Jump to content

Λαβιδα φυτευσης

rastafarian

Recommended Posts

Παιδια θελω να παραγγηλω μια λαβιδα,εχει μια ισια και μια που εχει κληση,ποια να παρω?ποιες ειναι οι διαφορες τους στο φυτεμα?

Παιδια θελω να παραγγηλω μια λαβιδα,εχει μια ισια και μια που εχει κληση,ποια να παρω?ποιες ειναι οι διαφορες τους στο φυτεμα?

Να προτιμήσεις την ίσια λαβίδα γιατί σχεδόν πάντα το φυτό το τοποθετείς πιάνοντας το ήδη με κάποια κλίση

Έπειτα όταν την τραβάς από το χαλίκι δεν σηκώνεις μαζί και το χαλίκι

Φρόντισε μόνον να έχει μάκρος και να είναι μυτερή

πχ εδώ

ή εδώ

να μην είναι μικρότερη από 25 εκ.

Έγινε επεξεργασία - lasal

lasal αυτη εδω δεν ειναι καλη?http://www.ebay.co.uk/itm/25cm-Tweezer-Pinsettes-Clamper-Straight-Plant-Aquarium-/370115911514?pt=UK_Pet_Supplies_Fish&hash=item562ca09f5a#ht_4894wt_1041

lasal αυτη εδω δεν ειναι καλη?http://www.ebay.co.uk/itm/25cm-Tweezer-Pinsettes-Clamper-Straight-Plant-Aquarium-/370115911514?pt=UK_Pet_Supplies_Fish&hash=item562ca09f5a#ht_4894wt_1041

Να σου αντιστρέψω το ερώτημα

Είναι σαν αυτές που σου έχω βάλει?

Είναι λεπτή και μυτερή?

Αν είναι τότε κάνει

αν δεν είναι τότε δεν κάνει (Που μάλλον δεν κάνει)

:(

Έγινε επεξεργασία - lasal

Να σου αντιστρέψω το ερώτημα

Είναι σαν αυτές που σου έχω βάλει?

Είναι λεπτή και μυτερή?

Αν είναι τότε κάνει

αν δεν είναι τότε δεν κάνει (Που μάλλον δεν κάνει)

:(

αχαχαχαχαχ μαλλον δεν ειναι ιδια :)

Θ α παραγγηλω αυτη που εβαλες εσυ,παλι καλα αυτη που βρικες ειναι χωρις μεταφορικα :D

Σ ευχαριστω lasal :blink:

Εγώ πάλι, έχοντας δοκιμάσει και τους 2 τύπους (ίσια/στραβή) θα σου έλεγα να πάρεις την "στραβή". Ο λόγος είναι ότι σου επιτρέπει να φυτεύεις κάθετα (και να αποσύρεις τη λαβίδα από το χαλίκι πάλι κάθετα) ενώ το χέρι σου είναι υπό κλίση (όπως είναι πιό φυσικό/άνετο). Είναι βέβαια και τι βολεύει τον καθένα, αλλά μπορείς να τις βρεις τόσο φτηνά που αν δε σε βολέψει η μια, παίρνεις την άλλη.

Delta ευχαριστω για τις πληροφοριες,τωρα παραγγηλα την ισια για αρχη,αυτη που εβαλε ο lasal πιο πανω,αν δω οτι δεν βολευει θα παρω και μια στραβη :(

αντε,καλα φυτεματα!!!εγω παντως χρησιμοποιουσα μια ιατρικη μιας χρησης που πηρα απο το φαρμακειο και εκανε μια χαρα την δουλεια της!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...