγο.... σιγά πια τα πολλά καταστήματα που υπάρχουν στη πόλη μας :(

Για 10 ευρώ διαφορά τιμής από εξωτερικό δεν λέει, το παίρνεις και άμεσα και βλέπεις και την κατάστασή του.... άσε που θα στηρίξεις και την τοπική αγορά εν περίοδο κρίσης !!!

Έγινε επεξεργασία - Aiolos

που ρε παιδια το βρηκατε 315?

Δεν έχει και πολλά μαγαζιά η Θεσσαλονίκη που να το έχουν,2-3 τηλέφωνα να πάρεις

θα το βρεις.

Δεν έχει και πολλά μαγαζιά η Θεσσαλονίκη που να το έχουν,2-3 τηλέφωνα να πάρεις

θα το βρεις.

ξερεις τι γινεται?εχουνε αλλη τιμη στο σαιτ και αλλη λενε στο τηλεφωνο μετα(το βρηκα 290,τιμη σαιτ 370) :(

ξερεις τι γινεται?εχουνε αλλη τιμη στο σαιτ και αλλη λενε στο τηλεφωνο μετα(το βρηκα 290,τιμη σαιτ 370) :(

ευχαριστω delta!

Για πείτε ρε παιδιά που το βρήκατε τόσο γιατί είχα σκοπό αύριο να κάνω παραγγελία απο έξω!Πρέπει σίγουρα να στηρίζουμε τους δικούς μας(σε λογικά πλαίσια πάντα) και ας έχουν κάποια διάφορα στα χρήματα,δεν θα σωθούμε για 10 και 20€!αν ξέρει κάποιος μαγαζί στην Αττική να πάρω και εγώ αλλιώς έχω και άτομα στην Θεσσαλονίκη,ας στείλετε π.μ.!

Έγινε επεξεργασία - elaspre

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...