skv 12 Αυγούστου 2011 #1 Share 12 Αυγούστου 2011 γεία σας! Είμαι ''καινούργια'' στο forum.Μόλις άλλαξα το νερό σ' ένα μικρό ενυδρείο που έχω και διαπίστωσα οτι το φίλτρο ενώ δουλεύει δεν βγάζει νερό.Ακούγεται θόρυβος και η φτερωτή είναι σε λειτουργία. Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα πολύ ώρα μήπως το ξεμπλοκάρω αλλά δεν κατάφερα κάτι. Είναι εύκολο να μου πείτε τι μπορεί να συμβαίνει? Σ' ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 12 Αυγούστου 2011 #2 Share 12 Αυγούστου 2011 Εσωτερικό ή εξωτερικό φίλτρο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 12 Αυγούστου 2011 #3 Share 12 Αυγούστου 2011 (edited) Εαν ξερεις τη μαρκα του φιλτρου και τον τυπο του γραψτον ωστε να σε βοηθησουν αλλοι που εχουν ιδιο φιλτρο. Καλως ηρθες στο φορουμ. Έγινε επεξεργασία 12 Αυγούστου 2011 - skamanakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
skv 13 Αυγούστου 2011 Author #4 Share 13 Αυγούστου 2011 Εσωτερικό φίλτρο. 'Εκανε πολύ θόρυβο και μετά από πολύ ώρα σταμάτησε. Φαίνεται να δουλεύει-ξεμπλόκαρε μόνο του. Ευχαριστώ πολύ που απαντήσατε! Σίγουρα θα χρειαστώ ξανά τις συμβουλές σας γιατί σε λίγες μέρες θα ετοιμάσω ένα μεγαλύτερο ενυδρείο. Καληνύχτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 13 Αυγούστου 2011 #5 Share 13 Αυγούστου 2011 Εσωτερικό φίλτρο. 'Εκανε πολύ θόρυβο και μετά από πολύ ώρα σταμάτησε. Φαίνεται να δουλεύει-ξεμπλόκαρε μόνο του. Ευχαριστώ πολύ που απαντήσατε! Σίγουρα θα χρειαστώ ξανά τις συμβουλές σας γιατί σε λίγες μέρες θα ετοιμάσω ένα μεγαλύτερο ενυδρείο. Καληνύχτα! Μπορει να ξαναμπλοκαρει,καθαρισε τυν φτερωτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος