Jump to content

αρρωστια

georgeguppy

Recommended Posts

κοιταξτε τισ φοτο και πεστε μου ξυπνησα σημερα το πρωι και βρηκα ψοφιο molly ballon kaI ενα guppy και τωρα εχω αλλα 3 guppy στο ενυδρειο καραντινα μισοψοφια εκανα και μετρησεισ και ολα ηταν τελεια θα κανω και μια αλλαγη σημερα και θα δω αυριο το πρωιpost-44869-1313232891_thumb.jpg

post-44869-1313232938_thumb.jpg

Τότε δεν είμαι σίγουρη .. από την άλλη δεν έχεις να χάσεις και τίποτα . Βάλε μπόλικο αλάτι στην καραντίνα σου , τα μολλη δεν είναι ψάρια γλυκού νερού - παρόλο που έτσι τα έχουμε - είναι υφάλμυρου και εφόσον ξεκίνησε με μολλη μπορεί να είναι απλώς ελλείψει αλατιού [μου έχει συμβεί ].

Τότε δεν είμαι σίγουρη .. από την άλλη δεν έχεις να χάσεις και τίποτα . Βάλε μπόλικο αλάτι στην καραντίνα σου , τα μολλη δεν είναι ψάρια γλυκού νερού - παρόλο που έτσι τα έχουμε - είναι υφάλμυρου και εφόσον ξεκίνησε με μολλη μπορεί να είναι απλώς ελλείψει αλατιού [μου έχει συμβεί ].

ok.θα το δοκιμάσω και βλεπουμε

Πάντα τηρούμε τις οδηγίες οποιουδήποτε σκευάσματος και διαμορφώνουμε τις αναλογίες σύμφωνα με τα καθαρά λίτρα μας.Το "μπόλικο" μπορεί να είναι και μοιραίο.Επίσης όλοι οι κάτοικοι του ενυδρείου πρέπει να μπορούν να ανεχτούν το αλάτι ωστε να μην έχουμε κι άλλες απώλειες.

Φίλε georgeguppy παρατήρησες κάποιο σύμπτωμα ασθένειας ή περίεργη συμπεριφορά τις τελευταίες ημέρες;

ups , υπέθεσα ότι ο φίλος μας γνωρίζει τις δοσολογίες . Λάθος μου .Τα άλλα ψάρια δεν μπορούσε να βλάψει επειδή η χρήση γινότανε στην καραντίνα [ δεν πιστεύω να είχε εκεί κει άλλα άρρωστα ψάρια ] .Εν μπας περίπτωσή ζητώ συγνώμη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...