Jump to content

φυτεμένο ενυδρείο και α.ο

gogos2888

Recommended Posts

σε ένα φουλ φυτεμένο ενυδρείο είναι καλό να έχουμε νερό από α.ο.?

το νερό της όσμωσης το χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε το νερό που απαιτεί το ενυδρείο μας.

Αν το νερό αυτό μπορείς να το έχεις από το δίκτυο δεν χρειάζεσαι όσμωση αν όμως δεν μπορείς τότε χρειάζεσαι.

το νερό της όσμωσης το χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε το νερό που απαιτεί το ενυδρείο μας.

Αν το νερό αυτό μπορείς να το έχεις από το δίκτυο δεν χρειάζεσαι όσμωση αν όμως δεν μπορείς τότε χρειάζεσαι.

ποιες πρέπει να είναι οι τιμές του νερού για να μην χρειάζομαι α.ο.

ποιες πρέπει να είναι οι τιμές του νερού για να μην χρειάζομαι α.ο.

Αυτο εξαρταται απο τι ψαρια εχεις στο ενυδρειο σου.Πες μας τι ψαρια εχεις και τις μετρησεις σου για να μπορεσουμε να σου πουμε αν εισαι ενταξει η αν χρειαζεσαι α/ο

Αυτο εξαρταται απο τι ψαρια εχεις στο ενυδρειο σου.Πες μας τι ψαρια εχεις και τις μετρησεις σου για να μπορεσουμε να σου πουμε αν εισαι ενταξει η αν χρειαζεσαι α/ο

δεν έχω βάλει ψάρια ακόμα στήνω ένα καινούριο ενυδρείο και θέλω να το κάνω φουλ φυτεμένο με δύσκολα φυτά, στο petshop μου είπαν ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω νερό μόνο από α.ο.

δεν έχω βάλει ψάρια ακόμα στήνω ένα καινούριο ενυδρείο και θέλω να το κάνω φουλ φυτεμένο με δύσκολα φυτά, στο petshop μου είπαν ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω νερό μόνο από α.ο.

Οχι φιλε μου,το νερο απο α/ο το χρειαζονται τα ψαρια που θελουν μαλακο νερακι οπως πχ τα τετρας η τα σκαλαρια η οι δισκοι κ.α.Πρεπει πρωτα να αποφασισεις τι ψαρια θες να βαλεις και μετα το συζηταμε.Αλλα να ξερεις πως αν θες να ριξεις το ph σου υπαρχει και αλλος τροπος αλλα οπως σου ειπα πρεπει να βρεις τι ψαρια θα βαλεις :)

Έγινε επεξεργασία - rastafarian

Σαν μπούσουλα για φυτά να έχεις υπόψη στου τα παρακάτω.

Εύκολα φυτά έως 7,5 ΡΗ

Μέτρια φυτά γύρω στο 7,2 ΡΗ

Δύσκολα φυτά κάτω από 7 ΡΗ

Πολύ δύσκολα φυτά. Εδώ εξαρτάτε από τα φυτά 6-6,5 αναλόγως και δεν ισχύει για όλα τα δύσκολα φυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...