pkas 12 Αυγούστου 2011 #1 Share 12 Αυγούστου 2011 Καλησπερα! Εχω ενα φιλτρο jbl i60 στο οποιο εχω προσθεσει μια μικρη ποσοτητα siporax (οσο μπορουσε να χωρεσει, γιατι δεν ηξερα αν πρεπει να αφαιρεσω κομματι απο το μπλε σφουγγαρι του γι α να δημιουργηθει περισσοτερος χωρος!!). Θα ηθελα να ξερω ποτε πρεπει να αλλαξω το σφουγγαρι ή/και το siporax. Το φιλτρο αυτο λειτουργει 4,5 μηνες. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Αυγούστου 2011 #2 Share 12 Αυγούστου 2011 Σχεδον ποτε δεν αλλαζουμε,παρα μονο οταν θρυμματιστει το σιπορξ,και τοτε προσθετουμε ,μετα απο αρκετα χρονια.Το φιλτρο σου δεν το ξερω αλλα αν εχει πολυ σφουγγαρι ,κρατα το λιγο και προσθεσε σιποραξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkas 12 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 12 Αυγούστου 2011 Σχεδον ποτε δεν αλλαζουμε,παρα μονο οταν θρυμματιστει το σιπορξ,και τοτε προσθετουμε ,μετα απο αρκετα χρονια.Το φιλτρο σου δεν το ξερω αλλα αν εχει πολυ σφουγγαρι ,κρατα το λιγο και προσθεσε σιποραξ σε ευχαριστω κιχλιδατε το προβλημα ειναι : ποσο ειναι το πολυ;;;; δεν εχω μετρο συγκρισης γι αυτο φοβηθηκα εξ αρχης και να το αφαιρεσω. παντως ο χωρος για σιποραξ ειναι λιγος , βασικα καθολου απλως το απλωσα κατω κατω σε ενα τουλι (φαντασου 2 κουταλιες σουπας περιπου) και απλα συμπιεζεται λιγακι το σφουγγαρι. το φιλτρο ειναι αυτο: http://www.jbl.de/en/aquatics-freshwater-p...ristalprofi-i60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Αυγούστου 2011 #4 Share 12 Αυγούστου 2011 Εγω θα σου ελεγα να αφησεις μια φετα απο το σφουγγαρι και απο πανω να βαλεις το siporax αλλα βαλτο σε ενα διχτακι με μεγαλες τρυπες για να μπορει να κυκλοφορει το νερο ανετα μεσα.Μη το στουμπωσεις πολυ γιατι και θα κοβεται η ροη του φιλτρου αλλα για να γινεται σωστη φιλτρανση πρεπει το νερο να περναει ανετα απ ολα τα υλικα του φιλτρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος