Jump to content

Moss και ριζα

bbetta

Recommended Posts

Δεσε την με πετονια! :)

Έγινε επεξεργασία - psarouklas

Που το βρήκες το cristmass στην καρδιά του καλοκαιριού ? Εγώ έφαγα τον κόσμο να τον βρω αλλά μπα .. Κοίτα και κάτι πιο προχωρημένο για το μέλλων . .http://www.aquamoss.net/How%20to%20create%20a%20moss%20wall/How%20to%20create%20a%20moss%20wall.htm

Που το βρήκες το cristmass στην καρδιά του καλοκαιριού ? Εγώ έφαγα τον κόσμο να τον βρω αλλά μπα .. Κοίτα και κάτι πιο προχωρημένο για το μέλλων . .http://www.aquamoss.net/How%20to%20create%20a%20moss%20wall/How%20to%20create%20a%20moss%20wall.htm

την moss την οφείλω στον φίλο thrillos :lmao:

ωραιος ο τοίχος :)

ακριβως την ιδια απορια εχω κι εγω. θελω να την βαλω στο πισω μερος του ενυδρειου μου αλλα δε ξερω που ακριβως να τη στερεωσω... :) σε τουλι? σε ξυλο? δ ξερω... τη θελω για background.

ακριβως την ιδια απορια εχω κι εγω. θελω να την βαλω στο πισω μερος του ενυδρειου μου αλλα δε ξερω που ακριβως να τη στερεωσω... :lmao: σε τουλι? σε ξυλο? δ ξερω... τη θελω για background.

Ακου να σου πω τι θα κανεις.Θα πας ν αγορασεις 2 κομματια πλαστικο αυτο που βαζουν στα μπαλκονια με τις τετραγωνες τρυπες.Θα βαλεις την μοςς στο ενα κομματι και απο πανω θα βαλεις το αλλο κομματι πλαστικο και θα το δεσεις με πετονια,φαντασου ενα σαντουιτς με την μοςς στη μεση.Θα βαλεις και 4 βεντουζες στο πλαστικο και ετοιμο το moss wall :)

πολυ καλη πατεντα!! ευχαριστω. αλλα κατα ποσο θα πυκνωσει ? γιατι οι τρυπες ειναι λιγο μεγαλες του πλαστικου...:/

πολυ καλη πατεντα!! ευχαριστω. αλλα κατα ποσο θα πυκνωσει ? γιατι οι τρυπες ειναι λιγο μεγαλες του πλαστικου...:/

Θα πυκνωσει αλλα μπορει να θελει να βαλεις αρκετη ποσοστητα μεσα,βεβαια δεν ξερω και ποσο μεγαλο το θες.Το εχουν δοκιμασει παιδια απο εδω και ειναι μια χαρα αλλα θελει υπομονη μεχρι να φουντωσει για τα καλα και να μη φαινεται το πλαστικο :)

ακριβως την ιδια απορια εχω κι εγω. θελω να την βαλω στο πισω μερος του ενυδρειου μου αλλα δε ξερω που ακριβως να τη στερεωσω... :( σε τουλι? σε ξυλο? δ ξερω... τη θελω για background.

Από περιέργεια .. στο link πιο πάνω τι έβλεπες ? :blink:

http://www.aquamoss.net/How%20to%20create%...moss%20wall.htm

Δεν ειχε αφησει κενο για να παραπεμπει στο link .

Έγινε επεξεργασία - johnm62

και κατι ακόμα

το ενυδρειο είναι 72λ 60*30*40

με exinodorous,rotala,polysperma,moss,anubias,πολλές cryptocoryne,bacopa κι αλλα και θα μπουν και αλλά φυτά ενδεχομένως δυσκολότερα και ίσως και γρασίδι.

εχω 2 λάμπες 15 watt μια 4000κελβιν και μια 6500.Κάποια στιγμή θα μπει και τρίτη 15 βαττ. ολες CRI 8

από λίπανση ρίχνω seachem excel και florinmulti της brightwell aquatics.

υπόστρωμα εχω το dennerle deponitmix profesional (δεν το εχω βάλει όλο )

χαλικι της dennerle 1-2mm

ερωτήσεις

πότε θα πρέπει να μπει η καινουργια λάμπα;;; Πριν μπουν τα πιο δυσκολα φυτά;;;

πόσες ώρες φωτοπερίοδο να έχω με τις 2 και 3 λάμπες αντίστοιχα;;;

ευχαριστω πολύ :(

και κατι ακόμα

το ενυδρειο είναι 72λ 60*30*40

με exinodorous,rotala,polysperma,moss,anubias,πολλές cryptocoryne,bacopa κι αλλα και θα μπουν και αλλά φυτά ενδεχομένως δυσκολότερα και ίσως και γρασίδι.

εχω 2 λάμπες 15 watt μια 4000κελβιν και μια 6500.Κάποια στιγμή θα μπει και τρίτη 15 βαττ. ολες CRI 8

από λίπανση ρίχνω seachem excel και florinmulti της brightwell aquatics.

υπόστρωμα εχω το dennerle deponitmix profesional (δεν το εχω βάλει όλο )

χαλικι της dennerle 1-2mm

ερωτήσεις

πότε θα πρέπει να μπει η καινουργια λάμπα;;; Πριν μπουν τα πιο δυσκολα φυτά;;;

πόσες ώρες φωτοπερίοδο να έχω με τις 2 και 3 λάμπες αντίστοιχα;;;

ευχαριστω πολύ :(

Εγω θα την εβαζα απο την αρχη την τριτη λαμπα :blink:

μμμ.. σε άλλο θέμα μου είπαν οι λάμπες να μπουν σταδιακά... λογικά θα τις βάλω κατά Σεπτέμβρη.

Τι φωτοπερίοδο να εχω όμως;;; Έχω 11 ώρες τώρα.

μμμ.. σε άλλο θέμα μου είπαν οι λάμπες να μπουν σταδιακά... λογικά θα τις βάλω κατά Σεπτέμβρη.

Τι φωτοπερίοδο να εχω όμως;;; Έχω 11 ώρες τώρα.

Καλημερα Βασιλη.Εγω στο δικο μου λεω να τις βαλω ολες απο την αρχη αλλα το 11 ωρες που εχεις ειναι πολυ ρε συ,καντο σιγα σιγα 8

8;;; λίγο δεν είναι ρε παιδιά;;; :blink::)

Οχι ρε σ,μια χαρα ειναι.Στο μικρο το εχω 8 ωρες και στο μεγαλο το ειχα 9 και στα 2 τα φυτα πηγαιναν σφαιρα :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...