thanashs 12 Αυγούστου 2011 #1 Share 12 Αυγούστου 2011 παιδες δεν ξερω εαν η ψαροσυνθεση ειναι σωστη αλλα δειτε μεγεθος ενυδρειο (και καλα ) ας αρχισουμε ν ριχνουμε τοιχους Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Αυγούστου 2011 #2 Share 12 Αυγούστου 2011 Θαναση πολυ περιεργα μας τα λες.Μηπως εχεις κατι στο μυαλο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 12 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 12 Αυγούστου 2011 κατι εχς αλλα ειναι νωρις ακομα........ιουνιο που γυριζω απο το στρατο θ γινει το θηριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Αυγούστου 2011 #4 Share 12 Αυγούστου 2011 κατι εχς αλλα ειναι νωρις ακομα........ιουνιο που γυριζω απο το στρατο θ γινει το θηριο Καλως πολιτης αγοριμου Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 12 Αυγούστου 2011 Author #5 Share 12 Αυγούστου 2011 να σαι καλα φιλε Βασίλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 12 Αυγούστου 2011 #6 Share 12 Αυγούστου 2011 Άρεσε σε κανέναν κάποια από τις κατασκευές που έδειχνε το βιντεάκι; Κατασκότεινα και χωρίς ίχνος διακόσμησης. Δε βλέπω κάτι που να με κάνει να θέλω να έχω κάτι τέτοιο. Μου θύμισε εκτροφείο πέστροφας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 12 Αυγούστου 2011 #7 Share 12 Αυγούστου 2011 (edited) Όντως έτσι είναι... αυτοί οι Αμερικάνοι θέλουν μόνο το μέγεθος και δεν ξέρουν να το εκμεταλλευτούν σωστά... Αυτά να τα βλέπουν οι Αφρικανοί που νομίζουν ότι με 600 - 700 λίτρα έχουν μεγάλα ενυδρεία Για σκεφτείτε τι ωραία προσομοίωση θα μπορούσατε να κάνετε σε τέτοιο ενυδρείο; ολόκληρη τη λίμνη στο σπίτι σας Έγινε επεξεργασία 12 Αυγούστου 2011 - Frangisk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Αυγούστου 2011 #8 Share 12 Αυγούστου 2011 Άρεσε σε κανέναν κάποια από τις κατασκευές που έδειχνε το βιντεάκι; Κατασκότεινα και χωρίς ίχνος διακόσμησης. Δε βλέπω κάτι που να με κάνει να θέλω να έχω κάτι τέτοιο. Μου θύμισε εκτροφείο πέστροφας . Αμα το ειχα εγω,θα ειχα ολη την Αφρικη μεσα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 12 Αυγούστου 2011 Author #9 Share 12 Αυγούστου 2011 Αμα το ειχα εγω,θα ειχα ολη την Αφρικη μεσα, xaxxaxxaxaxxaxxax......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 12 Αυγούστου 2011 Author #10 Share 12 Αυγούστου 2011 Άρεσε σε κανέναν κάποια από τις κατασκευές που έδειχνε το βιντεάκι; Κατασκότεινα και χωρίς ίχνος διακόσμησης. Δε βλέπω κάτι που να με κάνει να θέλω να έχω κάτι τέτοιο. Μου θύμισε εκτροφείο πέστροφας . Όντως έτσι είναι... αυτοί οι Αμερικάνοι θέλουν μόνο το μέγεθος και δεν ξέρουν να το εκμεταλλευτούν σωστά... Αυτά να τα βλέπουν οι Αφρικανοί που νομίζουν ότι με 600 - 700 λίτρα έχουν μεγάλα ενυδρεία Για σκεφτείτε τι ωραία προσομοίωση θα μπορούσατε να κάνετε σε τέτοιο ενυδρείο; ολόκληρη τη λίμνη στο σπίτι σας παιδια ας το ειχα αυτο και 9α το εφτιαχνα εγω ν φενεται παραδεισος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 12 Αυγούστου 2011 #11 Share 12 Αυγούστου 2011 (edited) κατι εχς αλλα ειναι νωρις ακομα........ιουνιο που γυριζω απο το στρατο θ γινει το θηριο Καλός πολίτης Θανάση, εύχομαι να περάσεις καλά σαν φαντάρος και να περάσει ο καιρός γρήγορα :-) Έτσι είναι ρε συ, δεν μπορεί να έχεις κάνει τόσα έξοδα για να φτιάξεις τέτοιο ενυδρείο και να παρουσιάζεις αυτή τη μπούρδα Έγινε επεξεργασία 12 Αυγούστου 2011 - Frangisk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Αυγούστου 2011 #12 Share 12 Αυγούστου 2011 Εγω εχω και μια απορια ρε παιδια,και δεν κανω πλακα. Πως στρωνει ενα τετοιο ενυδρειο,θα θελει ενα βυτιο νιτριβεκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 12 Αυγούστου 2011 #13 Share 12 Αυγούστου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Αυγούστου 2011 #14 Share 12 Αυγούστου 2011 Αντε να σου ανεβασει το ΡΗ και να θελεις να το κατεβασεις.Πρεπει να κανεις την λιμνη Μαραθωνος Α/Ο για να βγαλεις τοσο πολυ καθαρο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 12 Αυγούστου 2011 #15 Share 12 Αυγούστου 2011 Το φαντάζεστε φυτεμένο ; Με τα λίτρα θα έριχνα το λίπασμα άσε το διοξείδιο πάντοσ μέσα θα έβαζα γαριδούλες έτσι 5-6 για να μην το παραγεμίσω κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Αυγούστου 2011 #16 Share 12 Αυγούστου 2011 Το φαντάζεστε φυτεμένο ; Με τα λίτρα θα έριχνα το λίπασμα άσε το διοξείδιο πάντοσ μέσα θα έβαζα γαριδούλες έτσι 5-6 για να μην το παραγεμίσω κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 12 Αυγούστου 2011 Author #17 Share 12 Αυγούστου 2011 χαχαχχχαχχαχχαχχαχχαχ λιπασπα νιτριβεκ με το βυτιο............ χαχχαχχχαχαχχ για φυτεμενο αυτο 9ελεισ το μισο αμαζονιο.......... ναι ειναι απαραδεκτο εχει κανει τοσαα εξοδα και το παρουσιαζει ετσι???? Frangisk σε ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 13 Αυγούστου 2011 Author #18 Share 13 Αυγούστου 2011 και να 9εσ ν το κανεισ αφρικανικο νταμαρι αυτο...... πρεπει ν βαλεις δυναμητη σε βουνο για να μαζεψεις αρκετεσ πετρουλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 13 Αυγούστου 2011 #19 Share 13 Αυγούστου 2011 αντε να κανεις αλλαδη νερου το 1/3 του ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος